insanları yanlış yönlendirmek diye bir şey yok. o başka doktor da tedavi görmüş memnun olmuş sen başka doktor da tedavi görmüş memnun olmuştursun. burda kimse kimseye akıl vermiyo ya da bir zorlama durumu yok. ankarada bir doktor için en iyi ürolog deniyor ama araştırınca bazı insanlar o kadar memnun bazıları da tam tersi. bir tüp bebek merkezi için de aynı şeyler geçerli. mesela biz ünlü olan bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi olduk eşime hiç bir ilaç vermeden %80 sperm buluruz deyip bizi umutlandırıp daha sonra ameliyatta hiç bir şey bulamayıp ülke kök hücre tedavisini bekliyo onu bekleyin deniyor daha sonra doktorumuzu aradığımızda şu satten sonra şansınız %15 diyor. patoloji sonucunuzu ben biliyorum deyip alınan parçayı patolojiye dahi göndermiyor. şimdi size soruyorum insanın hayalleriyle umutlarıyla oynayan kim ? celalettin hoca iyi ürolog olmadığı için mi bu tavır? instagram fenomeni dediğiniz kişinin yüzlerce hastası var lütfen bunu bu kadar basitleştirmeyin sizde bu şekilde cümle kurarak belki çoğu kişinin umudunu kırıyorsunuz.. bunlardan biri de biziz şu an onda tedavi görüyoruz evet zor ve maliyetli bir tedavi ama şuanki durumda hangi ürolağa gitsen hemen hemen aynı ilaçları veriyor zaten. herkes hür özgür isteyen istediği yerde tedavi olur.