Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başınız sagolsun canım.abin adınada çok sevindim darısı sana bana ve isteyen bütün herkese dualarım seninle.merhaba arkadaşlar 2 gündür giremedim topiğe.
benim için çok zor bi hafta sonuydu. teyzemi kaybettik. cumartesi günü ankaraya gittik. kanser hastasıydı 9 yıldır mücadele veriyordu artık dayanamadı. çok üzgünüm(
bir yandanda dün çok güzel bi haber aldım abimin bi çocugu olacak. 2 yıllık evlilerdi bi sorunları yoktu ama olmuyordu. çok şükür sonunda oldu. anne olamadım ama hala olmak varmış kısmette.
benim tedavimde devam ediyor bu arada bu hafta muayene için gideceğim doktora adetimde gecikme olmazsa, gonal-f başlarım sanırım. dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
alaina dualarım seninle.
arkadslar doktorumuz diyorki yeri geldi zeytin çekirdeği kadar yumurtada sperm çıkardım yeri geldi yumurtada bulamadım kasıkta buldum çıkardım umutsuzluk en pis zehir arkadaslar eşim çok kötüydü ya mtese dede çıkmazsa ne yapıcaz ne edicez die bende hiç sıkıntım yokmuş gibi onu teselli ediyordum ama aynı kötü şeyler benimde aklımdan geçiiyodu sonra sus diyodum kendime düşünme ve şimdi inanılmaz bi şekilde mucizevi bir şekilde 50,000 sperm lütfen çok iyi doktora gidin ve nolur hep olumlu düşünün bu teşhis konmadan önce aklım erdiği yaşımdan beri hayattaki en büyük korkum ya çocuğum olmazsaydı ve herkeze söylüyodum herkezde kızıyodu bana saçmaalama diye ve evet işte korkum başıma geldi lütfen olumsuz düşünerek olumsuzu başınıza getirmeyin
evet canim gercekten mucize olmus
aslinda bu tur mucizelerede cok rastlaniyo, insallah bizlerdede bi mucize olur
demek alman hastanesine gittiniz
bende arastiriyorum ,emre bakircioglu en cok dusunuyorum
son 3 gunum........pufffffffffffffffffffffffffffff
biizim doktorumuz emre beydi..tavsiye ederim....cok yeteneklı bir adam..bide konusmasıyla bizi bayagı umutlandırmıstı...mikrotesede de sperm buldu..genelde herkes de buluyor....
amin canim ya insalah bizdede bulunur ,burdaki bi doktor yaparsam bulamam demisti, aceba bulurmu diye umutlaniyorum
sende alman hastanesinde tadavi oldun dimi
ya bide sorcagim alman hastanesi bahceci klinigi ayni yermi oluyo ,yani ayni adres
esim agustosta izin gitcek emre bey sonuclari gostercek goruscek,bunun icinde randovumu almamiz gerekiyo
aaaaaaa sakin ol stres yok bak annesin sen şimdi en azından 12 günlüğünede olsa annesin bırak tadını çıkar tuttumu tutmadımı diye stres yapma yiğenlerimide strese sokma sakin ol onlarla konuş bolbol gülencim de böyle diyordu bak şimdi hamile tutdu bebişleri canım inşallah seninde tutcak sadece sakin ol stres yok ayaga kalkma yorma kendini bide ananas ye hadi az kaldı şafak 3