Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bizde kaan beyde tedaviye başladık geçen hafta kontrolümüz vardı gidemedik izinde problem çıktı. ama çok kafaya taktığı için birşeyde diyemiyorum. ara kaan beyi durumu anlat burda sperm testini ve kan tahlillerini yaptırıp sonuçları fakslayalım ona göre başka ilaç verecekse kullanırsın diyorum. ve aradan 1 hafta geçti. istemediğinden veya umursamadığından değil oda çok üzülüyor elinden geleni yapmaya hazır ama olumsuz şeyler duymaktan çok korkuyor gerçeklerden kaçıyor işte. ah kızlar ahhhhh inşallah hepimiz anne olursunuz başka topiklerde yazışırız. bu topiğide geyik amaçlı kullanırız. inşallah başkada kimse gelmez bu dertten buraya..

evet gamzesezer baslayali tam bir ay oldu. 16 mayista uygulamaya basladim. 23 temmuz ürologda randevumuz var muhtemelen esime bir spermiogram yaptirir. O zamana kadar kürümüz 2 ayi bulur. Insallah bir mucize bizde yasariz. O zaman sizi haberdar ederim. O güne kadar hepiniz duasina ihtiyacim var.

hakkımızda hayırlısı kızlar rabbim ol derse olur
iyi geceler...........

kızlar selamün aleyküm........
nasılsınız..........
yine yalnızım ve gidiyorum........hayırlı geceler cümleten

günaydın bacılar nasılsınız bakem birazdan kocişe trebülüs almaya gidicem söyle bakim dedim
gülümse bacım biz kaan aydosta tedavi görüyoruz şuan ilaç tedavisi uyguluyor daha mtese yapıcak centrum klinik muhabbetide çetin harmankayadan çıktı ya yok zaten ne o drda nede o klınikte tedavi olmam eşim mteseyi kaan aydosta olcagı için tüptedaviside ankarada olcak bildigin centrum haricinde ki orayı nette başkabir forumda herkez kötü diyor bildigin tüpmerkezi varmı
anam bizimkiside iş istanbuldaki nerdeyse tüm merkezlere gittik şimdi sıra ankarada orada iyibir tüpbebek mekezi bulmak lazım

slm arkadaşlar,1.5 yıllık evliyim,ilk günden beri çocuk istiyoruz ama bi türlü hamile kalamadım,ilk 1 yıl bekledik normaldir diye,ama doktora gittiğimizde eşimin azosperm olduğunu öğrendik,şimdi ise önümüzde hem maddi hem manevi zor bi süreç var ve ben buna cesaret edmiyorum,teşhisten sonra hiç doktara gitmedik , ya hiç olmazsa,ne kadar zormuş yaaa,allah hepimizin yardımcısı olsun inş

slm arkadaşlar,1.5 yıllık evliyim,ilk günden beri çocuk istiyoruz ama bi türlü hamile kalamadım,ilk 1 yıl bekledik normaldir diye,ama doktora gittiğimizde eşimin azosperm olduğunu öğrendik,şimdi ise önümüzde hem maddi hem manevi zor bi süreç var ve ben buna cesaret edmiyorum,teşhisten sonra hiç doktara gitmedik , ya hiç olmazsa,ne kadar zormuş yaaa,allah hepimizin yardımcısı olsun inş

canım öncelikle çok geçmiş olsun...........keşke daha güzel bi sebeple gelseydin aramıza ama herşey imtihan.........kardeşim sende şimdi umutsuzluga kapılma hemen.....bunun geçici bir imtihan sebebi oldugunu düşün ve kuvvet bul........eger Allah isterse herşey oluverir.........evet dedigin gibi zor bir süreç var önünüzde ama tek bir doktorla yetinmeyin başka doktorlarada gidin derim ben

kumsalcım hosgeldın sizin cok yenıymıs doktora gıdıp bı kontrol olsanız iyi olur bazen bu azo tıkanıklık ,varıkosel gıbı tdavisi mumkun olan rahatsızlıklardan olabiliyor belkıde tdavı sonrası duzelebılecek bır durum sozkonusudar bır an once gıdıp tedavınıze baslayın derım zaman cok cabuk gecıyor ve tedavi uzun surec gerekırıyor tekrar gecmıs olsun........

evet gamzesezer baslayali tam bir ay oldu. 16 mayista uygulamaya basladim. 23 temmuz ürologda randevumuz var muhtemelen esime bir spermiogram yaptirir. O zamana kadar kürümüz 2 ayi bulur. Insallah bir mucize bizde yasariz. O zaman sizi haberdar ederim. O güne kadar hepiniz duasina ihtiyacim var.

umarım işe yarar ve bulunur bu benm içinde bi umut olacak.daha önce eşime içirmeyi denedim ama çok kötü diye içmek istemedi.olumlu sonuç alan birini duysam zorla içiricem artım.dualarım seninlee:Saruboceq:

ya arkadaşlar mikro tesede sperm bulunmayıp sonradan hamile kalan duydunuz mu hiç? iyi şeyler duymaya ihtiyacım var.küçük bir umutta olsa razıyım

hoşgeldin kumsal evet tosbik arkadaşımın dedigi gibi azosperminin çeşidi çok bencede iyi bi dr gitip konuşun hakkımızda hayırlısı hepimizin hemen pes etme canm

kızlar bu arada çakşır köküne tekrar başlıyacaz geçen ay bırakmıştık demir dikeni yanında bide ona devam edecegiz allahım derdimize derman versin...

umut olsun biz recai beye gitmedik bizi ona çetin harmankaya yönlendirdi ama gitmedik tabi
kusal hoşgeldina.s. canım üzülme tümbu şoku atlatacaksın
anam hergün gelen oluyor bacılar topiğimize nekadarda artış oldu azolularda gerçi vardır Rabbimin bildiği

günaydın kızlar nasılsınız cumanımız mübarek olsun Rabbim yapılan tüm duaları katında kabul etsin inşallah

Back
X