kızlar bizim mıkrotese amelıyatımız salı gunu emre bakırcıoglu yapıcak....cok heyecanlıyım...bize dua edin..
alaina inşallah benm yaşadıklarımı yaşamazsın ve emre beyden mutlu haberi alırsın:)):teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bizim mıkrotese amelıyatımız salı gunu emre bakırcıoglu yapıcak....cok heyecanlıyım...bize dua edin..
kızlar çok yanlızım şöyle kapısını acıp dertleşecegim kimse yok bi sizler varsınız eşime bugün çok ihtiyacım vardı eve geldi ona söylemeden macun aldım diye surat yaptı bide buaralar maddi durumumuz baya sıkışık bende bilekliğimi bozdurdum 92 tl tutdu 3lirada üstüne ben koydum öyle aldım macunu onunla konuşmaya çok ihtiyacım vardı arkadaşı aradı hemen çıktı suratı asık olan adam birden canlandı yüzünde güller actı çok yanlızım annemde bugün cocugumuz olmuyor diye söylendi oda haklı herkezin torunu oluyor onun yok abiminde eşinden dolayı olmuyor söylendi durdu bugün napim bacılar akıl verin bana olması için daha başka ne yapim eşimde çok takıyor sürekli morali bozuk dedim arkadaşlarının yanında böyle degilsin yüzün gülüyor sürekli espiri yapıyorsun dedi sana yapmacıkmı davranım içim okadar eglenceli degil kusura bakma dedi baacılar onuda anlıyorum ama benimde ihtiyacım var onunla iyi vakit gecirmeye ya bilgisayırın başında yada uyuyor evde güya bugün yeniden başlıcaktk zira kendisi bitkiselleri bıraktı işte bugün yeniden başlıcaktık hz yuşaya gidip dua etcektik evde beraber kuranı kerim okuyacaktık ama o gitti ve bunları gene ben yanlız başıma yapıcam çok çaresizim söyleyin bana ne yapim eşimle defelarca konuştum ona hep destek olmaya çalışıyorum arada tamam bazen etkilenip biraz surat yapıyorum ama onun haricinde hiç bişey demiyorum artık şaşırdım eşime nasıl davranıcam ailesine nasıl davranıcam anneme nasıl davranıcam yetemiyorum artık neolur akıl verin ben ne yapayım kime gidim başka
merhaba arkadaşlar belginle aynı durumda olan kişi benim belginin mesajlarını ilk gördüğümde transferim yapılmıştı ve ben çok umutluydum ama malum son ikinci kalite embriyolarım tutmadı maalesef hepimiz birbirimize dua edelim nolur ben hep ağlıyorum hep yalvarıyorum allaha inşallah yaşımız geçmeden sağlıklı çocuklarımız olur ama çok korkuyorum olmazsa diyede inşallah bu çektiğimiz sıkıntıkarın bir mükafatı vardır.zamancıgım canım üzme kendini diyorum sana ama bende iyi degilim dün test sonuçlarını faxladık ve bizi aradılar klinikten eşim konuştu ve eşime göre sanki bizim ısrarlarımız üzerine çagırdılar diyor beni korkutuyor diğer yandanda başka bi arkadaş benimle aynı durumda ve aynı yerde cdenemiş fakat tutmamış yani demekki bizim durumda hala bi gelişme yok korkuyorum bende çok korkuyorum anne olamamaktan ne yapsam bilmiyorum arkadaşlar ne yapmalıyım inanın yoruldum yıprandım yardım et allahım bizlere daraltın bunaltma ferahlık ver şu kullarına bizede yolla evlatlarımızı yalvarıyorum tüm arkadaşlarımız adına yardım et bizlere kurtar bu dertten ver dermanımızı yalvarıyorum yalvarıyorum yalvarıyorum........
kızlar merhaba aranıda beni tanıyan çıkacaktır eski kullanıcı adım dryaaa22 nolduysa uzun süre giremedim bende kendime yeni isim aldım benim de eşimde azospermi vardı bundan 6 buçuk ay önce tüp bebek tedavisine başladım eşimde bitkisel bir hap kullanmaya başladı kendiliğinden ilk 3 testten hiç sperm görülmedi sonra ilacı kullanmaya başladı ilacın adı (tribulus terrestris sepe natural )sonra 28 daha sonra yumurtalarımın toplanacı gün 50-60 tane falan gözüktü allah şükür tüp bebeği yaptırdık ve şuanda 24+4 haftalık hamileyim oluşuma ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN HİÇ ÜZÜLMEYİN soğuk kanlı ve huzurlu olmaya çalışın stres çok kötü bir düşman eşinizle aranızda problem çıkmasına izin vermeyin iyi bir doktor şart kendinize çok iyibakın rabbim hepimizin kucaklarını bebişlerimizle doldursun görüşürüz:)
canım rabbim yardımcınız olsun....inşaallah çokca çıkar....kızlar bizim mıkrotese amelıyatımız salı gunu emre bakırcıoglu yapıcak....cok heyecanlıyım...bize dua edin..
evet canım ben hatırladım seniiii..ne güzel bir haber verdin bize...hayırlı ugurlu olsun ogluşun...eline ayagına kavuşasın inş.kızlar merhaba aranıda beni tanıyan çıkacaktır eski kullanıcı adım dryaaa22 nolduysa uzun süre giremedim bende kendime yeni isim aldım benim de eşimde azospermi vardı bundan 6 buçuk ay önce tüp bebek tedavisine başladım eşimde bitkisel bir hap kullanmaya başladı kendiliğinden ilk 3 testten hiç sperm görülmedi sonra ilacı kullanmaya başladı ilacın adı (tribulus terrestris sepe natural )sonra 28 daha sonra yumurtalarımın toplanacı gün 50-60 tane falan gözüktü allah şükür tüp bebeği yaptırdık ve şuanda 24+4 haftalık hamileyim oluşuma ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN HİÇ ÜZÜLMEYİN soğuk kanlı ve huzurlu olmaya çalışın stres çok kötü bir düşman eşinizle aranızda problem çıkmasına izin vermeyin iyi bir doktor şart kendinize çok iyibakın rabbim hepimizin kucaklarını bebişlerimizle doldursun görüşürüz:)
canım sizede geçmiş olsun çokca....negatif sonuç insanı çok yıpratıyo ama Allahın izniyle sonra toparlıyosun.....duana aminnnnn diyorum canım............merhaba arkadaşlar belginle aynı durumda olan kişi benim belginin mesajlarını ilk gördüğümde transferim yapılmıştı ve ben çok umutluydum ama malum son ikinci kalite embriyolarım tutmadı maalesef hepimiz birbirimize dua edelim nolur ben hep ağlıyorum hep yalvarıyorum allaha inşallah yaşımız geçmeden sağlıklı çocuklarımız olur ama çok korkuyorum olmazsa diyede inşallah bu çektiğimiz sıkıntıkarın bir mükafatı vardır.
kızlarrrrrrrrrrrrrr uzun bi aradan sonra ben geldimmmmmmmmmmmmm
napıyosunuz nasılsınız biliyosunuz en son 4 haziranda yazmıştım eşimim mikrotesesi yapıldı benim yumoşlar toplandı bi çok sperm bulundu hatta dondurduk bile :)))) darısı sizlerin başına yarın büyük gün 3tane bebeğim (embriyo yüklendi) var bakalım nasipse yarın test günüm allah nasip ederse size yarın müjdeli haberi vericem tedavi sürecinde en önemli şey iyi düşünün ne olursa biz öle yaptık inşallah yarınada hamiş oldugumu öğreneceğim sizlere teşekkür ederim yalnız bırakmadığınız için allah herkesin gönlüne göre versin öpüyorum sizleriiiiiii
canım dualarım seninle allahım yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyoruz..kızlar bizim mıkrotese amelıyatımız salı gunu emre bakırcıoglu yapıcak....cok heyecanlıyım...bize dua edin..
canım benim tabii hatırladım seni hamileliğini duyunca hep beraber sevinmiştik amin inşallah allahım dualarımızı kabul ederde bu mutlulugu bizde yaşarız sende allahım saglıkla kavuştursun bebegine...kızlar merhaba aranıda beni tanıyan çıkacaktır eski kullanıcı adım dryaaa22 nolduysa uzun süre giremedim bende kendime yeni isim aldım benim de eşimde azospermi vardı bundan 6 buçuk ay önce tüp bebek tedavisine başladım eşimde bitkisel bir hap kullanmaya başladı kendiliğinden ilk 3 testten hiç sperm görülmedi sonra ilacı kullanmaya başladı ilacın adı (tribulus terrestris sepe natural )sonra 28 daha sonra yumurtalarımın toplanacı gün 50-60 tane falan gözüktü allah şükür tüp bebeği yaptırdık ve şuanda 24+4 haftalık hamileyim oluşuma ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN HİÇ ÜZÜLMEYİN soğuk kanlı ve huzurlu olmaya çalışın stres çok kötü bir düşman eşinizle aranızda problem çıkmasına izin vermeyin iyi bir doktor şart kendinize çok iyibakın rabbim hepimizin kucaklarını bebişlerimizle doldursun görüşürüz:)