Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydin kizlar.
Sabah erkenden uyandim.
Bu sabah esimin spermiogrami vardi 7h30'la 8h00 arasi yapiliyor burdaki laboratuarda.
Fazla umutlu degilim bence sonuç yine 0 olur içimden öyle geliyor.
Yinede hayirlisi olsun.

günaydın espoir umutsuz olma yaa, belki bir mucize olur şu terrebulus u kullanıp ta bir ayda sperm çıkışı olan olmuş eskilerden... hiç belli olmaz senin 3 ay oldu neredeyse bitkisel kullandığın.. Allah büyük inşallah canım mübarek cumalar hürmetine :)

insallah sayes keskee dedigin gibi olsada mucize gelip kapimizi çalsa.
Esim 12 mayis basladi tribulus terrestris içmeye. Bir gün aksatmadi.
Ama herkeste ayni etki yapmiyor.
Kimisi hemen faydasini görüyor kimi ise hiç.

Bilmiyorum fayda eder mi etmez mi. Denesin esin sonuçta bitkisel ilaç faydasi olur zarari olmaz.
Klinifelter nasil oluyor hiç duymadim ?

canım ya kromozom fazlalıgı oluyo yani sizin eşleriniz 46 benimki 47 kromozomlu bunlar azospermi oluyo

arkadaslar tribulusu ilac olarak mi aliyosunuz
esim bitkisini kullaniyoda,ayni etkiyi gosterirmi acaba.....????????????
bizde Kaan Aydosla yazistik bizden de FSH,LH ,TESTESTERON VE ESTRADIOL testlerinin sonuclarini istedi.
gecen pazar yaptirdik sonucu alicaz ins 1 haftaya kadar.bakalim ins guzel haberler getirir sonuclar.
dua edin .... ins tedavisi vardir

biz pazartesi günü esim kan verdi FSH, LH ve TESTESTERON; çarsamba günü sonucu aldik hersey normal.
Esim tribulus terrestris'i ilaç olarak kullaniyor günde iki tane bio magazasindan aldik.
Bugünde spermiogram yaptirdi.
Insallah faydasini görüz.

ins canim bende bu yazdiklarinizi hergun takip etmeye calisiyorum sizlerden birinde gusel bir haber varmi diye,ins spermiogramda cikar esinin Allahin izniyle
ya ben turkiyeden aldirtmayi dusunuyodumda bazi ilaclar tribulusu ,eczanelerde yokmu
birde espofir sen baska hangi ilaclari vitaminleri kullaniyosun onlarida getirteyim turkiyeden

biz pazartesi günü esim kan verdi FSH, LH ve TESTESTERON; çarsamba günü sonucu aldik hersey normal.
Esim tribulus terrestris'i ilaç olarak kullaniyor günde iki tane bio magazasindan aldik.
Bugünde spermiogram yaptirdi.
Insallah faydasini görüz.

canım hadi inşallah bekledigin gibi olmazda....güzel çıkar sonuçlar........ve hala çıkmadımı....

Benim esimin kullandigi ilaçlari hepsini burdan fransa'dan aldik. Türkiye'den birsey getirmedik. Iki gün önce kaan aydos bize klomen'i tavsiye etti onu getirtiricem Türkiye'den.
Su an esim
tribulus, maca, vitamin ilaci, l-arginine, l-carnitine ve nohut suyu

merhaba kızlar ben çok üzgünüm canım bitanecik annecim ve babacım bugün saat 7de gittiler bende buralarda garip ve yapayalnız kaldım çok alışmıştım onlara ama napıyım canları sagolsun allahım yokluklarını göstermesinde yine görüşürüz.bildiğiniz gibi kıbrısta yaşıyorlardı inşallah allahım yardım ederse istanbula yerleşecekler inşallah allahım onlarında yüzünü güldürür işte böyle kızlar onlar varken biraz olsun unutmuştum dertleri ama yine kaldık dertlerle başbaşa....

canım hadi inşallah bekledigin gibi olmazda....güzel çıkar sonuçlar........ve hala çıkmadımı....

simdilik hormon degerleri normal.
Spermiogrami bu sabah yapti esim. Haftaya çikar sonucu.
Biraz tedirginim bu konuda.
Dün gece esim hiç uyumadi tabii o uyuyamayinca bende uyuyamadim. Sabah erkenden laboratuara gittik. Esim çok stresliydi.
Esim azosperm ilk spermiogramda ögrendik bu ikincide bir yükselis olur mu olmaz mi hiç bir bilgim yok.

bizim kullandıklarımız da terribulus-Gnc Mega Men-Gnc Antioksidan Formula-birde Gnc E vitamini inşallah fayda görürüz Antioksidan ı da başka bir forumdan okudum l'arginine le beraber kullanıldığında o da fayda sağlıyormuş inşallah bizlere de fayda eder :)

Back
X