Biz Bülent erol da tedaviye başlamıştık
Ama ben ismini duyduğum her doktora da eşimi götürmek istiyordum. Kimden ne fayda görürsek yanımıza kâr kalır diye.
Diyarbakır Dicle üniversite hastanesinde bir doktorun ismini duyduk adını şuan hatırlamıyorum genç bir doktordu instagramda sürekli iyileştirdiği azosperm hastalarını paylaşıyordu . Bende eşime ısrar ettim onun yanına da gidelim diye .
Neyse gittik doktorla görüştük . Senin bahsettiğin doktor gibi tavırlara girdi . Biz eşimin gördüğü tedaviden kullandığı ilaçlardan bahsettik .
Tamamen yanlış bir tedavi şekli . Kitapta olmayan bir tedavi şekli. Bi işe yarayacağını düşünmüyorum.
Doktor bize aynen bu cümleleri kurdu . Biz şoka girdik . Bişey de diyemedik. Bizim durumumuzdaki birisi en ufak birşeye umut bağlıyorken bizi moral olarak yerle bir etti .
Ben eşime mahcup oldum. Çünkü Bülent Erola çok güveniyorduk gittiğimiz doktor tedavisinin yanlış olduğunu söyledi . Eşimin ihtiyacı olan umudu zedelemiştim . Moralini bozmuştum.
Bülent hoca ile tedavi süreci yaklaşık 6 ay kadar sürdü . Sonrasında sperm sayısı 1 milyona ulaştı . Morfolojisi kötüler ayrılınca 40 bin tane iyi sperm vardı . Memorial şişli de tüp bebek yaptırdık.
İlk tedaviye başlama sürecimizin üzerinden 3 sene geçmişti . Kızım 10 aylık oldu bu sefer doğal yolla gebe kaldım .
O Diyarbakır'daki doktorun suratına fırlatmak istiyorum elimde ne kadar spermiogram testi ne kadar beta hcg testi varsa. Hani olmazdı hani yanlıştı demek istiyorum.
Bu da benim yaşadıklarımın sadece bir kısmı
Şımarık bir doktora gelmişsiniz bizim gibi canınızı sıkmayın burda bir sürü yaşanmış umut dolu hayatlar var sizinde olacak inşallah şuan yanlış doktora denk geldiniz sadece