Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizim kullandıklarımız da terribulus-Gnc Mega Men-Gnc Antioksidan Formula-birde Gnc E vitamini inşallah fayda görürüz Antioksidan ı da başka bir forumdan okudum l'arginine le beraber kullanıldığında o da fayda sağlıyormuş inşallah bizlere de fayda eder :)

Insallah faydasini görürsünüz.
GNC'nin arginmaxi var onunda faydasini gören varmis.
Almayi düsünmedin mi ?
Ben düsünüyorum ya arginmax ya proxeed plus almayi türkiyeye gidince.

KIZLAR YA BENıM EŞıMıN degerlerini istedi kaan bey yazdım eger biz kaan beye gitsek tüp bebegi nerde yaptıracagız bir fikri olan varmı
nasıl olacak ben anlamıyorum

günaydin kizlar.
Umutolsun çok iyi yaptin kaan aydos'la irtibatta girmeye o sana her konuda yardimci olur.
Ilk önce onunla görüs sonra düsünürsun tüp bebegi
Insallah iyi haberler alirsin

Simdi esim testesteron sonucu geldi ve = 2,35 nmol/l
sizce nasil ? Bana biraz düsük geldi.
Normal olmasi için 2 ile 9 arasi olmali. Fakat esiminki azin sinirinda sayilir.
Sizce ?

canim benim hic bilgim yok ,bence 2nin altinda olsa dusuk olurdu, 2-9 arasi olduguna gore normal demektir
masallahiniz var vallahi ,sonuclariniz super cikiyo, insallah bu tup bebebktede etkili olur
ben uzun uzun zamandir hic iyi bi sonuc almadim :(

canim benim hic bilgim yok ,bence 2nin altinda olsa dusuk olurdu, 2-9 arasi olduguna gore normal demektir
masallahiniz var vallahi ,sonuclariniz super cikiyo, insallah bu tup bebebktede etkili olur
ben uzun uzun zamandir hic iyi bi sonuc almadim :(

Sagol canim.
Ne bilim iyi mi degil mi bir ise yarar mi yaramaz mi hiç bir fikrim yok.
Allahima sükür simdilik hormon testlerinde degerlerimiz normal çikti.
Bunlarin yeterli olup olmadigini bilmiyorum.
Cuma sabahi esim spermiogram yapti. Benim için en önemlisi o. Aslinda çok korkuyorum dünden beri gerginim sinirliyim korkuyorum ki bir daha kocaman bir 0 çikar diye yikilirim ben.
Size gelince pes etmek yok canim sakin ha sakin. Kaan aydos'la görüstün ve size ilaç tavsiye etti buda iyi bir baslangiçtir. Sonuçta birsey yapamam demedi en azindan tavsiyede bulundu. Buda olumlu demektir.

belginim Allah en tez zamanda tekrar kavuştursun canım sizi......Anne ve baba en büyük destek degil mi insana????????nasılda öyle güveniyor insan onlara......Allahım bizimde anne ve baba olmamızı nasip et:::::::::

espoir canım hormonlar güzel çıkmış şimdilik buna sevinelim hadi canım....sonrada spermiyogram iyi çıkarda degmegin espoirin keyfine.......

Tabii ki sevinelim ve seviniyoruz bu yönden içimiz en azindan rahat.
Daha kötü olabilirdi. O zaman moral sifir olurdu.
Iyi gidiyor simdilik insallah sonuda güzel olur.

günaydin kizlar.
kimse yok ?
Benim aklim dünden beri esimin testesteron degerinde bana düsük gibi geldi.
Sizce 2,35 nasil ? Sizin eslerinizin degeri kaç ?
Kiz sympathique senin esinin testesteron sonucu kaçti ?

belginin canım hoşgeldin ailen güle güle gitsin allah tekrar gelmelerini nasip etsin bend iyiym kaan hoca bize şimdilik ilaç vermedi biraz dinlensin vücut dedi eylülde bizi çağırdı bidahaki denemenizi burda yapalım diyo bakalım hayırlısı umut olsun canım kaan hocanın oldu yer ankara ünüversitesi cebeci ksırlık merkezi orada tüp bebek bölümüde var hatta bu sene labaratuar tekrar düzenlenmiş yani orada yapılıyorn canım benim

Insallah faydasini görürsünüz.
GNC'nin arginmaxi var onunda faydasini gören varmis.
Almayi düsünmedin mi ?
Ben düsünüyorum ya arginmax ya proxeed plus almayi türkiyeye gidince.
[/QUOT

ben aslında arginmax alıcaktım ama Mega Men le hemen hemen aynı içerikleri o yüzden onu tercih ettim.

günaydin kizlar.
kimse yok ?
Benim aklim dünden beri esimin testesteron degerinde bana düsük gibi geldi.
Sizce 2,35 nasil ? Sizin eslerinizin degeri kaç ?
Kiz sympathique senin esinin testesteron sonucu kaçti ?

canım benim moralini bozmak istemem ama testestoron düşük çıkmiş canımbenim eşim tese olmadan önce testestoron 530 çıkmıştı teseden sonra 385 e düşmüştü ve en son yaptırdıgımız testde 495 e çıkmıştı canım yani sizinki biraz düşük çıkmış ama allahın dedigi olur hiç belli olmaz yani bizim bu hormonla elonge spermatid bulunmuştu belkide sizde çok sayıda sperm vardır yani kısmet canım hayırlısı....

sevgidolu canım vallahi bizde ne yapacagımızı bilmiyoruz iki yıl geçti tedavini üstünden kafamız çok karışık allahım bi kolaylık versede ne yapacagımıza karar versek...

iyi aksamlar
belgincim banada düsük geldide.
Ama test sonucunda normal deger 2,00 ile 9,00 arasi yaziyor.
Bizimkisi 2'nin sinirinda.
Birsey anlamiyorum. FSH ve LH degerleri normal çikti hatta kaan aydos büyük sans dedi FSH'yin normal olmasi.

ESPOıR canım dedigim gibi hiç belli olmaz canım allah büyük peki canım fsh ve lh kaç çıkmıştı sizin?

Back
X