Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam bacılar
lamlay canım üzülme demicem üzül agla içini dök rahatla şimdi eşin mtesede sperm çıkışı olmadı tamam da pataloji raporunda ne yazıyor bak bizdede bulunamadı ama raporda spermotosit ve spermotogonyum bide spermatit var tabi bunlarda az miktarda ama en azından gelişmemişte olsa sperm üreten yerler var demek sizin raporda ne yazıyor
slm kızlar.lamyay m tesede çıkmayıp sonradan çıkan mı duydun sen?bizim de durum aynı ya merak ettim
canımsen,n durum bizim ki gibi.bizde sadece bulunamadı dedi.kanaallar darmış.üratim olsa geniş olurdu falan dedi.ama asla çocuğunuz olmaz falan gibi de saçmalamadı.zaten moral sıfır oluyo.rapor bizdede yok.istemeyi düşünüyorum ama.tekrar gidicem çünkü dr.kaan beyi düşünüyoruz şimdi.allahtan ümit kesilmez hiç bir zamn sonuçta.Bizimkinde hic bulunmamis doktor oyle dedi ve hic bi raporda vermedi
yani bizim sadece hastanenin verdgi makbuz var ve makbuzda operasyonun adina SSR oldu yazmislar,
biliyosunuzdur tese, mikrotese .... bunlar hepsine birden verilen genel ad SSR.bizimkinde SSR yaziyo.anliycaginiz biz hangisini olduk bilmiyorum.farklari ne ki bunlarin>?
ya biz ssr dan ciktik doktor direk bize dedi bulunamadi diye ozel bir klinikti tup bebek merkezi.daha sonrada bir rapor vermediler.ben o doktora hic guvenemedim ama buranin en iyi doktoru falan diye ovmuslerdi.SSR dan ciktik doktor dediki; sizin kesinlikle cocugunuz olmaz evletlik alin yada doner kullanin,basimdan kaynar sular dokuldu.ama kesinlikle o adamada yaptigi operasyona da hic guvenmiyorum.simdi arastiriyoruz baska ii bir doktor
canımsen,n durum bizim ki gibi.bizde sadece bulunamadı dedi.kanaallar darmış.üratim olsa geniş olurdu falan dedi.ama asla çocuğunuz olmaz falan gibi de saçmalamadı.zaten moral sıfır oluyo.rapor bizdede yok.istemeyi düşünüyorum ama.tekrar gidicem çünkü dr.kaan beyi düşünüyoruz şimdi.allahtan ümit kesilmez hiç bir zamn sonuçta.