Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb kızlar dün hiç giremedim ne var ne yok kızlar kaan hoca bana proxeed demiş kullansakmı kararsız kaldık bide bu ilacı nerden bula bilriz.

canim umut olsun da arar buluruz
eger kaan hoca yazdiysa al
yanilmiyorsam turkiyedesin turkiyedeki butun eczaneleri dolas bulursun
canim benceal kullan
allah yardimcimiz olsun :Saruboceq::Saruboceq:

MERHABA arkadaslar Kaan Aydosta mesaj atmistim tedavi olmamizi engelleyen hormon ne diye o da cevap yollamis cok moralim bozuk ya:
maili su:
FSH yüksek iken, testosteron düşük olsaydı, ilaçtan fayda görebilirdiniz. Ama sizde her ikisi de yüksek. Bu durumda ilaç tedavisinin bir yeri yok. Testislerin ileri derecede bozuk olduğu anlamına geliyor.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

ya testislerin ileri derece bozuk olmasi yani hic sansimiz yokmu bir umit istemistim hep ya kucuk bir umit..bu mesaj geleli 10 gun olmus esim bana dememis simdi bakarken gordum eski mesajlara.bana cok dua edin

lamyay canım lütfen üzülme allahım büyük bu derdi verende allahım bir bakmışsın herşey düzelmiş lütfen üzülme

lamyaycim canim üzülme kaan aydos birsey yapamiyorsa sen baska doktora bak. Bir çok ürolog var türkiyede. Yeter ki pesini birakma arastirmaya devam et. Ve dedigim gibi bu isler mail atarak olmuyor yüz yüze görüsmedikten sonra bir sonuca varamazsiniz.
Canini sikma elbette düzelecektir.

Merhaba Lamyay cim bunu Kaan Aydosun sitesinden buldum. Devamı aşağıdaki linkte.

ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ
Azoospermi olgularında temel endokrinolojik tetkikler serum follikül stimüle edici hormon (FSH) ve testosteron ölçümleridir. FSH; Sertoli hücreleri üzerinden hormonlar, büyüme faktörleri ve sitokinler gibi değişik proteinlerin yapımını uyararak ya da inhibe ederek testis fonksiyonlarını düzenler (Sharpe, 1994). Hipofizden FSH salınımı ise esasen Sertoli hücreleri tarafından yapılan inhibin B tarafından kontrol edilir. ınhibin B testosteron ile birlikte diürnal bir ritim gösterir. Sabah en yüksek değerine ulaşırken akşama doğru düşme eğilimindedir (Carlsen, 1999). Sağlıklı ve infertil erkeklerde inhibin B'nin sabah ölçülen serum konsantrasyonları FSH, sperm sayımı ve testis volümü ile de korele bulunmuştur (Eckardstein, 1999). ınhibin B germ hücrelerinin ve Sertoli hücrelerinin fonksiyonel durumunun direkt bir göstergesi olarak kabul edilmektedir. ınhibin B salgılanmasının kontrolünde germ hücrelerinin rolü bulunduğu ortaya konmuştur (Pineau, 1990). Rat testisinde, seminifer tubüllerden inhibin B salgılanması esasen spermatidlerin varlığına bağlıdır (Allenby, 1991). ınhibin B düşük ise, spermatidlerin de bulunmadığı sonucuna varılabilir. Her ne kadar nonobstrüktif azoospermi olgularında serum inhibin B düzeyleri belli bir değerin altına düştüğünde TESE'de sperm bulma şansının anlamlı derecede azaldığını ve bu nedenle inhibin B'nin TESE sonuçlarını predikte ettirmede değerli bir markır olduğunu bildiren çalışmalar mevcutsa da (Ballesca, 2000; Brugo-Olmedo, 2001), bunun aksine TESE'de predikte ettirici bir rolü olmadığı da gösterilmiştir (Garem, 2002; Guthauser, 2002). ınhibin B ve FSH'nın birlikte değerlendiriminin daha anlamlı olacağı da önerilmektedir (von Eckardstein, 1999). Burada inhibin B salgılanması üzerine etkili başka faktörlerin rolünün olması olasıdır.

slm kızlar geldim belginim canım evet misafirler gitti bu arada eşim bugün eczaneye proxeed plus ilacı sipariş vermiş ir kutda 30 poşet varmıs günde iki kez kullanılacak yani 15 günlük fiyatı 110 milyonmuş yarın gelcek bakalım bende buradan duydum bu vitamini inşallah faydasını görürürz kızlar

sevgidolu biraz bahsedermisin probleminiz tam olarak ne,hicmi sperm bulunamadi
bizde tesede 3 ay once hic bulunamadi,teseden 2.5 ay sonra hormon tahlili yaptirdik yuksek cikti degerler bende senin gibi balli karisim hazirladim esime isirgan tohumu koyuyodum ama bu sefer koymadim,cunku hormonlar yuksek cikinca belki yukseltmistir dedik.bal ,arisutu,havuc suyu,cinko,ginseng kullaniyoruz,bunlarda yukseltmez degerleri insallah
sizin hormon degerleriniz kac
canım benim öncelikle canını hiç sıkma sen boşver doktorları herşey allahtan bu derdi verende allah dermanını verecek olanda canım bizim azosperm sebebi yok yani bizim fsh ve lh düşüktü sonra eşim 6 ay kadar iğne ilaç tedavisi gördü sonra microtese oldu iki ay önce olgunlaşmamış hücreler yani kuyruk kısmı oluşmamıs sperm diğer adı elengo hücreler bulundu canım eylülde kaan hocaya gitcez bir kaç ghafta öce gene hormon testi yaptırdık fsh gene biraz düşük çıktı bakalım bugünde eşim proxed plus ilacını sipariş vermiş hayırlısı canım üzme kendini inşallah hepimizin olcak

slm kızlar geldim belginim canım evet misafirler gitti bu arada eşim bugün eczaneye proxeed plus ilacı sipariş vermiş ir kutda 30 poşet varmıs günde iki kez kullanılacak yani 15 günlük fiyatı 110 milyonmuş yarın gelcek bakalım bende buradan duydum bu vitamini inşallah faydasını görürürz kızlar

merhaba sevgidolu. Demek esin siparis verdi proxeed plus'e.
Bende almayi düsünüyorum ama fransada yok. Belçikada buldum onuda sadece internetten aliyorsun güvenemiyorum fiyati 50€. Size kim tavsiye etti bu ilaci ?
Esin aldigi zaman bana dis kutusunun nasil oldugunu söyleye bilir misin ona göre bende siparis vericem belçikadan.

ben yeniyim arkadaslar ve sizinle aynı kaderi paylasıyorum eşim azospermi ve çok üzgünüz burada sizinle dertleşip biraz rahatlamak istiyorum:emir_bebek:

cok sagolun arkadaslar moral verdiginiz icin
cidden cok kotuyum ya arastiriyorum tabi baska doktorlar ,birde kullandigimiz bitkisellermi yukselltti acaba bizim degerleri hicbisey kullanmasakmi neyapicagimizi sasirdik...
bu arada ekimde turkiyeye gelemiyoruz esim istemiyor tatil 1 aylik cunku
martta gelirsek 2.5 ay kalicaz o uzden simdi gidemeyiz diyo.bende dogal olarak iyice sitres oldum yani hicbir doktora gitmeden pisikopat psikopat 6 -7 ay burda oturucam.burdada hic bi doktora gitmiyoruz cunku esim herseyi marta birakti,sanirim oda cok bunaldi bu konudan..biraz zaman gecsin istiyo.bende bitkisell kullanalim diyorum ama sanirim onlarda yukseltiyo degerleri,su an isirgan otu,tribulus terrestris ve caksiri kullanmayi biraktik.simdi sadece ginseng,arisutu,polen,balli karisim kullaniyoruz.tabi bilmiyorum belki bunlarda yukseltiyodur,anliycaginiz boyle kaldim ortada

ben yeniyim arkadaslar ve sizinle aynı kaderi paylasıyorum eşim azospermi ve çok üzgünüz burada sizinle dertleşip biraz rahatlamak istiyorum:emir_bebek:
hoşgeldin canım keşke gelmeseydin ama ne yapalım kader inşallah en kısa zamanda kurtulursun bu illetten..anlat bize biraz canım ....

arkadaşlar merhaba;
bende siteye yeni üye oldum. 40 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim. benım eşimde azosperm. mikrotese operasyanu geçirdi ve sperm bulundu. Tüp bebek denemesi yaptık ama sonuç negatif. Ben tüp bebek denemesini ıSTANBUL KADIKÖY ACIBADEM TÜP BEBEK MERKEZıNDE yaptırdım. Doktor Cem DEMıREL. ınanılmaz iyi bir doktor. Geçen sene bir kampanya yapılmıştı. ılk deneme 4000 tl, ıkıncı deneme 3400 tl 3. deneme ise ÜCRETSıZ. Bir saat önce görüştüm hastaneyle kampanya devam ediyor.
Dr. Cem Bey i tercih etmemdeki en önmeli iki neden var. Araştırmalarım sonucunda konusunda uzman ve yurt dışına semınerlerde bu konuyla ilgili eğitim veriyor. 2. neden ise benim akrabalarımdan bır hanımı 20 yıl sonunda bebek sahıbı yaptı. gitmedikler doktor ve yapmadıkları bıtkısel ılac kalmadı. En son ÇORLU ya taşındılar ve istanbul da dr cem bey e gittiler. ve şimdi bir kız çocukları var. 20 yıl ıcınde sermaye harcadılar bebek için.
ben bayramdan sonra 2. deneme için tekrar cem bey e gideceğim. inşallah allah hepimize bebek nasip eder. SAYIN LAMYAY bunu özellikle sizin için yazdım. araştırma yaptığınızı okuyunca bılgı vermek ıstedım.

Back
X