Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım üzülme be biz alışkınız 0 ları görmeye sende alısırsın.

alismak ne demek.
ümitlerimiz suya düstü
bir daha dünyamiz yikildi
bugün bir doktora gittik o bize olumsuz konustu bize dönörden evlatliktan bahsetti.

Spermiogram sonucunu aldik koca bir 0
ne söyleyecegimi bilemiyorum.
Tahliler iyi derken spermiogram bizi maf etti

alismak ne demek.
ümitlerimiz suya düstü
bir daha dünyamiz yikildi
bugün bir doktora gittik o bize olumsuz konustu bize dönörden evlatliktan bahsetti.

canim ya demek sonuc yine 0 cikti ya okadar ilac kullandi esin hicmi fayda etmemis ,biinden biri fayda eder diye bekliyodum ben ,aslinda bende cok umutluydum ukselmistir diye, ama umutolsunun dedigi gibi insan 0 cikmasinada alisiyo, bi heyecanla bakiyosun yukselmistir diye ama iste malesef istedigimiz gibi olmuyo bazen
ayni bende senin gibi olmustum okadar umitlerimiz yikilmisti ne yapsak etsek diye
ama bugun bak normal konusuyoruz, insallah kaan beyin dedigi ilac fayda eder
burdaki doktorlar hemen doneri tavsiye ediyo kestirip atiyo
bizim gittigimiz urologda iki saaat bize doner sperm bankasindan sperm almayi onerdi,
anlicagin seninle benim isim turkiyeye kaldi, ben sana daha once dedimya burdakiler okadar ilgili degil, turkiyede doktor iyice durum kotuyse doner diyo ,ama burdakiler hemen pes et kolayini yapiyolar
siz o ilaclari kullanin izine gitceginiz zamana randovu alin ,insallah hayrlisiyla hersey yoluna girer, sonucta hepmiz ayni durumdayiz:teselli:

Spermiogram sonucunu aldik koca bir 0
ne söyleyecegimi bilemiyorum.
Tahliler iyi derken spermiogram bizi maf etti

canim cok uzuldum acikcasi senden pozitif bir sonuc bekliyodum
ama en azindan hormon degerleriniz cok ii,yani belki tikaniklik falan vardir onunda tedavisi var,yani sperm uretimi vardir cunku hormonlariniz iyi.
bizim hersey kotu: tese de koca bir sifir ve hormon degerleri normaline gore cok yuksek,uretim yok gibi bisey yani

bence bu yurt disindaki doktorlar boyle kolayci hemen daha 1 yillik evli birisine evlatlik alin doner kullann diyebiliyolar,dusun bizim dr hormon testine bile bakmadan bunu ddi,kesinlikle olmaz cocugunuz dedi,HERSEYIN EN IYISINI RABBIM BILIR ,O OL DERSE OLUR.
ins rabbim hepimizin yuzunu guldurecek,ins dualarimiz i kabul edecek

aynen dedigin gibi biz alistik 0 gormeye insan ilk zamanlarda cok kotu oluyo ama simdilerde alisiyo,bizim yuksek ciksa daha cok sasircam cunku 0 olmasina alistik artik:çok üzgünüm:

biz sperm tsti bile yaptirmaya gerek duymuyoruz artik malum tesede cikmayinca

espoir canım.........çok üzüldüm........ama daha belkide ilaçlarınızın faydası tam olarak çıkmamıştır.......canım dua edelim......Rabbim isteyince herşey hallolur......

biz sperm tsti bile yaptirmaya gerek duymuyoruz artik malum tesede cikmayinca

canım herkese Allah başka başka imtihanlar vermiş.....bizde sperm çıkıyo ama morfolojisi bozuk oldugu için kalitesi düşük oluyo embriyoların ve sonuç yine teste koca bi sıfır...........

Nekadar zor şeyler bunlar benimde eşimde azoospermia ben hala doğru merkezi arıyorum belki yıkılmaktan çok korktuğum için biraz yavaş davranıyorum allah herkesin yardımcısı olsun

günaydin kizlar.
Nzmyhn, belgin, sympathique, umutolsun, lamyay, hepinize çok tesekkür ederim destek oldunuz için.
Ama bilin ki ben maf oldum dünden beri umutlarim sifirlandi.
Bunca emek'ten sonra 0 görmek beni yikti.
Allahim sabir ver nasil dayanicam ben.
Haftaya sali günü tüp bebek merkezinden gelen bir ürologla görüsücez o bize testler yaptirir azosperm nedenini ögrenmek için.
Su an bizim derdimiz nedenini ögrenmek. Bilmek istedigimiz esim üretiyor mu üretmiyor mu tikaniklik var mi yok mu ? Burdaki baska kafadan ötüyor. Biz eylül sonu kaan aydos'u görmeye gelicez türkiye'ye kesin.

espoir canım bukadar yıpratma kendini bu süreç çok uzun allahım sabır versinde dayan canım yorma kendini yıpratma biz ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyor hem daha birşey bitmiş degil belkide tese sonucu bulunan spermle ilk denemede hamile kalırsın üstelik 2kiz ve 3lere canım o yüzden hemen karamsar olma....

espoir arkadasım üzülme rabbim sabrını veriyo napalım allah büyük benimde halamın kızı evlendi 1 ay oldu 1aylık hamimleymiş herkes diyo sen 4 yıl oldu ama hala bebek yok maf oldum dünden beri

çok korkuyorum.
Artik doktora gitmekten korkuyorum olumsuz birseyle karsilasiriz diye.
Simdilik mikro tese falan hiç düsünmek istemiyorum ondanda sonuç 0 çikarsa ben dahada kötü olurum.
Bir tek güvenecegim teselli bulacagim yer kaan aydos. Esimle karar verdik onun yanina gitmeye eylül sonunda.

çok korkuyorum.
Artik doktora gitmekten korkuyorum olumsuz birseyle karsilasiriz diye.
Simdilik mikro tese falan hiç düsünmek istemiyorum ondanda sonuç 0 çikarsa ben dahada kötü olurum.
Bir tek güvenecegim teselli bulacagim yer kaan aydos. Esimle karar verdik onun yanina gitmeye eylül sonunda.

Lütfen bukadar üzülme seninle aynı sorunu yaşıyoruz sen böğle yapınca bende cesaretimi yitiriyorummm sen hangi ürolog dr gitdin

Lütfen bukadar üzülme seninle aynı sorunu yaşıyoruz sen böğle yapınca bende cesaretimi yitiriyorummm sen hangi ürolog dr gitdin

ben kimsenin cesaretini kaybetirmek istemiyorum.
Ben burda ümit buldum çaba gösterdim herkesle paylastim.
Bazen insan böyle yikilip kaliyor acimiz tekrar tazelendigi için yaramiz açildi. Biraz zaman gerekiyor bize kendimi toparlamak için.
Biz fransadayiz ve fransada gayet normal döner'le bebek sahibi olmak fransizlarda utanma sikilma yok bebek olsunda nasil olursa olsun misali.
Ama biz türkler öyle düsünmüyoruz. Kendimizi birine teslim edip ondan çocuk sahibi olmak istiyoruz.
Türkiyeye gelmeyi düsünüyoruz eylül ekim gibi ve kaan aydos'la görûsücez o ellinden gelenini yapiyor önce ilaç tedavi uyguluyor en son alternatif ameliyat.
Sen istabul'dasin hangi doktora gittiniz ?

canım espoir lütfen böyle yapma. Bence senin moralini şu donör lafı çok bozmuş. Ama kendin diyorsun bunlar rahat insanlar diye takma bence kafana onlar rahatlıkla söylüyorlar demek ki herkese. Bu tür rahatsızlıklar zaman isteyen şeyler sakın moralini bozma bir forum var cocukistiyorum.com diye orada ne hikayeler var azosperminin en zor çeşidini bile yenip ikiz çocuklara sahip olanlar var. Hiç üzülme hiç birimiz üzülmeyelim Allah bize böyle imtihan verdiyse mutlaka bir nedeni vardır önemli olan Allahın izniyle bu sınavı başarmak. Biz de ramazan sonrası doktora gidicez büyük ihtimal emre bey ist te olduğumuz için bakalım o ne diyecek belki bizim de yine 0 çıkıcak. Ama çaresine bakıcaz inşallah dermansız dert değildir. Sakın moralini bozma eşine destek olman lazım sakınnn birbiriniz için moralini yüksek tut ve inan....

Back
X