- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar bacılarrrrrrr.....ben çıktıktan sonra baya kaynatmışsınız beeeeeeee iyi olmuş uzun zamandan beri böyle kaynamamıştı......kader nl canım eşim 2006 ankara hacettepede tese ameliyatı oldu malesef çıkmadı baya parça alındığı için çok acı çekti 5 dikişi vardı galiba ...o zamanlarda microtese yoktu bizden sonra çıktı galiba eğer micro olsaydı zaten çok canı yanmazdı eşimin ...dr. dedi zaten bu konu üzerine çok çalışmalar var isterseniz 6 ay sonra tekrar deneyin benim uygun gördüğüm 3 tese ameliyatı dedi.....eşim o zamanlar çok acı çektiğinden katiyen olmaz diyordu daha yeni ikna ettim bir kaç ay önce tekrar ankaraya gittik ama bu sefer başka merkeze mayısta microtese olacaktı eşim erteledik şuan bitkiselleri deniyoruz belki fayda eder diye ama yılbaşından sonra yaptıracağız allahtan bir şey olmazsa tabi herşey kısmet işi ...şimdi tamamen güvenilir bir dr araştırmasındayım allah kolaylık versin bizlere inşallahhhhhhhh
mrb kader nasılsın fsh sizin kac bide testis boyutları nasıl canım yazarmısın
kızlar bugün gittik anestezi ile oldum muayneyi ben birde kronik vajinismus hastasıyım
15 yumurta varmış çok sevindik..
umaırm dondurulmuş spermler işe yarar
bizimde fsh gecen sene 18.89 idi bu sene 17.11 düşmüş..
Ama bu belirleyici bişimi bilmiyorum..
Teşekkğr ederim kadercim inş dondurulmuş spermlerimizde iyi çıkar Allahım yarabbim
12.50 mi ne erkeklerde normali cnaım
biz bişi kullanmadık cnaım kendiliğinden düştü hatta eşimde kiloda var kilo verse ben eminim normale dönecek ama veremiyor vermek istemiyor tesede sperm bulundu bol miktarda donduruldu baya , rahat yani Allah mecbur bırakmasında bi tane cocum olursa eşimi baştan yaratacam şuan hiç kilosuyla oynuyamıyom ilac kulladırıp veridremyom mikrotese olsa belki zararı dokunur diye