ben kimsenin cesaretini kaybetirmek istemiyorum.
Ben burda ümit buldum çaba gösterdim herkesle paylastim.
Bazen insan böyle yikilip kaliyor acimiz tekrar tazelendigi için yaramiz açildi. Biraz zaman gerekiyor bize kendimi toparlamak için.
Biz fransadayiz ve fransada gayet normal döner'le bebek sahibi olmak fransizlarda utanma sikilma yok bebek olsunda nasil olursa olsun misali.
Ama biz türkler öyle düsünmüyoruz. Kendimizi birine teslim edip ondan çocuk sahibi olmak istiyoruz.
Türkiyeye gelmeyi düsünüyoruz eylül ekim gibi ve kaan aydos'la görûsücez o ellinden gelenini yapiyor önce ilaç tedavi uyguluyor en son alternatif ameliyat.
Sen istabul'dasin hangi doktora gittiniz ?
Donasyon işlemi dediğin gibi biz türklerin öğle çabuk kabul edebileceği bir işlem değil umarım son şansımız böğle bir işlem olmaz Ben çok araştırdım Dr.Emre beyin adını duydum yakında kendisinde randevu alacağım sana Dr.Emre beyi tavsiye edebilrimyakınlarımda ona giden ve bizim durumuzda başarı elde eden kişiler var ayrıca birkaçgün bu siteyi yakından takip ediyorum burdada Dr.Emre beye giden çok sayıda hasta varr valla sen tekrar bir düşün kaan beyi pek dumadım ama belki iyi bir doktordur dur ben o dr.araştırayım