Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım alaina arkadaşım çok sevindim hayırlı olsun allah tamamına ardirsin ne güzel bir haber bu sene topik te hamile kalan kalan allahım darısı inşallah bizlere

Arkadaslar bıŞey sorucam tÜp bebek deneyenlere fılan benım ÖnÜmÜzdekı hafta allahtan bıŞı Çıkmazsa herhalde transferı yaparlar blastokıst transferı mı embrıyo transferımı yaptırmak daha ıı bıde transfer sayısına fılan mÜdahale etsemmı yada herŞeyı doktora mı bıraksam karıŞmasammı hıÇ bıŞeye napsam ya :/

canım ona doktor karar verir embriyoların durumuna göre blokasit tarnsferi yapılıp yapılmıcana karar veriyolar bence doktorlara bırak sayıyı

blastokist yada embriyo transferi buna embriyologlar karar veriyolar biz ne kadar istesekte embriyoların gelişimine bağlı bu karar.transfer sayısı için ise fikrinizi söyleyebilirsiniz ama son ana kadar hiçbir şey belli olmadığı için herşey kader kısmet işi.
hakkınızda hayırlısı olsun

Allahım herkese burdakı herkese cocuk nasıp etsın....cok merak edıyorum..acaba ıkızmı dıye.hepınıze dua edıcem arkadaslar..hamılelerın duaları kabul olurmus...:) hemen modada nasıl gectım...

hakkındır hemen giricen moda girmezsen ayıpsositososito 9 ay boyuncada 9 sene gibi çektircen etrafındakilere :D:D

blastokist yada embriyo transferi buna embriyologlar karar veriyolar biz ne kadar istesekte embriyoların gelişimine bağlı bu karar.transfer sayısı için ise fikrinizi söyleyebilirsiniz ama son ana kadar hiçbir şey belli olmadığı için herşey kader kısmet işi.
hakkınızda hayırlısı olsun

ya hani bitaraftan karışmim diyorum eğer olucaksa allahım nasip eder kafamı karıştırmim hiç diorum bide benim yumurtalıklarımdaki ağrı baya arttı umarım erken yumurtlamıorumdur tırsıyorum çok:bbo::bbo:

:nazar:ALAıNA CANIM ÇOK MUTLU OLDUM ALLAHIM TAMAMINA ERDıRSıN ,KUCAGINA ALMAYI NASıP ETSıN DARISI BıZLERE ıNŞALLAH:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hadi hayırlı olsun alaina Allah tamamına erdirsin hayırlı evlat ylesin inşallah
belgin ve harzem kızlar demirbaş olarak kaldık topiktekaydirigubbakcemile3 anam bacılar bizdemi başlasak baksanıza maşallah gelen gidiyor kaydirigubbakcemile4 hadi darısı bize inşallah

gülencim hayırlı olsun görmüşsün keseyi bak tedavideki gibi stresli degilsindir inşallah bebişlere ii bak annesi onlar bizim yüzümüzü güldürdü ayaga fazla kalkma 3 canlıın şimdi kendine ii bak

alaina cım hayırlı olsun.çok sevindim senin adına.allah kucağına almayı nasip etsin inş.ne güzel ya her gün güzel haberler alıyoruz.en kısa zamnda darısı başımıza RABBıMM

alaina cım hayırlı olsun.çok sevindim senin adına.allah kucağına almayı nasip etsin inş.ne güzel ya her gün güzel haberler alıyoruz.en kısa zamnda darısı başımıza RABBİMM

amin amin inşallah şöyle yegenlerimize arkadaş getiririz ikizer ikizer hayırlısıyla inşallah

Back
X