Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgincim zamancım canım bacılarım benim üzmeyin kendinizi bu kadar allah herşeyin hakkınızda hayırlısını versin inşallah herşey olacağına varır vardır bundada bir hayır rabbimin sınavıdır bunlar kendinizi bu kadar helak etmeyin vakti zamanı geldiğinde herşey gerçekleşecek sizinde nurtopu gibi sağlıklı hayırlı evlatlarınız olacak inşallahhh

harzem canım ne yapıyım bilmiyorum insanız işte bazen iyi bazen kötü geçiyor zaman allahım hepimize sabır versin herşeyin hayırlısı napalım sanada geçmiş olsun canım bende tv de duydum deprem oldugunu allahım beterinden korusun hepimizi....

ya arkadaşlar sevgidou dan hiç ses çıkmadı naptı acaba inşallah iyi haberlerle döner....

günaydın kızlar.........
belginim canım sen doktorların her dediğine bakarsan bana en son bi kadın doğumcu ama ünlü bi hastanenin doktoru sperm bankası düşünürmüsünüz diye sordu....... bekara karı boşamak kolay gelirmiş bakma sen onların her dediğine.. bakıpta kocanda sende moralinizi bozmayın canım.......ben doktorun bana öyle dediğini kocama bile söylemedim ......... ama işte allah isteyincede öyle de bi kolay veriyoki ........ eğer imkanım olsaydı o doktoru bi daha görebilseydim gebelik testi sonucumu o doktorun gözüne sokacaktım.......... rabbim isteyince dağlar bile düzlük olur canım nolur siz birbirinize moral verin eşinle elele gözgöze gelen allahtan deyip sımsıkı birbirinize sarılarak yola devam edin.........inanki herşey daha kolay olcak o zaman canım...........

sevgidolumuz bize güzel haberler getirecek galiba ondan bu kadar gecikti sanırım.........inşallaaaaaahhhhhhh.......

merhaba bacılar nasılsınız ben çok yorgunum dün gece geldik biraz evi topladım dedim bakim nevar neçok
şimdi gelelim çetin harmankayaya kocatepe camısının aşagısında bir binanın 2.katında orta düzeye yakın bir klinik çetin bey çok yaşlı biri klinikte kendisi ve bir sekreteri çalışıyor eşimi muayene etti ve bizi recai pabuccu adında bir kadındogumcu dra yönlendirdi orada muayene olun bakalım nediyecekler ona göre mtese yaparız dedi centrum clinic e yönlendirdi kendisine şu 7 günde sperm çıktıgı olan hastayı söyledik dedik buyüzden geldik diye adam güldü yok öyle bişey dedi caneylom bizimde ümiter gitti kız napalım hayırlısı ama çetin harmankaya nebilim yani çok kendinden emin dr duruşu yoktu istanbuldan muhabbet ettik kendisi eski ortaköylüymüş falan 150 tl de para verdik yani özet olarak çetin bey bürüksel tüpbebek merkezinden daha vasat geldi bana kaan aydos yada emre bakırcıoglu gibi degil nasıl desem klasik bir emekli dr olsun aklımın hepbir yerinde kalıcaktı acaba gitsemiydik diye şimdi rahatladım ve kaan aydosta tedavimizi devam ettiriyoruz bakalım 1 2 ay içinde belli olucak mtese tarihimiz argimeks adlı ilaça başlıyoruz hadi hayırlısı

hadi sana kolay gelsin canım inşallah kaan aydos size sebeb olur hayırlısıyla hamiş kalırsın....desene çetin beyi listeden çıkartıyoruz ama ben gatadaki dr. biraz daha araştıracağım çünkü azo konusunda çalışmalar yapıyorlarmış ne bilim işte derdimizin dermanını bulana kadar araştır dur rabbim sonu gelmiş kullardan eylesin cümlemizi

zamancım inan benimde senin kadar suya düştü hayallerim yani bizde biraz maddi durumları toplayınca düşünüyoduk yani eşim gidecekti yalnız. ama demek öyle oldu ya millet neden böyle insanların ümitleriyle niye dalga geçiyolar....... yani dolaylı filan değil bunu anlatan bizzat kendisi sözde adamın ben böyleydim ve düzeldim demiş....... gerçi belki azospermin ne olduğunuda bilmiyodur ufak tefek bi sayı problemi vardıda onu düzeltti belki başına gelmiyen bilmiyo çünkü azospermi nedir bizde başımıza gelince anladık neysede bi hayal daha suya düştü .......allahım inşallah bir gün bu illetin tedavisi bulunur yarabbim...............sanada tekrar geçmiş olsun zamancım..... kaan aydosta iyi bir doktor değerlendir olsun......başka bir sitede çok duydum methini........rabbim hepimize şifalar versin.........

caneylom iyiki varsınız canım sizlerle konuşunca rahatlıyorum...sen nasılsın kendine çok iyi bak....

Benim esimde azosperm. Ben bir aydir ona nohut suyu kürünü uyguluyorum. Ve yaninda tribulus terrestris, maca ve vitamin ilaci içiyor.
Insallah bir faydasi olur. 23 Temmuzda ürologa gidicez muhtemelen bir spermiogram yaptirir ve spermer çikis yolu bulupta çikarlar. Bir kaç tane olsun yeter. binlerce milyonlarca istemiyorum bir kaç tane olsa yeter.

ben de

Benim esimde azosperm. Ben bir aydir ona nohut suyu kürünü uyguluyorum. Ve yaninda tribulus terrestris, maca ve vitamin ilaci içiyor.
Insallah bir faydasi olur. 23 Temmuzda ürologa gidicez muhtemelen bir spermiogram yaptirir ve spermer çikis yolu bulupta çikarlar. Bir kaç tane olsun yeter. binlerce milyonlarca istemiyorum bir kaç tane olsa yeter.

ben de nohut kürüne başlıcam sen başlayalı 1 ay olmuş umarım iyi sonuç alırsınız da bizim gibilere de moral olur.test sonucunu yazarsan sevinirim

kizlar slm biz 21 temmuzda kaan aydos u n tedavisine başlıycaz hayırlısı. gelişmeleri yazarım. hoşçakalınnnn kaan aydos ta tedavi gören arkadaşımgile 1 sene tadavi ve sonunda microtese ile sadece 3 tane sperm bulmuşlar şuan 15 günlük ikizleri doğdu kızlar hayırlısı rabbim ol derse olur.

kizlar slm biz 21 temmuzda kaan aydos u n tedavisine başlıycaz hayırlısı. gelişmeleri yazarım. hoşçakalınnnn kaan aydos ta tedavi gören arkadaşımgile 1 sene tadavi ve sonunda microtese ile sadece 3 tane sperm bulmuşlar şuan 15 günlük ikizleri doğdu kızlar hayırlısı rabbim ol derse olur.

hadi hayırlı olsun kaan bey öyle özeli yok ama özeldeki drlardan daha çok ilgileniyor ve herşeiyle inşallah başarılı olur tedaviniz ya zaten Allah dermanı vermiş bizede sebebler dairesinde aramak düşüyor baksanıza kimisinin bir sürü spermi çıkıyor olmuyor kiminde 3 tane çıkıyor ikizi oluyor Allah büyüktür napalım hayırlısı artık

merhaba arkadaslar 10 tane yumurta uretebılmısım..mustafa bey sıgarayı bırak dıye kızdı..daha ıyısını beklerdım dedı..prugenonu 300 e cıkardı...cokmu az yumurta uretmısım sızce ? bızım salı gunu amelıyatta toplama ıslemıde sonucu sıze yazarım..bıze dua edın...

yuh yani alania tedavi görüyorsun ve durumunuz riskli ve sen daha sigara içiyorsun sana yuh demekten başka birşey demek gelmiyor içimden .....canım bende eşimde sigara kullanıyorduk ama tedaviye başlamadan 6 ay önce bıraktık ve o zaman bu bu zamandır içmiyoruz çok şükür bizler azoluyuz çok dikkat etmemiz lazım her detay bizim için önemli bırak bakim çabuk şu sigara illetini :oklava:inşallah salı gününe kadar yumişlerin çoğalır eşindede bol bol spermler bulunur hayırlısıylada hamişler kervanına girersin

yuh yani alania tedavi görüyorsun ve durumunuz riskli ve sen daha sigara içiyorsun sana yuh demekten başka birşey demek gelmiyor içimden .....canım bende eşimde sigara kullanıyorduk ama tedaviye başlamadan 6 ay önce bıraktık ve o zaman bu bu zamandır içmiyoruz çok şükür bizler azoluyuz çok dikkat etmemiz lazım her detay bizim için önemli bırak bakim çabuk şu sigara illetini :oklava:inşallah salı gününe kadar yumişlerin çoğalır eşindede bol bol spermler bulunur hayırlısıylada hamişler kervanına girersin

ya ne yapım kı..zaten duyunca uzuntuden agla agla..sonra esıme tesellı ver...kac gece sabhlara akdar agladım..ben sıgarayı bırakamıyorum..bu zamanda da bırakmak ıstemedım..cıkıcak cıkmıcak ne bılım ya..bırakamıyorum..cok korkuyorum bıde..

kızlar ben geldim harzem sen tam kafa dengisin msn de görüşelimmi zaman cım sen durumu biraz daha acıklasana bende centrum da denedik tavsiye etmem

Back
X