Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman kızlar doktorun birine soru sordum cıkmayabilir falan yazmış moralim bozuldu ay gıcık akşam akşam canım sıkıldı zaten kocişlede kavga ettik
kızlar çok yanlızım şöyle kapısını acıp dertleşecegim kimse yok bi sizler varsınız eşime bugün çok ihtiyacım vardı eve geldi ona söylemeden macun aldım diye surat yaptı bide buaralar maddi durumumuz baya sıkışık bende bilekliğimi bozdurdum 92 tl tutdu 3lirada üstüne ben koydum öyle aldım macunu onunla konuşmaya çok ihtiyacım vardı arkadaşı aradı hemen çıktı suratı asık olan adam birden canlandı yüzünde güller actı çok yanlızım annemde bugün cocugumuz olmuyor diye söylendi oda haklı herkezin torunu oluyor onun yok abiminde eşinden dolayı olmuyor söylendi durdu bugün napim bacılar akıl verin bana olması için daha başka ne yapim eşimde çok takıyor sürekli morali bozuk dedim arkadaşlarının yanında böyle degilsin yüzün gülüyor sürekli espiri yapıyorsun dedi sana yapmacıkmı davranım içim okadar eglenceli degil kusura bakma dedi baacılar onuda anlıyorum ama benimde ihtiyacım var onunla iyi vakit gecirmeye ya bilgisayırın başında yada uyuyor evde güya bugün yeniden başlıcaktk zira kendisi bitkiselleri bıraktı işte bugün yeniden başlıcaktık hz yuşaya gidip dua etcektik evde beraber kuranı kerim okuyacaktık ama o gitti ve bunları gene ben yanlız başıma yapıcam çok çaresizim söyleyin bana ne yapim eşimle defelarca konuştum ona hep destek olmaya çalışıyorum arada tamam bazen etkilenip biraz surat yapıyorum ama onun haricinde hiç bişey demiyorum artık şaşırdım eşime nasıl davranıcam ailesine nasıl davranıcam anneme nasıl davranıcam yetemiyorum artık neolur akıl verin ben ne yapayım kime gidim başka
kızlar bizim mıkrotese amelıyatımız salı gunu emre bakırcıoglu yapıcak....cok heyecanlıyım...bize dua edin..
kızlar nerelerdesin harzem caneylom nasılsınız kızlar..
kızlar yeni eve geldim bugün tv kanallarında gezen bi aktara gittim konuştum anlattım derdimizi bana bi macun ve bögürtlen kökü verdi bunları kullan dedi 3 tane kişide işe yaramış azolularken sperm çıkmış ama yaramadıgıda oluyor dedi kesin işe yarar diyemem ama 3 ay kullan olursa zaten olur olmazsa daha kullanma dedi 95 tl macun 25 tl bögürtlen kökü ben bögürlen kökü almadım bizim buralarda var kazp kendim çıkarıcam kökünü bidaha para vermeye gerek yok zaten bu aralar dr lara ve arabanın borcu var yani anlıyacagınız maddi olarak sıkıntıdayız Allah büyüktür napalım
aman kızlar doktorun birine soru sordum cıkmayabilir falan yazmış moralim bozuldu ay gıcık akşam akşam canım sıkıldı zaten kocişlede kavga ettik