• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm sperm bazı laboratuvar 1 2 tane bazı laboratuvar 1 milyon anlamadık
3 ay tedavi ölçüm sonra a life ve düzen laboratuvarı sperm testi verecez inşallah
A life vermenizi öneririö biz orada tedav gördük ve sonuç aldık canm. Devlette verdinizmii yanii bir iki tane biyerde bi milyon çok saçma olmuşş perhiz süresine dikkat ettinizmi belki tıkanıklık olabilir çnki bazen tıkanıklık durumunda ara ara çok çıkış bazense hiç çıkş olmayabiliyormuş

A life vermenizi öneririö biz orada tedav gördük ve sonuç aldık canm. Devlette verdinizmii yanii bir iki tane biyerde bi milyon çok saçma olmuşş perhiz süresine dikkat ettinizmi belki tıkanıklık olabilir çnki bazen tıkanıklık durumunda ara ara çok çıkış bazense hiç çıkş olmayabiliyormuş
Cnm detayli vereceğiz inşallah oligospermi hastalarında 1 tane sperm yuz bine bedel diye biliyorum
Ama içimize kurt düştü gene de
Bir sene önce ml de 1.5 milyondan 1 taneye bilemedik

Merhaba benim eşiminde 2 semen testinde 3 hareketli 4 hareketsiz sperm çıktı. Şehir hastanesinde yaptırdık tahlili. Başka bir yerde detaylı tahlil yaptırmadık ve doktor hemen tüp bebeğe başlayın zaman kaybetmeyin dedi. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyiz sizce? Biraz takviye falan çıkışı arttırmaya mı çalışmalıyız? Yoksa havuzlama yöntemiyle elimizdeki spermleri mi değerlendirmeliyiz? Bu konu hakkında o kadar bilgisizim ki

Merhaba benim eşiminde 2 semen testinde 3 hareketli 4 hareketsiz sperm çıktı. Şehir hastanesinde yaptırdık tahlili. Başka bir yerde detaylı tahlil yaptırmadık ve doktor hemen tüp bebeğe başlayın zaman kaybetmeyin dedi. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyiz sizce? Biraz takviye falan çıkışı arttırmaya mı çalışmalıyız? Yoksa havuzlama yöntemiyle elimizdeki spermleri mi değerlendirmeliyiz? Bu konu hakkında o kadar bilgisizim ki
A life veya düzen laboratuvarı gibi yerlerde detayli sperm testi yaptırın
Bizim bi laboratuvarı 6 tane çıkarken başka yerde milyon çıkıyordu
Hatta doktor bize izlenmiştir spermleri

Canim bir
Canim laboratuvarlar tek bir alana bakıp yazıyorlar doktorum öyle demişti

A life veya düzen laboratuvarı gibi yerlerde detayli sperm testi yaptırın
Bizim bi laboratuvarı 6 tane çıkarken başka yerde milyon çıkıyordu
Hatta doktor bize izlenmiştir spermleri
Canm bzm gittimiz bi doktor biz devlette test verdimizde öğrenmiştik azosperm için tedavi gördük ordaki doktorrumuzz bazı labaratuarlarda kuyruğu oluşmamış spermatid dediğimiz hücreleride sperm olarak algılıyorr demişti.. veya verilen bütün semene değil içinden bi damla alınıp bakılıyormuş elektronikmortamda o yüzdende farklı olabiliyormış

Canm bzm gittimiz bi doktor biz devlette test verdimizde öğrenmiştik azosperm için tedavi gördük ordaki doktorrumuzz bazı labaratuarlarda kuyruğu oluşmamış spermatid dediğimiz hücreleride sperm olarak algılıyorr demişti.. veya verilen bütün semene değil içinden bi damla alınıp bakılıyormuş elektronikmortamda o yüzdende farklı olabiliyormış
Aynen öyle cnm bir alana bakıyorlar

Cnm biz daha tup bebek yapmadık 3 ay tedavi olup sonra başlarız inşallah
2 3 ay sonra detayli test verip gerçek sayıyı görmek istiyoruz
Anladım canım bende böyle düşünüyorum ama üroloji doktoru ertelemeyin biran önce yapın şu an olan 7 spermde olmayabilir dedi kafam karıştı. Tüp bebek doktoruyla konuşmadım henüz karar aşamasındayım

Canım detayli da baksak değişmiyor ama bazı laboratuvar bütün sahalara bakiyor
Esimde 6 tane çıkıyordu ürologu detayli test için novafertile gönderdi milyon cikti
Sonra hoca da şaşırdı kendisi de bakti milyon cikti yani devlet hastaneleri ozel hastaneler bir noktaya bakıp sonuc yazıyor size tavsiyem
A life,nova fertil gibi yerlerde yaptırın veya laboratuvarlar var oralarda gidin yaptırın canım

Küçük yaşta inmemiş testis ameliyatı cnm bundan kaynakşı fsh yüksekliği vardı 6 ay tedavi gördük hiç bi sonuç alamadık malesef doktor olarak sevmiştim ama uyguladığı tedaviden hiç
Memnun kalmadık resmen bizi ameliyat için hazırladı ve tese ameliyatı başka türlü çıkış olmaz dedi bizde başka doktora gittik çok şükür 3 ay olmadan çıkışımız oldu tek tük onlarla tüp bebek denedik.. ama tabii herkes için aynı olurmu bilemem deneyebilirsiniz yine inşallah güzel sonuç alırsınız

Küçük yaşta inmemiş testis ameliyatı cnm bundan kaynakşı fsh yüksekliği vardı 6 ay tedavi gördük hiç bi sonuç alamadık malesef doktor olarak sevmiştim ama uyguladığı tedaviden hiç
Memnun kalmadık resmen bizi ameliyat için hazırladı ve tese ameliyatı başka türlü çıkış olmaz dedi bizde başka doktora gittik çok şükür 3 ay olmadan çıkışımız oldu tek tük onlarla tüp bebek denedik.. ama tabii herkes için aynı olurmu bilemem deneyebilirsiniz yine inşallah güzel sonuç alırsınız
Merhaba eda hanım İzmir’de yaşıyorum benim eşimde de aynı sorunlar var geçen ay Ahmet Hakan beye gittik iğne verdi 2 aylık daha sonra tese için gelin dedi siz hangi doktora gittiniz lütfen yardımcı olur musunuz 🙏🙏

Back
X