Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar ben bısey sorucam.lucrın ıgnemden altı tane olmustum ama bugun hastalandım..yarın hastaneye cagırdılar..bu kotu bısey mı ? 10 tane olmam gerekıyodu ama olamadım..cok merak edıyorum ...

günaydın kızlar.........
harzem larem başınız sağolsun kızlar allah sabırlar versin................
belginim canımcumaya kadar öğrenemiycez bunu ........ bende çok meraklıyım ama...........geçen pazartesi gittim normalde alttan muayeneyle vajinal yani görülebilirmişş hastanenin vajinal usg si arızalı olduğundan karından bakıldı karındanda bir hafta geç belli oluyomuş yani geçen hafta karından bakılması için erkenmiş kese var ama çok küçük dedi doktor tekmi ikizmi anlıyamıyorum dedi 10-12 gün sonra gel dedi yani haftaya cuma gidecem allah nasip ederse kalp atışınıda alabilirmişiz o zaman ikisi bi arada olmuş olur dedi ....... hakkımızda hayırlısı canım bakalım bekliycez ..........bizde bi heycanla bekliyoruz işte........canım inşallah en kısa zamanrda sizlerin haberlerini de böyle bekleriz merakla heycanla ...........
tedavi konusunda bi plan yaptınızmı canım tarih bellimi ben bile heycanlanmaya başladım inan inşallah rabbim gönlünüzün muradını verir canım senin ve burdaki bütün arkadaşlarımın.............

günaydın kızlar nasılsınız...bugün kocalar evde galiba kimsecikler yok...caneylom canım allahım saglıklısını versin...

ben bugun doktora gıttım..e2 44 cıktı..lucrın ıse yaramıs..baska bır ıgne daha verdı doktor lucrınle onu yapıcam...carsamba doktora gıdıcem...sonrasıda neler olucak bılen var mı ?

bacılar ben geldim çok yoruldum ayakta duramıyorum ve 2 gündür sadece 3 saat civarı uyudum
pazar akşamı yola çıkıyoruz ankaaya gidiyoruz şu çetin harmankayayada belki gideriz
alaina bacı canım sen yolun yarısına gelmişsin ikinci iğnen muhtemelen göbekten yapıyorsundur bundan sonra 2 - 3 günde bir gidip muayene oluyorsun muaye dediğim sadece vajinal ultrasonla bakıyorlar yumurtaları ölcüyorlar sonra her güne düşüyor ve en son yumurtalar istenen olgunluga ulaşınca çatlatma iğnenden sonra yumurtaların toplanıyor işte bukadar gerisi inşallah bebişini kucagına almanla biter

laremin bugün transfer günüydü anam hiç haberde yok inşallah iyidir ve bebişleri sıkıca tutunur

carsamba gıdıcem..pekı bu hergun gıtme gelme falan kac gun surucek...esımı ne zaman amelıyat edıcekler...yanı bu amelıyat falan yumurta olgunlasması 2-3 hafta ıcındemı olur yoksa daha mı gec ? doktorda pek bısey anlatmıyokı...kadere kırkbes gıdıp gelıyorum burdan okuyorum falan..

alaina canım göbekten iğnene başladın en fazla on gün sonra çatlatma iğnen 12 günde eşinle beraber ameliyat olursun çok uzun sürmez canım başka aklına takılan varsa sor allah kolaylık versin canım.........şimdilik iyi geceler.........

tesekuur ederım..bana 4 tane vurulucan dedı puregon 225 doz vurulucakmısım.carsamba da gıdıcem..bu ıgne cok pahalı ımıs..4 tane dısında daha olucakmıyım acaba

canım 4 tane vurulcan demek dört kutu demek değil biz 300 ıu dan 3 kutu kullandık yetti 300ıu demek 460cc demekmiş yani canım 225 vurununca baya artıyo bi tane yenisini açıp vurunuyon ondanda artıyo ikisini birleştirip vuruyosun üçüncü gün bende 225le başladım canım merak etme dört kutu aldıysan yeterli olacaktır...............lucrine yumurta toplama gününe kadar devam ........şimdilik iyi geceler canım aklına geleni sor yarın açtığımda cevaplarım bildiğim bi şeyse ...........
iyi geceleeeerrrrrrrrr................

cok tesekkur edıyorum...2010da hamıle kalıcaksın sen..2011 de cocugun kucagında ..2 kızın olabılır...oyle hıssettım sımdı...falcı gıbı oldum ama genelde dedıklerım cıakr..ınsallah dogru hıssetmısımdır...:)yardımların ıcın saol....ınsallah kocamda da sperm cıkarda bu ıs mutlulukla hallolur tabıı bıde tutması varmıs....offfffffffffffffff

bıze 480 lık 4 tane vermıs eczacı..tel actım fazla dedım bu..kazıkladı bızı bır mılyar aldı 4 tane ıgneye..bıde bana hergun yenı kutu acın dıyo sonra bız onları bırlestırıcez dıyo salakmı ne...eksık cıkıyomus ılac boyle bısey varmı ya..480 yazıyosa o kadar cıkar..bunu bıle tıcarete dokmusler...

gözünaydın gülencim peki kaçtane embriyo oldu canım inşallah hamile kalırsın dualarım seninle...

bacılar ben bu akşam yola çıkıyorum ankaraya gidiyoruz dönünce anlatırım yaşadıklarımızı hepiniz allaha emanetsiniz

hayırlı sabahlar arkadaşlar...
gülencimin transferi olmuş hayırlısı inşallah emekleri boşa gitmez.

Back
X