Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kizlar.
Bugün Prof. Dr Saraçoglu'nun danisma hattini aradim kürler için.
Esimin azosperm oldugunu söyledim ve iki kür ayni anda kullanilir diye sordum.
Bayan dedi ki ikisi bir arada olmazmis kürlerin siralamasi varmis. Ilk önce keçi boynuzu kürü öneriyorlar 3 ay sonra nohut suyu yine 3 ay.
Biz önce nohut suyuna basladik bilmiyordum siralama oldugunu sonrada keçi boynuzu kürüne baslar esim.

canim biz hepsini uyguluyoruz bende bilmiyodum.keciboynuzuna basladiktan 2 hafta sonra nohuta basladik.yani vitamin tableti,bal karisimlari,ari sutu falan bir arada kullanilamazmi?

canim biz hepsini uyguluyoruz bende bilmiyodum.keciboynuzuna basladiktan 2 hafta sonra nohuta basladik.yani vitamin tableti,bal karisimlari,ari sutu falan bir arada kullanilamazmi?

ilaçlar bir arada kullanilir. Fakta kürler bir arada olmaz.
Danisman bana dedi ki ilk önce keçi boynuzu kûrünü uygulayin 3 ay boyunca. Bu 3 ay bitince nohut suyuna baslayan yine 3 ay.
Kürleri uyguladiktan sonra bir degisiklik olmazsa tekrar telefon açin dedi Prof. Dr. Saraçoglunun kendisi hazirladigi kürler varmis.

lamyay ve ganzesezer kızlar siz hangi merkezlerde mikrotese oldunuz ve drlarınızın ismi ne çok merak ettim bide neden potoloji raporu verilmemiş mutlaka isteyin raporunuzu alınan parçanın dokusunun tanımı var çok önemli bizde zorla verdiler raporu raporu verincede sizde spermin evreleri var demediler onu sonradan araştıra araştıra ögrendik bide emre bey demişti gelişmemiş spermler bunlar ii bişey demişti alınan parca zerre kadar bişey ama bukadar çeşitliliğin olması güzel en azından demekki biyerlerde üretim var demişti ama bizim kazmonot dr sizin mteseden sonraki gün sizin olmaz boşuna ugraşmayın demişti ah ah çok pişmanım burayla daha önce tanışmadıgım için cahildik yol gösternde olmadı potoslama gittik yaptırdık olanda hayır vardır diyip duruyoruz napalım demem o ki ilk mtesede çıkmasada 2.de hatta 4. mtesede çıkanlar var sadece vaktini bekliyor işte

ZORU BAŞARAN ANNE ADAYLARIMIZ

tulay24.......................... cift tarafli inmemis testis ameliyati,
..................................... polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
..................................... aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
..................................... 10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
..................................... 1. microenjektion tedavisine baslayacak HAMıLE

dryaa22...........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 28e cikti,
......................................1. tüp bebek tedavisiyle, HAMıLE

mawii .............................azosperm geç yaşta inmemiş testis ameliyatı ve ileri derecede varikosel 2009 ocakta öğrendik 1 defa varikosel ameliyatı 1. tüp bebek denemesi haziranda mikrotese ile ..................................bir çok sperm bulundu şuan HAMıLE

cenoylom........................8yıllık evliyim 7 yıldır biliyoruz azospermi olduğunu inmemiş testis 5 yaşında ameliyat olmuşq 2006 ve 2007 yıllarında tese oldu ilkinde çok miktarda sperm...bulundu transfer yapıldı ama tutmadı 2 de nadir sperm bulundu ve embiryo oluşmadı 3. yeterli sperm bulundu ve allaha şükürler olsun hamileyim......keçi boynuzu kürünü aylarca kullandık fındık fıstık cevis bal badem muz aklına ne gelirse hepsini kullandık HAMıLE:)

gülencim.........................HAMıLE

HAMıLE HABERLERINI BEKLEDIĞIMIZ UYELER

alaina.............................3 yasında cıft taraflı ınmemıs testis amelıyatı...
......................................24 hazıranda mıkro tese ıLE COK SAYIDA SPERM BULUNDU HAMıLE HABERLERINI BEKLIYORUZ

figenn_............................trasnferi yapıldı HAMıLE HABERLERıNı BEKLıYORUZ.

ozlemsu33......................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
......................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
......................................(BAL+POLEN) DOĞAL YOLDAN SPERM CIKISI OLDU

MıKRO TESE ıLE SPERM CIKISI SAĞLANAN UYELERIMIZ

askbocegim..................temmuz 2008 de mikrotese basarili,
....................................mikroenjektion a baslayacak

atasbelgin.....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. .2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde

banban..........................gec indirilmis testis sorunu, 7 aylik evli, yeni ögrendiler,
....................................keciboynuzu kürü, test sonucu: 80 tane cansiz sperm bulundu,
....................................3 ay bitkisel ilac kullanacak, doktoru: Emre Bakircioglu

cefalinazli.................... ..doğuştan sperm taşıyıcı kanalların yokluğundan azosperm. 8 yıllık evliyiz.
.....................................tüm değerler normal.PESA yöntemiyle çok sayıda sperm bulunabiliyor.4 başarısız tüp bebek denemesi. hiçbirinde tutunma olmadı.

gülencim........................13 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı
.....................................3 yıllık evli
.....................................fsh 18lerde idi mikrotese olurken
.....................................çok sayıda sperm bulundu
.....................................1.tüp bebek başarısız 2008
.....................................2.tüp bebekte sonuc bekliyor

gelincik238.....................3 yıllık evliyim 26 yaşındayım. eşim 8 yaşında inmemiş testis dolayısı ile azospermi ve klinefelder sendromu var.Memorialde mikro tese başarılı.ılk tüp bebek denemem olmadı. Dondurulmuş spermlerimiz var. bu pazar ikinci tedaviye başlıyorum kısmetse....

larem1982......................3 yıllık evliyim öğreneli 1.5 yıl oldu kaan aydos vediğer bitkisellerle normal sperm çıkışı oldu...1.tüp denemesi başarısızz... 2.tüp denemesi temmuzda inş.

nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak

nzmyhn.........................7 yıllık evli 2 kere tüp yapıldı 1. de negatif ikincide transfer olmadı suan 3. yapılıyor...

olurmu_83......................1,5 yıllık evliyiz.sebepsiz azosperm.1 mikrotese özel gürgan clinicte oldu. elongated spermatit bulundu. mikroenjeksiyon başarısız. (2009 mayıs)incir ve iğde tohumu kürü ..............................kullanıyoruz.dr.kaan aydos a gitmeyi düşünüyoruz. fsh 20 testosteron seviyesi normal sınırlarda.

sevgidolu.........................hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı düşük mikro tese ile sperm cıkısı saglandı transfer oldu ama basarısız.

umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,

TEDAVILERINE DEVAM EDEN VE MıKRO TESE OLACAK UYELERIMIZ

artik umutsuz................azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
....................................baharda mirotese olacak, xxx

espoir-fr.........................Esinin azospermi oldugunu 6 mayista ögrendi spermiogram sonucunda.
.....................................Bir aydir maca + tribulus terrestris + vitamin ilaci ve nohut kürü.
.................................... l-arginine, l-carnitine, ginseng, ginko biloba
.....................................23 temmuzda ürologda randevusu var. Azosperminin nedenini ögrenilecek

gülüm_se........................nedenini henüz bilmiyoruz. hormon değerleri fsh:14 lh:5,24
.....................................testesteron:3 ,64 kaan aydos'ta ilaç tedavisi görüyoruz.
.....................................pregnly iğne, arısütü+bal+polen

sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, xxx

sympatique....................6 yillik evli, keciboynuzu ve nohut kürü, macun, ari poleni
.....................................5 martta mikrotese olacak,

spia35............................hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı düşük yakında mikro tese yapılacak.

tosbik81.........................tek tarafli inmemiş testis hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı
.....................................çok dusuk 27 nısanda iğne tedavisine başladı 6 ay surecek sperm cıkısı
.....................................olmazsa mikro tese olacak 2,5 yillik evli, keciboynuzu kürü, ege
.....................................unuversıtesın de tedavı goruyor

umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal, nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,

MıKRO TESE ıLE SPERM BULUNAMAYIP TEDAVıIYE DEVAM EDEN UYELERIMIZ

gamzesezer..................11 haziran da m tese oldu ve sperm çıkmadı.bgn giseng ve tribulusa başlıyoruz

fatos1983.......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
.....................................2006da sperm bulunamadı keciboynuzu kürü,
.....................................martta memorial de microtese olacak

harzem..........................2006da tesa basarisiz, xxx

hayrunisa.......................2005 de mikrotese basarisiz, xxx

kader_nl.........................azospermi, 5 yillik evli 2006 basarisiz tese keciboynuzu kuru

Lamyay........................Azospermi ama problemin ne oldugunu henuz bilmiyoruz,Mtesede sperm bulunamadi ,su an keciboynuzu kuru uyguluyoruz

senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx

zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................kaan aydosta tedavi oluyor 3 aydır ilaç tedavisi görüyor argimekse yeni başlandı bitkisel olarak incir kürü keçiboynuzu ve çakşır bögürtlen kökü trebülüs kullanılıyor

vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli, Fsh: 30 testesteron: 9,
.....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak, nisanda mikrotese olacak

arkadaşlar liste yapmayı uzun zamandır ihmal ediyoruz sizde bu listeyi kopyalayıp isminizi yazın yada yanlış bılgısı olanlar duzeltip yayınlarsa bırbırımızı daha iyi tanımıs oluruz... tesekkurler...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar 2 gündür giremedim topiğe.
benim için çok zor bi hafta sonuydu. teyzemi kaybettik. cumartesi günü ankaraya gittik. kanser hastasıydı 9 yıldır mücadele veriyordu artık dayanamadı. çok üzgünüm:((
bir yandanda dün çok güzel bi haber aldım abimin bi çocugu olacak. 2 yıllık evlilerdi bi sorunları yoktu ama olmuyordu. çok şükür sonunda oldu. anne olamadım ama hala olmak varmış kısmette.

benim tedavimde devam ediyor bu arada bu hafta muayene için gideceğim doktora adetimde gecikme olmazsa, gonal-f başlarım sanırım. dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

lamyay ve ganzesezer kızlar siz hangi merkezlerde mikrotese oldunuz ve drlarınızın ismi ne çok merak ettim bide neden potoloji raporu verilmemiş mutlaka isteyin raporunuzu alınan parçanın dokusunun tanımı var çok önemli bizde zorla verdiler raporu raporu verincede sizde spermin evreleri var demediler onu sonradan araştıra araştıra ögrendik bide emre bey demişti gelişmemiş spermler bunlar ii bişey demişti alınan parca zerre kadar bişey ama bukadar çeşitliliğin olması güzel en azından demekki biyerlerde üretim var demişti ama bizim kazmonot dr sizin mteseden sonraki gün sizin olmaz boşuna ugraşmayın demişti ah ah çok pişmanım burayla daha önce tanışmadıgım için cahildik yol gösternde olmadı potoslama gittik yaptırdık olanda hayır vardır diyip duruyoruz napalım demem o ki ilk mtesede çıkmasada 2.de hatta 4. mtesede çıkanlar var sadece vaktini bekliyor işte

canim ben yurt disindayim burda yaptirdik.tese olali 2 ay oldu nerdeyse rapor kalmismidirki bu vakte istesek.bende ayni durumdaydim hic bir bilgim yoktu bu konuda o dr a safsaf inandik gozukapali olduk teseyi,

ginseng aldik bugun 30gr.
ama toz seklinde bulamadik,kok seklinde bulduk.ne yapabilirim sizce?
bal+ginseng+caksir otu nu karistirmayi dusunuyodum ama koku nasil karistiricm

persembe gebelik testi yaptırıcam ınanılmaz heyecanlıyım......bana dua edin......

zamancım eşimi umut tüp bebekte emre bey m tese yaptı.yazını okuyunca canım sıkıldı ama.bize hiç bişey demdi çünkü.sadece yok dedi sperm.hücre olsa sylerdi demek. hücre yoksa iş bittmi yanii:gitme:gitme:

merhaba kizlar.
Bugün Prof. Dr Saraçoglu'nun danisma hattini aradim kürler için.
Esimin azosperm oldugunu söyledim ve iki kür ayni anda kullanilir diye sordum.
Bayan dedi ki ikisi bir arada olmazmis kürlerin siralamasi varmis. Ilk önce keçi boynuzu kürü öneriyorlar 3 ay sonra nohut suyu yine 3 ay.
Biz önce nohut suyuna basladik bilmiyordum siralama oldugunu sonrada keçi boynuzu kürüne baslar esim.

ama canım keçi boynuzu sayı arttırmak için, nohut kürü azo için diye biliyorum ben. önce nohut daha mantıklı değil mi?

ama canım keçi boynuzu sayı arttırmak için, nohut kürü azo için diye biliyorum ben. önce nohut daha mantıklı değil mi?

bende senin gibi düsünerek nohut suyu kürüne basladi esim 16 mayis'tan beri içiyor günde iki defa.
Bir arkadas iki kürü birden uygulayinca danisma hattini aradim ve bayan bana dediki iki kür birden olmaz ônce keçi boynuzu sonra nohut suyu her iki kür 3 ay edilmeli

arkadslar doktorumuz diyorki yeri geldi zeytin çekirdeği kadar yumurtada sperm çıkardım yeri geldi yumurtada bulamadım kasıkta buldum çıkardım umutsuzluk en pis zehir arkadaslar eşim çok kötüydü ya mtese dede çıkmazsa ne yapıcaz ne edicez die bende hiç sıkıntım yokmuş gibi onu teselli ediyordum ama aynı kötü şeyler benimde aklımdan geçiiyodu sonra sus diyodum kendime düşünme ve şimdi inanılmaz bi şekilde mucizevi bir şekilde 50,000 sperm lütfen çok iyi doktora gidin ve nolur hep olumlu düşünün bu teşhis konmadan önce aklım erdiği yaşımdan beri hayattaki en büyük korkum ya çocuğum olmazsaydı ve herkeze söylüyodum herkezde kızıyodu bana saçmaalama diye ve evet işte korkum başıma geldi lütfen olumsuz düşünerek olumsuzu başınıza getirmeyin

canim simdi esin tese oldu sperm bulundumu yani
aslinda cokdogru soyluyosun ,ben cok umutsuzum neolcak olcakmi olmucakmi diye
esim biraz umursamiyo bana bakarak ,napalim olmazsa olmasin der gibi ,
bende simdi turkiyede iyi bi doktor arastiriyorum emre bakircioglu olabilir ,o iyi diyolar
siz nerde ve hangi doktoda oldunuz

merhaba arkadaşlar kendimi hatırlatayım uzun süredir yazmamıştım.
şubat ayında microtese olduk tüp bebek denedik ankarada kaan aydosda sperm bulundu ama döllenme gerçekleşmedi.şimdi eşim hala kaan hocaya gidip geliyor bu arada başka merkezleride araştırıyoruz.emre beyle görüştük yarın memorial de semih beye gidecek onun fikrini de alalım bakalım.
sperm bulunması yetmiyor yani arkadaşlar hep sorunlar devam ediyor.şimdi iyi bir merkez daha iyi bir laboratuvar araştırıyoruz.hakkımızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
benim eşimde azolu çeşitli hastanelerde yapılmış spermiogramlar hepside sıfır ve alman hastanesine tüp bebek tedavisine başladık doktorumuz tansel bey tekrar spermiogram yapıldı tansel bey belki buluruz dedi ve eşimin ogünki spermiogramı 50,000 çıktı çeşitli haraket vs problemler var ama bu çok önemli bence 50,000 yani 2-3 derken süper bi mmutluluk oldu bizim için ve uyguladığımız kürleri bi kaç sayfa önce yazdım arkadaslar umutsuzluğa düşmeyin mucizeyse alın size mucize işte

benim eşimde azolu çeşitli hastanelerde yapılmış spermiogramlar hepside sıfır ve alman hastanesine tüp bebek tedavisine başladık doktorumuz tansel bey tekrar spermiogram yapıldı tansel bey belki buluruz dedi ve eşimin ogünki spermiogramı 50,000 çıktı çeşitli haraket vs problemler var ama bu çok önemli bence 50,000 yani 2-3 derken süper bi mmutluluk oldu bizim için ve uyguladığımız kürleri bi kaç sayfa önce yazdım arkadaslar umutsuzluğa düşmeyin mucizeyse alın size mucize işte

evet canim gercekten mucize olmus
aslinda bu tur mucizelerede cok rastlaniyo, insallah bizlerdede bi mucize olur
demek alman hastanesine gittiniz
bende arastiriyorum ,emre bakircioglu en cok dusunuyorum

merhaba arkadaşlar kendimi hatırlatayım uzun süredir yazmamıştım.
şubat ayında microtese olduk tüp bebek denedik ankarada kaan aydosda sperm bulundu ama döllenme gerçekleşmedi.şimdi eşim hala kaan hocaya gidip geliyor bu arada başka merkezleride araştırıyoruz.emre beyle görüştük yarın memorial de semih beye gidecek onun fikrini de alalım bakalım.
sperm bulunması yetmiyor yani arkadaşlar hep sorunlar devam ediyor.şimdi iyi bir merkez daha iyi bir laboratuvar araştırıyoruz.hakkımızda hayırlısı olsun.

kaan beye bende mail gondermistim bana dedi sans dusuk ,ama sperm bulabiliriz diye
ben simdi mre bakircioglunu dusunuyorum ,sanki o cok daha iyi gibi
zaten emre bey hem alman hastanesi hemde umut tup bebekte, iki hastane arasinda kaldim
siz kaan beyden memnunmu degldiniz yada bidakine baska doktor olsunmu dedinniz

ZORU BAŞARAN ANNE ADAYLARIMIZ

tulay24.......................... cift tarafli inmemis testis ameliyati,
..................................... polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
..................................... aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
..................................... 10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
..................................... 1. microenjektion tedavisine baslayacak HAMİLE

dryaa22...........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 28e cikti,
......................................1. tüp bebek tedavisiyle, HAMİLE

mawii .............................azosperm geç yaşta inmemiş testis ameliyatı ve ileri derecede varikosel 2009 ocakta öğrendik 1 defa varikosel ameliyatı 1. tüp bebek denemesi haziranda mikrotese ile ..................................bir çok sperm bulundu şuan HAMİLE

cenoylom........................8yıllık evliyim 7 yıldır biliyoruz azospermi olduğunu inmemiş testis 5 yaşında ameliyat olmuşq 2006 ve 2007 yıllarında tese oldu ilkinde çok miktarda sperm...bulundu transfer yapıldı ama tutmadı 2 de nadir sperm bulundu ve embiryo oluşmadı 3. yeterli sperm bulundu ve allaha şükürler olsun hamileyim......keçi boynuzu kürünü aylarca kullandık fındık fıstık cevis bal badem muz aklına ne gelirse hepsini kullandık HAMİLE:)

gülencim.........................HAMİLE

HAMİLE HABERLERINI BEKLEDIĞIMIZ UYELER

alaina.............................3 yasında cıft taraflı ınmemıs testis amelıyatı...
......................................24 hazıranda mıkro tese İLE COK SAYIDA SPERM BULUNDU HAMİLE HABERLERINI BEKLIYORUZ

figenn_............................trasnferi yapıldı HAMİLE HABERLERİNİ BEKLİYORUZ.

ozlemsu33......................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
......................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
......................................(BAL+POLEN) DOĞAL YOLDAN SPERM CIKISI OLDU

MİKRO TESE İLE SPERM CIKISI SAĞLANAN UYELERIMIZ

askbocegim..................temmuz 2008 de mikrotese basarili,
....................................mikroenjektion a baslayacak

atasbelgin.....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. .2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde

banban..........................gec indirilmis testis sorunu, 7 aylik evli, yeni ögrendiler,
....................................keciboynuzu kürü, test sonucu: 80 tane cansiz sperm bulundu,
....................................3 ay bitkisel ilac kullanacak, doktoru: Emre Bakircioglu

cefalinazli.................... ..doğuştan sperm taşıyıcı kanalların yokluğundan azosperm. 8 yıllık evliyiz.
.....................................tüm değerler normal.PESA yöntemiyle çok sayıda sperm bulunabiliyor.4 başarısız tüp bebek denemesi. hiçbirinde tutunma olmadı.

gülencim........................13 yaşında çift taraflı inmemiş testis ameliyatı
.....................................3 yıllık evli
.....................................fsh 18lerde idi mikrotese olurken
.....................................çok sayıda sperm bulundu
.....................................1.tüp bebek başarısız 2008
.....................................2.tüp bebekte sonuc bekliyor

gelincik238.....................3 yıllık evliyim 26 yaşındayım. eşim 8 yaşında inmemiş testis dolayısı ile azospermi ve klinefelder sendromu var.Memorialde mikro tese başarılı.İlk tüp bebek denemem olmadı. Dondurulmuş spermlerimiz var. bu pazar ikinci tedaviye başlıyorum kısmetse....

larem1982......................3 yıllık evliyim öğreneli 1.5 yıl oldu kaan aydos vediğer bitkisellerle normal sperm çıkışı oldu...1.tüp denemesi başarısızz... 2.tüp denemesi temmuzda inş.

nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak

nzmyhn.........................7 yıllık evli 2 kere tüp yapıldı 1. de negatif ikincide transfer olmadı suan 3. yapılıyor...

olurmu_83......................1,5 yıllık evliyiz.sebepsiz azosperm.1 mikrotese özel gürgan clinicte oldu. elongated spermatit bulundu. mikroenjeksiyon başarısız. (2009 mayıs)incir ve iğde tohumu kürü ..............................kullanıyoruz.dr.kaan aydos a gitmeyi düşünüyoruz. fsh 20 testosteron seviyesi normal sınırlarda.

sevgidolu.........................hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı düşük mikro tese ile sperm cıkısı saglandı transfer oldu ama basarısız.

umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,

TEDAVILERINE DEVAM EDEN VE MİKRO TESE OLACAK UYELERIMIZ

artik umutsuz................azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
....................................baharda mirotese olacak, xxx

espoir-fr.........................Esinin azospermi oldugunu 6 mayista ögrendi spermiogram sonucunda.
.....................................Bir aydir maca + tribulus terrestris + vitamin ilaci ve nohut kürü.
.................................... l-arginine, l-carnitine, ginseng, ginko biloba
.....................................23 temmuzda ürologda randevusu var. Azosperminin nedenini ögrenilecek

gülüm_se........................nedenini henüz bilmiyoruz. hormon değerleri fsh:14 lh:5,24
.....................................testesteron:3 ,64 kaan aydos'ta ilaç tedavisi görüyoruz.
.....................................pregnly iğne, arısütü+bal+polen

sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, xxx

sympatique....................7 yillik evli, esinin sperm 0,yumurtaliklar gelismemis
.....................................mikrotese olcak,turkiyede tedavi olmayi dusunuyo

spia35............................hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı düşük yakında mikro tese yapılacak.

tosbik81.........................tek tarafli inmemiş testis hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı
.....................................çok dusuk 27 nısanda iğne tedavisine başladı 6 ay surecek sperm cıkısı
.....................................olmazsa mikro tese olacak 2,5 yillik evli, keciboynuzu kürü, ege
.....................................unuversıtesın de tedavı goruyor

umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal, nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,

MİKRO TESE İLE SPERM BULUNAMAYIP TEDAVİIYE DEVAM EDEN UYELERIMIZ

gamzesezer..................11 haziran da m tese oldu ve sperm çıkmadı.bgn giseng ve tribulusa başlıyoruz

fatos1983.......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
.....................................2006da sperm bulunamadı keciboynuzu kürü,
.....................................martta memorial de microtese olacak

harzem..........................2006da tesa basarisiz, xxx

hayrunisa.......................2005 de mikrotese basarisiz, xxx

kader_nl.........................azospermi, 5 yillik evli 2006 basarisiz tese keciboynuzu kuru

Lamyay........................Azospermi ama problemin ne oldugunu henuz bilmiyoruz,Mtesede sperm bulunamadi ,su an keciboynuzu kuru uyguluyoruz

senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx

zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................kaan aydosta tedavi oluyor 3 aydır ilaç tedavisi görüyor argimekse yeni başlandı bitkisel olarak incir kürü keçiboynuzu ve çakşır bögürtlen kökü trebülüs kullanılıyor

vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli, Fsh: 30 testesteron: 9,
.....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak, nisanda mikrotese olacak

arkadaşlar liste yapmayı uzun zamandır ihmal ediyoruz sizde bu listeyi kopyalayıp isminizi yazın yada yanlış bılgısı olanlar duzeltip yayınlarsa bırbırımızı daha iyi tanımıs oluruz... tesekkurler...

kızlar şu arginmax diye bi ilaç varya onuda bi deneyin emre bey önermişti bize gerçi kullanmadık ama biraz maddi durumumumz düzelince alıp üç ay kullancaz içeriğine baktım ginseng gibi l-carnitin gibi herşey var içinde denemekte fayda vardoktorda önerdiğine göre zararlı bişey değildir eminim

Back
X