Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sympathique haklisin canim.
Ama biz bu randevuyu 8 mayis'tan beri bekliyoruz yani 2,5 aydir.
Bogazim dügümlendi karnim agriyor kalbim atiyor korkuyorum.

canım sayfanın ustunde uye lıstesı -oyun kulubu- sohbet yazıyor sen sohbetı tıkla bıraz bekle ben oraya kacıyorum sızıde beklıyorum...

baksen hele bizim bacılar sohbete kaçmış yakalayamadım sizi malum bugün dolma sardık annemle neyse inşallah bidaki sefere yakalarım sizi

alaina canım çok sevindim allah tamamına erdirsin zamancığım sende inşallah hemen adet olursun canım umreye güle güle güt inşallah allahım bütün dilek ve dualarını kabul etsin nzmyn canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız inşallah hamile olcaksın symplaticeim canım seninde yiğenin olmuş hayırlı olsun allah sanada nasip etsin

Günaydin kizlar.
Dün randevumuza gittik ürologa. Esimin testisini muayene etti. Döndüklerinde doktor bana hersey normal dedi. Esinin testis boyutu normal. Esinizde hormon bozuklugu gözükmüyor gayet iyi normal saglikli bir adam dedi kaydirigubbakcemile5
Tahlile bakti 0 gördü yani azosperm kendiside anlamadi. Diyor ki ya üretim yok ya da bir yerde tikaniklik var dedi. Bende bunlari biliyoruz dedim nasil bunu ögrenebiliriz buraya gelmemizin sebebi esim azosperminin nedenini ögrenmek.
Bir daha spermiogram yazdi esime bir testle sonuca varilmaz dedi bir daha yaptiralim.
Ve ben israrla esime testesteron, fsh ve lh tahlili istedim. Doktor gerek yok dedi esiniz normal dedi bende istiyorum deyince isimi rahatlamak için bir reçete yazdi.
Simdi tüp bebek merkezinden gelen bir doktorla görüsücez 11 agustos 2009'da.

Kizlar eslerimiz normal bunu bizde biliyoruz peki nerden çikti bu azospermi mafoldumben

kızlarrrr hayırlı cumalar ..........Rabbim cumalar hürmetine gönlümüzdeki matlubumuzu hayırlısıyla versin inş....

Günaydin kizlar.
Dün randevumuza gittik ürologa. Esimin testisini muayene etti. Döndüklerinde doktor bana hersey normal dedi. Esinin testis boyutu normal. Esinizde hormon bozuklugu gözükmüyor gayet iyi normal saglikli bir adam dedi kaydirigubbakcemile5
Tahlile bakti 0 gördü yani azosperm kendiside anlamadi. Diyor ki ya üretim yok ya da bir yerde tikaniklik var dedi. Bende bunlari biliyoruz dedim nasil bunu ögrenebiliriz buraya gelmemizin sebebi esim azosperminin nedenini ögrenmek.
Bir daha spermiogram yazdi esime bir testle sonuca varilmaz dedi bir daha yaptiralim.
Ve ben israrla esime testesteron, fsh ve lh tahlili istedim. Doktor gerek yok dedi esiniz normal dedi bende istiyorum deyince isimi rahatlamak için bir reçete yazdi.

Kizlar eslerimiz normal bunu bizde biliyoruz peki nerden çikti bu azospermi mafoldumben

espoir_fr merhaba,

Benzer problem bizdede vardı. Doktor küçük yaşta geçirilen kabakulak yada ateşli bir hastalık neticesinde olabilir demişti. Eşimde TESA yöntemi ile sperm bulunmuştu ve ilk tüp tedavisinde hamile kaldım oğlum şu anda nerdeyse 3.5 aylık canım.

merhaba arkadaslar bir sorum olacakti(daha oncede sormustum ama ne yazikki kimse bisey yazmadi)
nohut kuru ve keciboynuzu birarada kullanilmazmi?ben nohutun once kullanilmasi gerktigini duymustum,3ay nohut daha sonra keciboynuzu.ben yurt disinda oldugum icin 4 kg kadar keciboynuzu getirtmistim simdi onu kullanmayip nohutami devam edeyim,burasi cok sicak bir ulke oldugu icin keciboynuzlari bozulabilirde?
bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim

ikisini bir arada kullanma cnm.burdan bir arkadaşımız saraçoğlunu aramıştı ilk önce hangisini kullanmak gerektiğini o söyler.keçiboynuzunu ben buzdolabiında muhafaza ediyorum havalar çok sıcak kurtlanıyor dışarda.

ateşli hastalık neden olabiliyor evet kiminde... Mesela benim abim çok ağır kabakulak geçirmiş neredeyse belinden su alacaklarmış sonra sık bademcik enfeksiyonu yüzünden çok ateşlenirmiş ama hiç problem çıkmadı geçen annemle konuştukta... Benim eşimde küçükken menenjit geçirmiş ağır biz de belki ondan diyoruz olabilir...

Günaydin kizlar.

canım inşallah hem yaptığın kürler işe yarar inşallah hormonlar da normal çıkar Allah büyük :)

espoir_fr merhaba,

Benzer problem bizdede vardı. Doktor küçük yaşta geçirilen kabakulak yada ateşli bir hastalık neticesinde olabilir demişti. Eşimde TESA yöntemi ile sperm bulunmuştu ve ilk tüp tedavisinde hamile kaldım oğlum şu anda nerdeyse 3.5 aylık canım.

Merhaba ealsnas
Insallah hersey yolunda gider.
Allah bagislasin oglunu sana.
Doktor esimin normal oldugunu söyledi.
Ama benim esimde küçükken agir kabakulak geçirmis. Birde 2 yil önce böbrek tasini düsürmüs.
Sabah randevu aldim laboratuardan spermiogram için haftaya cuma'ya verdiler. Burda randevular çok uzun sürüyor.
Diger tahliler için istedigimiz zaman yaptirabiliriz.
Bakalim sonumuz ne olucak.

Lamyay sana gelince iki kür ayni anda kullanmiyormus.
Ben geçenlerde Prof. Dr Saraçoglu'nun danisma hattini aradim. Bayana sordum dedi ki ikisi bir anda içilmiyormus.
Biz nohut suyuna basladik dedim sonra esim keçi boynuzuna baslar. Bayan dedi ki bizim siralama önce keçi boynuzu kürü yapilir 3 ay araliksiz bu dönemden sonra nohut suyuna baslanir yine 3 ay¨.
Beni esim 16 mayis'tan beri içtigi için birden degistirmek istemedim. O yüzden agustos sonu keçi boynuzuna baslamayi düsünüyoruz.

espo kız hadi hayırlısı bakalım ne çıkıcak busefer ama haftaya cuma çok geç bir tarih ben ögrenemicem sonucu desene
kızlar bugün hastahaneye gittim malum ilaçda kullanmamam ragman hala regli olmadım busefer gene aynı muayeneler ve şok gecen hafta cumartesi gittiğimde hiçbişey yoktu bugün kist çıktı dr hormon tahlilleri verdi ve tabiki gene gebelik testi bu 3. kan verişim kızlar birde açlıktan bayıldım mı tam rezil oldum yani:delphin: herşey normal ama regli olamıyorum dra dedim umreye gidicez diye oda artık busaatten sonra olursan olursun yoksa sana ol diye degilde olma diye veririm dedi normalde ilaçtan sonra olmuş olmam lazımdı ama nafile
işin komik yani her dr hamilelikten şüpheleniyorkaydirigubbakcemile3 azoluyuz biz dememe ragmen yok olsun olabilir diyor diyorum daha gecen gün yaptırdım çıkmadı olsun bunda çıkar belki diyorlar anlamıyorum drları normal bir eşim olsaydı eger ben enson haziranın 10da regli olduguma göre nerdeyse 1.5 hatta 2aya yakın hamile olmam gerekmezmiydi fisfisfis tüpbebekten sonra böyle oldum dyorum hiç ay umre işi olmasa bukadar takmam özelindede devletindede bir teşhis koyamadılar anlamıyoruz herşeyin normal diyor gönderiyorlar kızlar bildiginiz ii bir kadın dogumcu varmı

kızlar ya bu azosperminde en etkili hormonları bozmayan bitkiselleri paylaşalım da bizde kullanalım herkes yazsın.

arkadaslar dun bana kaan beyden mail geldi
aranizda testojel kullanan varmi
demis ,bana gelmeden once bunlari kullanin su testleri yapin gerekirse ben size gelin derim dedi
ha bide endol diye ilac ,1 ay kullanin test sonuclarini yazin demis, bu ilaclarla bilginiz varsa yazin bana lutfen

slm kızlar kızlar biliyosunuz haziranın 28 tarnsfer 12. günümdü ve ben 27 kanamam başlamıştı sonra 7 gün sürdü 3 gün sonra gene kanamm oldu oda 8 gün sürdü o bbitti bugün gene kanamam başladı bide bu kanamalr adet gibi değil ne ağrı oluyo ne bişe çok yoğunda değil ama hergün damla damlada olsa kan geliyo okadar düzenli adetlerim olurduki hiç şaşamazdı günü 1 ayda 3 kez kanam olurmu canım çok sıkkın kızlar

Back
X