canım bende şuan iyi bir dr.araştırmasındayım şeçenekler var tabi şimdi hangisi olsun diye tereddütteyim temmuzda ankaraya gideceğiz zaten oradaki dr.lardan biri olsun istiyoruz bakalım hayırlısı ......canım nedense yurt dışındaki dr.ları kimse beğenmiyor genelde tedavi için türkiye şeçiliyor ......kaynımlarda irlandada ordaki dr. öküz diyolar hatta eşleri yabancı onlarda beğenmiyor baştan savma bir tedavileri varmış düzgün sonuçta almıyorlarmış boştan boşa baya para döküyormuşsun o yüzden genelde türkiyeye gelince ömemli sorunları için burdaki dr.görünüyorlar.....genelde bebekle ilgili sorunlar içinde buradaki hsatanelere geliyorlar yurt dışındakiler hem tedavi güzel hem ucuz başarı oranları bile çok fark ediyor ...inşallah sizde iyi bir dr. karşılaşırsınız
Dedigin gibi burdakileri hiç birseyden anlamiyorlar bastan saviyorlar. Esim diyor ki tedavi gerekirse önce fransada deneyelim olmasa türkiyede. Aslinda bana kalsa hemen türkiye derim. önce ürologa gidelim temmuzda bakalim ne söyleyecek. Ondan sonra bir karar aliriz. Ben simdiden arastiriyorum. En iyi doktor kim, istanbul mi ankarada mi ? Türkiyede yaptirirsak nerde kalicaz en az 1 ay kalmamiz gerekicek. Anlican zor