Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 uymurta çıkmıştı bugün biraz keyfimiz kaçtı ama 5 tane döllenmiş bakalım cumartesi transfer var inş güzel döllenirler
canım ya çok sagol arkadaşım ama nedense bu testlere ramen spernm bulunmamıştı spermatit bulunmuştu cnm yaa acaba şimdi bulunurmu peki cnm size tesemi micro tesemi yapilmıştı peki bizim neden sperm yook offf allahım anlamıyorum....canım çok güzel testlerin gerçekten bizim fsh33 tü ameliyat oldu ve testesteronda 4.25 ti inşallah sizinde daha kaliteli çıkar artık spermleriniz canım çoooooookkk sevindim gerçekten testleriniz bence çok olumlu canım rabbim bugünkü sevincini katlanarak artırsın yeni güzel müjdeli haberlerle inşallaaaaaaaaahhh..............
12 uymurta çıkmıştı bugün biraz keyfimiz kaçtı ama 5 tane döllenmiş bakalım cumartesi transfer var inş güzel döllenirler
Ahh canım inşallahh yaa morelim yüksekte korkularım var çokkGulencim Merhaba,
Moralini bozma benimde 7 yumos toplanmıştı 5 dollendi 3 embriyo transfer oldu 1 tane tutundu şimdi oğlumu sağ salim aldım kucağıma.. Bir arkadaşımızda erken menepozdan doları tek yumurta oldu ve tek embriyo transfer ettiler tutttu şimdi nerdeyse 21 haftalık hamile yaaaa olacaksa sonucta olur sakın dert etme kendine... Bol şanslar. Moralini cok yüksek tutki bebişlerin tutunsun sana...
caneylom ikncide sizin döllenme hiçmi olmadızamancım canım başınız sağolsun allah sabırlar versin.........
belgincim bizim mikrotese dediler yaptıklarına almanda oldu biliyosun ama eşim bayılana kadar başımda mikroskop filan yoktu bayılana kadar diyo adı mikrotese işte bize öyle dendi canım inşallah bu sefer çıkar ama tam böyle moralman hazır olunca yola çıkın canım her şartı kabullenmeden çıkma yola iyi kötü herşey olabilir hiçbişeye moralim bozulmaz gelen allahtandır dediğin anda çık yola çünkü biliyosun tedavi süreci çok zor her gün takip bilmem ne maddi manevi en ufak bi sorunda ilk karşılaştığın pürüzde çökeceksen hiç başlama canım....
ben ikinciye öyle başladım canım spermde çıktığı halde embriyo oluşmadı birbirinize iyice kenetlendiğiniz an başlayın inşallah bu defa allah yüzünüzü güldürür canım...........