Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
o iş fsh baglı değil diyo doktorlar fsh lh testesteronbunların hepsi normal olacak.. benim kuzenimin fsh 13 idi ama sperm bulunamadı bizim 18.89 idi bulundu.. Darısı sizlere inanın hep kendime dua ederken diyurumki Allahım önce azospermli bütün dostlara tanıdığım tanımadağım herkeze Allah yol ac diyorum.. bizim olursa zaten biz acıklıcaz canım ki öyle insanlar varki daha bunun tedavisi oldunu bilmiyo 38 yaşında bi bayanla tanıştım ben 18 senelik evlilermiş adıyamandan gelmişler teadvisi oldunu da yeni öğrenmişler ve sperm bulunmuştu bilmiyom tuttumu tutmadfımı ama ben teseden hemen önce tanıdım onu amcamın oğlunun tese günü anlattım kendimizden bahsettik sonra ameliyathanin önünde onlarla bekledim sarılıp agladık kadınla.. ama o gün kuzenimde yasa bogulduk sperm bulunamadı haftasınada vavelyanın eşi mikrotese olmuştu

iyi akşamlar kızlar....zamancım eminim canım dünkü yorgunluktan heryerin ağrıyordur.....ama göğsünden süt gelmesi normal değil pazartesi dr git canım hormonlarını ölçtür bakalım ne diyecek inşallah düzelirsin geçmiş olsun güzelim

hadi bakalım gülencim gözün aydın demek çarşambaya yumişler toplanıyor allah hakkınızda hayırlısını versin canım 2 hafta sonra kismet olursa seninde halaylarını çekeceğiz burada

kızlar maaşallah baya bi kaynatmışınız ha
gülencim inşallah bir sürü embriyon oluşur 2 hafta sonraki çarşambada hamiş haberini alırız inşallah hem senin hem asinin

Ahh kızlar inşallahhh
ınşallahh
Ben böyle buraya böyel bişi yazılınca çok üzülüyorum umarım sizi kırmıyorumdur kızlar

günaydın canlarım nasılsınız bakalım biz bu akşam gidiyoz allahtan nasip olursa gülenciğim inlşallah güzel haberlerini alcaz 10 gün sonra görüşürüz kızlar inmşallah döndümde güzel haberler alırım dualarınızı bekliyorum canlarım

selamlar kızlarrrrr.....sevgidolu inşallah 10 gün sonra buraya güzel haberlerle dönersin canım................

sevgidolu inşallah hayırlı haberlerle dönersin Allah yardımcınız olsun
kızlar ben bugün kocişde evde yokkken yatak odasını dökeyim dedim akşama kadar inşallah bitirim temizliği araara girer bakarım

amanın kızlar ben temizliği nerdeyse bitirdim gelen olmamış hala ama havada çok güzel geziyorsunuzdur tabi ben dışarı pek çıkmıyorum çıkarsamda kocişle akşamları çıkıorum zaten geneldede arabada duruyorum napim her 3 bayandan 2 si hamile geriside çocuklu kıskanmıyorum onları ama acımı yüzümü vuruyorlar gibime geliyor ozamanda canım çok acıyor

Arkadaşlar Merhaba, biz 10 aydır korunmamamıza rağmen bebiş olmuyordu. Eşime spermiyogram yaptırdık ve şoktayım hala hepsi 0. Dünden bir ağlayıp bir gülüyorum. Çok üzüldüm aslında çok karışık durumdayım. Hala sağlıklı düşünemiyorum galiba. Herşeyin bir tedavisi var buradan da okudum az çok biliyoruz ama böyle bir sonuç hiç beklemediğimden dolayı galiba çok yıkıldım. Eşim daha metanetli allahtan benim ona destek vereceğim yerde o beni teselli ediyor. Daha bişey belli değil dur bakalım doktora görünelim ikinci birtest yaptıralım sonra tedavi oluruz diyor. Hiç birşey bilmiyorum...

evet zamancım bizden başka gelen giden olmamış bugün .....ben öğlen annemlere gittim annem 15 günden beri evinde değildi yarın gelecek kismetse geldiği zaman evi temiz bulsun diye gittim temizliğini yaptım oh ne güzel oldu evi sadece kendi eksik...daha sonra annemlerin evi bahçeli 2 katlı annem 2 katta oturuyor abim aşağıda daha sonra yeğenimle arabamızı yıkadık bahçede bir görseniz nasıl uğraşıyor öylece biraz onu izledim içimden geçirmedim değil yani eğer evlendiğimin ertesi yılında çocuğum olsaydı onunla yaşıt olurdu 7 yaşında ve bizle oda yıkardı nasıl eğlenirdik ama iyi ıslattık birbirimizi baya eğlenceli oldu arabadan çok kendimizi yıkadık sayılır eşimede dedim arabanı temizledik bize döner ısmarlıcan demi biz yiğenimle hiçbirşeyi bedava yapmayız illaki sonu yiyecek birşeyle biter.....bugün pazar ya herkes gezmelerde bizim gibi kocişi olmayanlarda temizlikle uğraşır demi zamancım

Arkadaşlar Merhaba, biz 10 aydır korunmamamıza rağmen bebiş olmuyordu. Eşime spermiyogram yaptırdık ve şoktayım hala hepsi 0. Dünden bir ağlayıp bir gülüyorum. Çok üzüldüm aslında çok karışık durumdayım. Hala sağlıklı düşünemiyorum galiba. Herşeyin bir tedavisi var buradan da okudum az çok biliyoruz ama böyle bir sonuç hiç beklemediğimden dolayı galiba çok yıkıldım. Eşim daha metanetli allahtan benim ona destek vereceğim yerde o beni teselli ediyor. Daha bişey belli değil dur bakalım doktora görünelim ikinci birtest yaptıralım sonra tedavi oluruz diyor. Hiç birşey bilmiyorum...

merhaba sayes. Bende ayni durumdayim biz 10 aydir evliyiz ve enledigimizden beri hiç korunmadik hemen çocuk istiyorduk. Malesef geçen ay doktora gittik durumumuzu anlattik bir sorun var mi yok mu ögrenmek istedik. Benden yumurta ve rahim agizi için ultrasona yolladi ve esime spermogram yazdi. Bende bir sey yok. Esimin sonucunu almaya gittigimizde 0 sperm çikti yani azosperm. O anda birsey anlamamistik. Eve geldikten sonra arastirdim internetten ve sorunun önemli oldugunu ögrendim. çok üzüldüm agladim günlerce. Sonra bu siteyi buldum ve ben burda herseyi ögrendim ve halen ögreniyorum ve umut yollu burda açildi.
Simdi pozitif bakiyorum aglamamaya çalisiyorum ve üzülmüyorum.
Temmuzda ürologa gidicez. O zamana kadar esime nohut kürünü içiriyorum; sayin Dr Saraçoglunun sitesinden aldim.
Simdilik beklemedeyiz. Hayirlisi olsun. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

canım sağol cevabın için.bende yeni öğrenmenin şokundayım herhalde... Allah yardımcımız olsun. Biz üroloğa gösteremedik daha inşallah haftaya sonucu göstercez. Ultrason falan isticek tahliller falan filan. Eşim daha dur bakalım diyor daha doktora göstermeden ileri tetkikler yapılmadan ağlama diyor. Canım benim benim üzülmeme üzülüor. Herşeyin çaresi var günümüzde tıp ilerliyor. ınşallah Allah bize de nasip eder. Ben çocuk falan olmayacak diye de çok üzülmüyorum şu an sadece şoktayım hiç beklemiordum çünkü. Allah nasip ettikten sonra olur inşallah. Üroloğa gitmeden herhangi bir kür yapmayalım diyorum biraz beklicez tetkikler için. ınşallah ondan sonra bakarız.

hoş geldin sayes......canım bizde senin gibi bizde ilk öğrendiğimizde sizin gibi baya panik olmuştuk sandıkki dünya başımıza yıkıldı ama biraz zaman geçince alıştık .....sakinleşince herşey daha net görünüyor gözümüze....canım eşininde dediği gibi panik yapmayın başka dr lara gidin başka testler yaptırın .....ama en iyisini arşatırın en iyi labartuvarlarda testinizi yaptırmaya çalışın bence....neyseki herşeyin bir çözümü var tedavisi var daha yolun başındasınız allah kolaylık versin sizlere ...eğer üşenmezsen geçmişi bir okumaya çalış baya bir bilgin olur biz burada herşeyimizi paylaşıyoruz tedavilerimizi başımızdan geçenleri eksiksiz anlatıyoruz belki faydası olur canım

ana aynı şeyleri yazmışım hem tv ye bakıyorum hem yazmaya çalışıyorum böyle oluncada abuk sabuk birşeyler çıkıyor......espoir siz kaan aydosa gidecektiniz galiba inşallah hakkınızda hayırlısı olur istediğiniz sonucu alırsınız

hoş geldin sayes......canım bizde senin gibi bizde ilk öğrendiğimizde sizin gibi baya panik olmuştuk sandıkki dünya başımıza yıkıldı ama biraz zaman geçince alıştık .....sakinleşince herşey daha net görünüyor gözümüze....canım eşininde dediği gibi panik yapmayın başka dr lara gidin başka testler yaptırın .....ama en iyisini arşatırın en iyi labartuvarlarda testinizi yaptırmaya çalışın bence....neyseki herşeyin bir çözümü var tedavisi var daha yolun başındasınız allah kolaylık versin sizlere ...eğer üşenmezsen geçmişi bir okumaya çalış baya bir bilgin olur biz burada herşeyimizi paylaşıyoruz tedavilerimizi başımızdan geçenleri eksiksiz anlatıyoruz belki faydası olur canım

teşekkür ederim. Dünden beri hepsini okudum sayılır:)) Daha iyi oluyorum ama biraz duygusal olduğum için hemen ağlama moduna giriyorum. Açıkçası sinirlerim çok bozuldu zaten bozulmaya müsait bir accık delüü bir yapım var:)) Neyse derdi veren rabbim dermanını da verir elbet inşallah. Burada da okudum bir yerde farklı diğer bir yerde farklı sonuçlar çıkmış eşim biraz da o yüzden takılma diyor inşallah günden güne iyi şeyler olur hepimiz için:Saruboceq:

ana aynı şeyleri yazmışım hem tv ye bakıyorum hem yazmaya çalışıyorum böyle oluncada abuk sabuk birşeyler çıkıyor......espoir siz kaan aydosa gidecektiniz galiba inşallah hakkınızda hayırlısı olur istediğiniz sonucu alırsınız

Sagol harzemcim. Biz kime gidicez henüz belli degil. Biz fransadayiz. ürologa gitmeyi bekliyoruz bakalim ne söyleyecek. Aslinda türkiyedeki doktorlar burdan daha iyi, tip ilerlemis ve tüp bebek tedavileri daha yaygin ve basarili.
O yüzden simdilik beklemedeyiz.

iyi aksamlar kizlar bugun moralim cok bozuk bu azospermi beni migren yapti dusunmekten simdide saclarimda beyazlar var bugun esim gordu acayip kotuyum

canım bende şuan iyi bir dr.araştırmasındayım şeçenekler var tabi şimdi hangisi olsun diye tereddütteyim temmuzda ankaraya gideceğiz zaten oradaki dr.lardan biri olsun istiyoruz bakalım hayırlısı ......canım nedense yurt dışındaki dr.ları kimse beğenmiyor genelde tedavi için türkiye şeçiliyor ......kaynımlarda irlandada ordaki dr. öküz diyolar hatta eşleri yabancı onlarda beğenmiyor baştan savma bir tedavileri varmış düzgün sonuçta almıyorlarmış boştan boşa baya para döküyormuşsun o yüzden genelde türkiyeye gelince ömemli sorunları için burdaki dr.görünüyorlar.....genelde bebekle ilgili sorunlar içinde buradaki hsatanelere geliyorlar yurt dışındakiler hem tedavi güzel hem ucuz başarı oranları bile çok fark ediyor ...inşallah sizde iyi bir dr. karşılaşırsınız

Back
X