Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
s.a kızlar benim eşime önce azo teshisi konuldu herşey gayet normal hormonlar normallll.ilaç tedavisi ile 600.000 sper normal yoldan çıktı(daha önce mikrotesede bile bulunamamıştı) ilaçları bırakınca tekrar 0 gördükkkk ve tabi yıkıldıkkk..

şim bu gün endokrin uzmanı bir doktorla görüştüüü..hormon testlerini ve diğer raporları göstermiş...DOktor iğne önermiş ve hiç merak etme sen hipo hastasısın bu iğne ile normal yoldan bile çocuğun olur benim HıPO olan çok hastam var ve şu an normal yoldan bebek sahibi oldular demişşş.....

inş. bizlerede nasp olurrr....

s.a kızlar benim eşime önce azo teshisi konuldu herşey gayet normal hormonlar normallll.ilaç tedavisi ile 600.000 sper normal yoldan çıktı(daha önce mikrotesede bile bulunamamıştı) ilaçları bırakınca tekrar 0 gördükkkk ve tabi yıkıldıkkk..

şim bu gün endokrin uzmanı bir doktorla görüştüüü..hormon testlerini ve diğer raporları göstermiş...DOktor iğne önermiş ve hiç merak etme sen hipo hastasısın bu iğne ile normal yoldan bile çocuğun olur benim HİPO olan çok hastam var ve şu an normal yoldan bebek sahibi oldular demişşş.....

inş. bizlerede nasp olurrr....

inşallah olur canım normal yolla.Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.

laremcim bi defa bizimde normal yolla çıkış oldu ve tekrar gitti doktorunun adını bizede yazarmısın bide ibz görüşelim neymiş bu iğne merak ettim inşallah şifa buluruz canım hepimiz..........

larencim benimde eşim şimdi bir iğne kullanıyor adı fostimon acaba bu iğnemi dediğin yoksa farklımı adını yazarmısın...

kızlar doktorun adını bilmiyorum...eşimin çalıştığı bankada doktor endokrin uzmanı (askeriyeden emekli )iyi bir doktormuş ;doktor hormonların normal olması vede spermin ilaçlarla normal yoldan çıkışı değerlendirmesi sonucunda bu kanıya varmış .ıĞnede menogon hani hepimizin kullandığı yani aslında
hormonları(hipofiz hormonunu) üretmek içinmiş.

sultan şu göz ne güzel nasıl yaptın bende istiyorum,bide şu yazı rengi nerden degişiyor bende istiyorum bende...

laremcim saol canım ... inş bizdede çıkış olur ya... belgincim yazı rengini yazı yamadan önce ayarlıyorsun bak yazı yazdığın yerin üst tarafında harfler var a harfi b harfi onlarla ayarlama yapıyorsun ..
avatarıma gelince internetten indirip buraya yükledim canımm .. avatarımızı değiştirdiğimiz kısma indirdiğim resmi yüklüyorum sonra değişiklikleri kaydediyorum bu yanei..

ben geldim canlarım bugün bizim evlilik yıldönümümüz birazdan çıkcaz dışarı çok istiyodum bu sene eşime hediye olrarak bebek haberi vermeyi ama olmadı sağlık olsun inşallah seneye yavrumuzla kutlarız bu dileğim hepiniz içöin geçerli

kızlar yorgunluktan öldüm evdi yemekti derken anca kendime fırsat geldi saçlarımı yaptım hafif bide makyaj eşimin iş arkadaşı geliyor bayan yemege malum beni hep kapalı gördü acık olarak ilk kez görcek azcık süslenim dimizemuszemus yazık kıza sevdiği cocuk ki oda aynı iş yerine askerde biz ankaraya yada o iste gelince görüşüyoruz acıyorum kıza fena halde aşk acısı çekiyor

leremciğim siz endokri uzmanınadamı gittiniz yani bizimde gitmemiz gerekirmi azzospermede bakıyomuş öylemi peki canım siz hala kaan hocanın tedavisini uyguluyomusunuz bide sizin ilk teseyi ve bu tüp bebeği nerede yaptırmıştınız kusura bakma çok soru sordum

a.s.
ben geldim canlarım bugün bizim evlilik yıldönümümüz birazdan çıkcaz dışarı çok istiyodum bu sene eşime hediye olrarak bebek haberi vermeyi ama olmadı sağlık olsun inşallah seneye yavrumuzla kutlarız bu dileğim hepiniz içöin geçerli

tebrikler bacıma.s. Allah bir yastıkta yaşlandırsın huzurla mutlulukla inşallah:nazar:
kaç yıl oldu şimdi darısı gelen nice yıllarınıza olsun:hooray:

kızlar hangi konu başlığında hatrlamıyorum ama azo için şöyle bir kür gömüştüm: 1kg çiçek balı 30 gr ginseng 100 gr tribulus.aktara gittim tribulus ve ginseng tablet olark var dedi.bitki olması gerekmez mi? bilgisi olan var mı tabletleri mi kullansak nedersiniz?kafamçokkarıştı

gamze bacım fark etmez hap yada bitki şeklinde olması ama eger bala karıştırcaksanız toz halinde olmasını tavsiye ederim bide balı mümkün oldugunca güvendiğiniz yerden alın halis saf bal bulabilirseniz ne ala çok ii olr ama ben bulamadım

sevgidolum bize kaan hoca önerdi zaten iğneyi ama benim araştırmacı kocam işyeri doktoru olan endokrin uzmanına konuyu anlatınca o bu konuda hastalarının olduğunu sorunun hormolarla ilgili olduğunu ve bu iğneye normal yoldan çocuk sahibi olan hastalarının olduğunu söylemiş....

mikroteseyi ümraniyede hospitalum diye bir hastanede olduk(evlat edinin dendi)))
tüp bebek işlemini de memorıal da yaptıkk.
dondurulmuşlarla da memorıal da yapacaz inş..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakem......ben bir kaçgün tatil yaptım geldim ama tatili benmi yaptım yoksa tatilmi beni yaptı bilmiyorum yorgunluktan başka birşey yok bir kaç gün denize girdim o kadar krem sürmeme rağmen vucudum aşırı derecede yandı en çokta omuz başlarım nasıl acıyor anlatamam anca yüz üstü yatıyorum omuzlarıma birşey deyirmemeye çalışıyorum.....eşim oh iyi oldu diyor... o anca denize girdi çıktı hemen şemsiyenin altına girdi birşey yok tur onda... ama ben yiğenimle beraber deniz kabuğu topladık güneşin altında 20 dakika kadar tabi acayip güneş vardı biz aldırmadık birşey olmaz dedik kremlere güvendik olan oldu siz şükredin bu halinize beyniniz buhar olup uçmadı hazırkı aklınızda giderdi diyo.....bakalım neler olmuş topikte bendeki durum bu okuyayım bir çırpıda

Back
X