Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umutolsun kız seninkinide yeni okudum anam imtahan dünyası işte kızlar ikinizde hemen hemen aynı dönemde kaybetmişsiniz bebişleriniz inşallah hayırlı olan bi vakitte ikinizde aynı dönemde hamileyiz dersiniz inşallah

zaman çok sagol canım unutulmuyo canım aslada unutmuyacagım içimdeydiler ama olmadı başaramadık napıyım hayırlısı buydu demekki inşallah bir daha yaşamayız hiç birimiz bu acıyı...

iyi gecelr kızlar .........
allah bu çekilen sıkıntılar bu güzel mübarek aylar hürmetine sağlıklı hayırlı evlatlarla unuttursun inşallah..........

günaydın kızlar hayırlı cumalar....bugün benim içinde dua etmeyi unutmayın....allahım yapılan bütün duaları kabul etsin....

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
amiiiinn belgincim..........

günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün hepimiz birbirimize dua edelim rabbim büyüktür.

günaydın bacılar
kadın dogum dr una gittim yeni geldim tabi ki gene şiştim herkez kocasıyla gelmiş ben tek herkez hamile ben yanlız yumurtalarımla mafoldumben dr hanım kıstlerimin olmadıgını ve yumurtalarımın gayet saglıklı oldugunu söyledi kızlar bua ya sonu umreye gidiyoruz ya onun için gittim reglim umreye geliyor geçiktirici almak istedim bakalım bu ay daha olmadım olduktan sonra bidaha gidicem ya erkene alıcaz yada geciktirmek için ilaç alıcam ona regliden sonra karar vericez şaka maka bacılarım gitme vakti yaklaşıyor

allahım cümlemize nasip etsin canım o mübarek toprakları görmeyi yüz sürmeyi peygamberimizin gül kokusunu almayı.......

günaydın bacılar
kadın dogum dr una gittim yeni geldim tabi ki gene şiştim herkez kocasıyla gelmiş ben tek herkez hamile ben yanlız yumurtalarımla mafoldumben dr hanım kıstlerimin olmadıgını ve yumurtalarımın gayet saglıklı oldugunu söyledi kızlar bua ya sonu umreye gidiyoruz ya onun için gittim reglim umreye geliyor geçiktirici almak istedim bakalım bu ay daha olmadım olduktan sonra bidaha gidicem ya erkene alıcaz yada geciktirmek için ilaç alıcam ona regliden sonra karar vericez şaka maka bacılarım gitme vakti yaklaşıyor

hayırlı cumalar arkadaşlar cumanız mübarek olsun..

zamancım hayırla gidip gelin inşallah. hepimiz için bol bol dua et. inşallah o mübarek yerleri görmek bizlere de nasip olur. git gel sana zemzem içmeye hurmaya yemeye gelecez:))

belgin bacım okuyunca çok kötü oldum içim eidi sanki Allah sabır versin demekki unutulmuyor transfer sonrası tahlil günün bile Rabbim emeklerinnizi boşa çıkartmasın inşallah
gamze bacı şimdi biz yeditepe üni. hastanesinde mtese olduk drumuz tam bir .... idi hasbey hakan koyuncu adında yeni yetme ve çok ilğisiz biriydi bak kadın doguncuları hatice banu hanım olsun yada cem bey olsun çok ilğili ve başarılılar yani kısaca sorun kadındaysa ii erkekte ise çok kötü bir yer işte böyle bodoslama daldık olgun sperm çıkmadı sonra biz emre beye gittik o gayet ii dedi ben ümitliyim sizde ümitli olun dedi bize ve haziran ayında görüşelim dedi zira bu ayın 24 ünde 6 ay olucak sonra biz kaan beyde tedaviye başlayınca gitmicez tabi emre bey kendi net sayfasındada yazıyor 2. mtese olayını ama şöyle diyor 1 kere mtese yaptıgım kişiyi 2. defa önermem yani yapmam diyor sonuç bu bacım
zamncım sağol açıklaman için size şans vermiş ne güzel.sizin durum bizden biraz daha farklı inş. hayırlısıyla kavuşursun bebeğine

cumanız mübarek olsun ;bu günün bu ayların yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur inş...
HAYIRLI evlatlara kavuşuruz inş.

hayırlı cumalar arkadaşlar cumanız mübarek olsun..

zamancım hayırla gidip gelin inşallah. hepimiz için bol bol dua et. inşallah o mübarek yerleri görmek bizlere de nasip olur. git gel sana zemzem içmeye hurmaya yemeye gelecez:))

beklerim tabi buyrun gelin zaten kimsem yok ne ii olur

[/COLOR]
gamzecim sizde sorun tam olarak neydi...

evet ya gercekten gamze sizde sorun neydi anladıgım kadarıyla emre beyin mi hastasısınız size ne dedi şimdi hangi aşamadasınız dahaönce mtese oldunuzmu ammada soru sordum kaydirigubbakcemile3

Back
X