Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/COLOR]
evet ya gercekten gamze sizde sorun neydi anladıgım kadarıyla emre beyin mi hastasısınız size ne dedi şimdi hangi aşamadasınız dahaönce mtese oldunuzmu ammada soru sordum kaydirigubbakcemile3
yaptım zamancım oldu:kedi:
emre beyin hastasıydı eşim martta öğrendik azo olduğunu herşey normal çıktı testler yani.sadece prolaktin yüksekti onuda ilaçla düşürdük.11 haz m tese oldu ve sonuç sıfır.zaten %50 şans vermişti bize.şimdi kürlere başladım ama özellikle eşimin hiç umudu yok.çünkü üretim yok.alışmaya çalışıyoruz işte bizde artık
zamancım biz raporuda almadık ne yaptığımı hatrlamıyorum bile o gün.sadece kanallar dardı dedi üretim olsa daha geniş olurdu dedi o kadr soramadım zaten bişey.eşim hiç tedavi görmedi hemen m tese oldu.ama bu yazdıkların yine umutlandırdı beni.bizde bi görünsk kaan beye ii olcak sanırım.[/COLOR]
kız daha ne oldunuz bak biz biliyorduk öyle evlendik eşimde 1kere mtse oldu ama bulunamadı tabi burda şu önemli hiçmi hücre bulunamadı bizde spermotasik ve spermatogonyum bulunmuştu yani spermin evreleri hücre hali olgunlaşmış bulunamadı sizdeki patoloji raporu ne diyor sonra emre bey ameliyattan sonra ne dedi bak biz şimdi kaan aydoso gidiyoruz kendisi ilaç tedavisi uyguluyor kiminde normal yolla çıkıyor kiminde mtesede kaan beyin düşüncesi tüm azolular ilaç ile tedavi edilebilir illa mtese olucaksa da testisleri olabildğince uyarmalı ve sperm üretimini tetiklemeli öyle ameliyat yapılmalı diyor hatta bizim lareme yanlış hatırlamıyorsam gidin evlatlık alın demişler onlada kaan beye gidiyor ve ilaç tedavisi sonrası dogal yolla sperm çıktı emre bey bizede haziranda gelin mtese yapalım demişti kaan bey ilaç tedavisi uyguladıgı için ona gidiyoruz şimdi herşeyin sonu degil biraz kendinizi toplayın sonra kaan beye gidin derim hakkınızdan hayırlısı