caneylom senle konuşunca çok rahatlıyorum canm inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve tıpkı senin beni teyze olacagım için sevindirdigin gibi bende seni sevindiririm allahım bu cuma akşamı kabul etsin dualarımızı amin...
Ahh canım inşallahh yaa morelim yüksekte korkularım var çokk
caneylom ikncide sizin döllenme hiçmi olmadı
şimdi bizim 5 tane döllenmiş cumartesi günü transfer edilmeme ihtimali varmı
günaydıınnnn.. hayırlı cumalar kızlar.........
belgincim inşallah canım sabırsızlıkla bu topikten teyze olacağım günleri bekliyorum bütün arkadaşlarımın hamiş haberleri benim için çok çok çok önemli ama bizler burda aynı dertteniz burdakilerin tabiki benim için yeri farklı bizlere hepimize bizim gibi tamamen umudunu kesmek üzere olanlara umut ışığı oluyo çünkü .............canım inşallah sende beni ikiz teyzesi yaparsın........
gülencim durumları kötü olsaydı söylerlerdi size bizim ikincide sadece bi tane oluştu oda 5 hücreliydi doktor ta ikinci gün söyledi tutma ihtimali çok düşük ama biraz takip edelim dedi çok yavaş ilerliyomuş gelişimi yani doktor beğenmediğini söylemişti zaten bizde allah biliyo hiç umutlanmadık onunda beşinci günnü bekledi doktor transfer olmamasına karar verdi zaten çooook yavaş ilerliyomuş ve gelişimi durmuş böyle işte ........
canım nolur böye şeylerden pay çıkarma sen kendine üzme kendin bak moralinin çoookkk yüksek olması lazım bizim o tesede çoook nadir sperm bulundu biz ilk dakkadan biliyoduk zaten oluşmayacağını iki saat sürdü ameliyat sonucunda nadir bulundu dediler olmıycağını anladık zaten.
ama bak sizin öylemi bir sürü (maaşallah) canlı spermle başladınız tedaviye .
canım her kötü olayı seninde başına gelecekmiş gibi algılama nolur bak yarın bebişlerini karnına koycaklar manevi olarak moralman hazır olman lazım bebişlerde üzülür sonra bak.......
hadi canım kendine iyi bak bol protein al doktorun söylemiştir zaten iyi geliyomuş......iki hafta sonrada müjdeli haberini ver bize inşallaaahhhhhhhh.........
bu arada belgincim siz tedaviye başlamayı düşünüyomusunuz canım yaşın kaç çok bekletmeyin bak biliyosun kadının yaşı çok önemli . bende en yakın zamanda teyze olmak istiyorum tammammı canım allahın izniyle ........