Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bana bi akıl verin ne yapsam acaba kafam karıştı kaan beyemi gitsek yoksa bizim gürgan cliniye tümur gürganamı gitsek ikinci deneme için...

FSH = 5,5
LH = 6,3

Bu degerkeri kaan aydos'a yazdim. Bana cevap verdi ve büyük sans dedi FSH degeri normal olmasi.
Bir ay klomen kullansin dedi esiniz sonra bir daha tahlil yapip sonuçlari bana yazind dedi.
Testosteron sonucun yeni aldik dün sabah.

evet canım güzel çıkmış degerleriniz hayırlısı allahım yardımcımız olsun benimde kafam karışık bu aralar ne yapacagımı bilemiyorum canım yaaaa

espoir arkadsım degerlerin gayet normal belginin dedigi 2 tane testesteron tahlili var birisi seninki 2 ila 9 arası birisde belgininki oda 300 le 900 arası heralde olması gerekiyo yani seninki iyi canım benim bi,z napalım sen üzülürsen

FSH = 5,5
LH = 6,3

Bu degerkeri kaan aydos'a yazdim. Bana cevap verdi ve büyük sans dedi FSH degeri normal olmasi.
Bir ay klomen kullansin dedi esiniz sonra bir daha tahlil yapip sonuçlari bana yazind dedi.
Testosteron sonucun yeni aldik dün sabah.

ewet canım değeriniz çok iyi bencede sevındım belkıde gerek kalmaz ilaçla düzelebilir hormonlar yol gösterici sonuçda bizim 38in üzerindeydi direk m.teseye alındı şansımız çok azdı ..
Kızlar ealnası gören varmı?girmiyo artık sık sanrım diğer bölümlerdede göremiyorum
buarada açelya 29 unda doğum yapmış kızları olmuş

günaydin kizlar.
kimse yok ?
Benim aklim dünden beri esimin testesteron degerinde bana düsük gibi geldi.
Sizce 2,35 nasil ? Sizin eslerinizin degeri kaç ?
Kiz sympathique senin esinin testesteron sonucu kaçti ?
[/QU

mrb benım eşiminde 3.6 ydı değeri 2.84-8 arası referans değerleri zannedersem
ama fsh çok yüksek oldugu için direkt m.tese yapıldı Allah olumlu sonuçlar almayı nasip etsin herkese...

Merhaba arkadaslar, Esimin hormon degerlerini bugun aldik.
Bir yorum yaparmisiniz?
FSH 20.27 IU/L
LH 11.51 IU/L
ESTRADIAL 41.60 pg/ml
TESTOSTERON 7.30 ng/ml
tesekkurler.

Günaydin kizlar.
Hepinizin yorumu için çok tesekkür ederim. Beni rahatlatiniz iyiki varsiniz.
Ister istemez insan panik oluyor.
Bugün doktora gidiyoruz bu sefer hormon uzmanina görünecek esim Belki esimin testosteronu yükseltmek için ilaç verebilir yada ben isterim.
Allahim emeklerimizi bosa çikarmisin Hepimizin yardimcisi olsun;

espoir arkadsım degerlerin gayet normal belginin dedigi 2 tane testesteron tahlili var birisi seninki 2 ila 9 arası birisde belgininki oda 300 le 900 arası heralde olması gerekiyo yani seninki iyi canım benim bi,z napalım sen üzülürsen

bizim tahlil fransizca "TESTOSTERONE BIODISPONIBLE" anladigim kadar gerekli olan testesteronmus.
Bugün doktora gidicez hormon uzmanina o bize yardimci olur ve belki esime ilaç verebilir biraz yükseltmek için.

Merhaba arkadaslar, Esimin hormon degerlerini bugun aldik.
Bir yorum yaparmisiniz?
FSH 20.27 IU/L
LH 11.51 IU/L
ESTRADIAL 41.60 pg/ml
TESTOSTERON 7.30 ng/ml
tesekkurler.

Bizim test sonucuna göre referanslar sunlar:[/
FSH = 1,5 ile 12
LH = 1.0 ile 9.0
TESTOSTERON = 2,00 ile 9,00 nmol/LB]

Benim anladigim kadariyla esinin FSH ve LH degeri biraz yüksek.
Yinede bir doktora gösterin yada laboratuarciya gösterseydiniz. Ben sormustum biolojiste FSH ve LH normal demisti.
TESTOSTERON sonucu direk eve geldi Lyon'dan onu soramadim.

Bizim test sonucuna göre referanslar sunlar:[/
FSH = 1,5 ile 12
LH = 1.0 ile 9.0
TESTOSTERON = 2,00 ile 9,00 nmol/LB]

Benim anladigim kadariyla esinin FSH ve LH degeri biraz yüksek.
Yinede bir doktora gösterin yada laboratuarciya gösterseydiniz. Ben sormustum biolojiste FSH ve LH normal demisti.
TESTOSTERON sonucu direk eve geldi Lyon'dan onu soramadim.

kaan beye az once msj attim ins tedavisi vardir

benım bıldgım testesteron degerı degılde sperm kalıtesı acısından fsh degerı cok onemlı....bızım testesteron bıraz dusuktu fsh normla dı ama ust sınıra yakındı dıger degerlerdı normaldı....mıkrotesede cok sayıda hemen amelıyat baslanınca sperm bulundu...bıde kısmet tabıı Allah nasıp ederse bulunsa bıle gebelık olusmaya bılıyor....Kaderı bır tek dua etmek degıstırırmıs o yuzden herkese tavsıyem yılmadan dua edın..ben oyle yaptım...

bende temizlik yapmak istiyorum ama yapmıyorum tülaycım insallah beklerler şimdi kacıncı haftada

Spermiogram sonucunu aldik koca bir 0
ne söyleyecegimi bilemiyorum.
Tahliler iyi derken spermiogram bizi maf etti

Back
X