Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim hayirli olsun ins saglicakla gelir bebegin
sizin problem neydi,ben cok takip edemiyorumda

bızım 3 yasında ınmemıs testıs amelıyatı olmus..cıft taraflı....9 senelık evlıyız bu sene cocuk yapmaya karar verdık olmadıgını ogrendık...doktorum zaten alman hastanesınde prof.selcuk erezdı..oda bızı mustafa bahcecıye yonlendırdı...esımı emre bey amelıyat ettı...sımdı hamıleyım ıste...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance:

hepınıze tesekkur ederım...cok saolun kızlar..walla bana umut oldunuz..ılk ogrendıgım andan berı okudum sonra uye oldum...sımdı guzel haber verdım....Allahıma bınlerce sukur.....hepımız cocuklarımıza kavusucaz kızlar...hıc merak etmeyın......dualarım hepınıze.....

alaina hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin canım:teytey::teytey::teytey:

alaina tebrik ederim. Senin adina çok sevindim.
Bu arada gülencim sende hamilesin seninkide hayirli olsun.
Saglikli kucaginiza almayi dilerim.
sizin bu gûzel haberleri aldikça bize bir umut daha doguyor.
Allahim bizede nasip eder insallah.

Alaina sana soru soracaktim. Ne zaman ögrendin esinin azosperm oldugunu.
ögrendiginizde herhangi kûr uyguladiniz mi;
Bize detayli anlatirsan sevinirim

günaydın bacılar
günaydın hamiş bacılar ve onların kuzucukları
nasılsınız benim bugün misafirim gelcek çok giremeye bilirim topüge ama akşam ugrarım

zaman harzem belgin sevgidolu gelincik gülümse daha ne yazıkki nicklerini hatırlayamadım arkdaşlarım once siz alın güzel haberleri inşallah kıslar.. ınşallah.. annem cnnturk bişi görmüş azosperm ile ilgili netten bulamadım bu sabah denk gelmiş benim amcamın oğlundada sperm bulunamadı .. annem onları bi aktara götürmek istiyolar

Alaina sana soru soracaktim. Ne zaman ögrendin esinin azosperm oldugunu.
ögrendiginizde herhangi kûr uyguladiniz mi;
Bize detayli anlatirsan sevinirim

esımın azospermı oldugunu bundan 4 ay once ogrendık...ace selenyum , cinko ve l' arginine kullandı...bence ıse yaradı ama bılmıyorum tabıı....kullanmakda fayda var..hemen tup bebek tedavısıne basladık...oyle ıste darısı herkesın basına...

arkadaslar test sonucundan cogul gebelık olup olmadıgını anlıyormuyuz....merak ettım..

slm kızlar.hemen bi soru sorup gidiyorum.biraz dışarda işim var.aktara gittim arı poleni almak için.polenli bal var dediler.öyle alsam yine etkili olur mu sizce.zaten bal yiyo.hem en azından poleni ardan çıkarız bu şekilde.yorumlarınızı bekliyorum:))

gülencim canım benim inşallah allahım bizim için ettiğin o güzel duaları kabul eder arkadaşım kendine ve meleklerine dikkat et.öpüyorum.

zamancım canım bacım inşallah bizde en kısa zamanda hamileyiz diye haykırırız:Saruboceq:

kızlar annem ve babam kıbrısta yaşıyordu belki bahsetmişimdir ve bugün 20 günlüğüne tatile yanıma gelecekler ve ben o yüzden sık giremeye bilirim ama fırsat buldukça bakarım.sakın beni unutmayın hamiş arkadaşlarım lütfen kendinizi yormayın tedevi görenler inşallah ben gelene kadar hamiş haberlerini verirler hepinizi çok özlüyecegim ama eminim çok fazla ayrı kalamayıp kaçıp kaçıp sizlere yazacagım hepinizi öpüyorum kızlar.....:gitme::gitme:

ay ne güzel yaa ilk denemedemi oldu senin alaina bakalım bendende salı günü yumurta toplanıcak herhalde cuma filanda transfer olur Allahım hepimize nasip etsin inşalaaaaaaaaaaaaaaaah

selam bacılar bugün misafirim vardı çok güzel geçti
topiği açtıgımda dedim sayfalar çok lerlemiştir ama pek gelen olmamış
gülencim canım benim duana amin diyorum inşallah olur

kızlar yine moarlim çok bozuldu.kalan biraz ümidim de suya düştü.pataloji raporunu istedm hastaneden gönderdiler.germ hücre aplazisi diyo.araştırdm yani sperm üreten hücre hiç yokmuş. yine başa döndm ya.yine çok üzüldüm ağladım.hala umudum vardı.kötünün de kötüsü oldu offfffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff

kızlar yine moarlim çok bozuldu.kalan biraz ümidim de suya düştü.pataloji raporunu istedm hastaneden gönderdiler.germ hücre aplazisi diyo.araştırdm yani sperm üreten hücre hiç yokmuş. yine başa döndm ya.yine çok üzüldüm ağladım.hala umudum vardı.kötünün de kötüsü oldu offfffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff

e canim hucre hic yoksa ,mikrotese falan olmucakmi esin ,benim bu konuda bilgim yok ,demekki olmayinca uretmiyo sperm
ne diyim canim ,insallah aska bi caresi vardir, biz simdi iyi guzel duruyoruzda, bakalim esime ne dicek doktor,
gercekten adina uzuldum mutlaka yapilcak biseyler vardir umudunu yitirme sen yinede :teselli:

ay ne güzel yaa ilk denemedemi oldu senin alaina bakalım bendende salı günü yumurta toplanıcak herhalde cuma filanda transfer olur Allahım hepimize nasip etsin inşalaaaaaaaaaaaaaaaah

evet ısın sırrını verım sıze kızlar..ben esım amelıyata gırmeden..yasın okudum..yasın suresınde 7 kere mubın kelımesı gecıyor..bu kelımeden sonra mubın duasını okuyosun sonra tekrar yasıne kaldıfgın yerden devam edıyosun....transferım yapılmadan da aynen bu sekılde okudum...bu sekılde okudugunda tum dılekler allahımın ıznıyle gerceklesırmıs....canlı kanıtıda benım ......

Back
X