Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fsh 22,42 yani yüksek bakalım bide yanına gidelim.

mavimenekse bende mesaj attim kaan beye banada ilac onermedi ne yazikki
bizim hormonlar soyleeee:
FSH 20.27 IU/L
LH 11.51 IU/L
ESTRADIAL 41.60 pg/ml
TESTOSTERON 7.30 ng/ml

kaan beye sorduk neden ilacla olmuyor diye hem FSH hemde TESTESTERON yuksek ondan dedi,ilacla tedaviyi ancak 1i yuksek olunca oluyomusssss bizim ikiside yuksekmisssss
ama ben inaniyorum Allahin izniyle olacak....
cunku biz 3.5 ay once tese ameliyati olduk bulunamamisti,ve teseden sonra birsuru kur mur uyguladik kafamiza gore bence onlar yukseltti gibi geliyor bizim degerleri..
canim sizin kac hormon degerleri?

Lamyay cim bence hic bir kur denemeden bir sure bekleyip testerinizi tekrarlayın ozaman hormonlarda normal sevlerine belki gelmiş olabilir.

kızlar ben pazar günü adet oldum ama cok az kanamam oldu şimdide karnım cok agrıyo nasıl bişey bilemedim yoksa hamilemiyim

Merhaba Umutolsun
Adet kanaması sayılabilmesi icin en az 80 ml lik bir kanama olması lazım. Yani 2-3 adet ped demek oluyor. Bence bir test yap belkide üstüne filan görmüşsündür.

Lamyay cim bence hic bir kur denemeden bir sure bekleyip testerinizi tekrarlayın ozaman hormonlarda normal sevlerine belki gelmiş olabilir.

evet bende oyle yapalim diyorum.
biz simdi sunlari kullaniyoruz:
nohut kuru
havuc suyu
bal,polen,arisutu
cinko vitamin hapi
balikyagi vitamin hapi
ginseng
findik,ceviz,corekotu,fistik,

bunlarin hormonlara etkisine baktimda(FSH ve TESTESTERON) ginseng arttiriyomus.
digerlerine baktim ama bulamadim etkisi nedir diye.ginsengi kullanmayi biraktik 2 gundur.digerlerinden hangilerini birakayim bilmiyorum.
nohut suyunun etkisi ne biliyomusunuz?
ve diger lerinden hangilerini birakayim sizce hepsinimi bali ,polenii.....

evet bende oyle yapalim diyorum.
biz simdi sunlari kullaniyoruz:
nohut kuru
havuc suyu
bal,polen,arisutu
cinko vitamin hapi
balikyagi vitamin hapi
ginseng
findik,ceviz,corekotu,fistik,

bunlarin hormonlara etkisine baktimda(FSH ve TESTESTERON) ginseng arttiriyomus.
digerlerine baktim ama bulamadim etkisi nedir diye.ginsengi kullanmayi biraktik 2 gundur.digerlerinden hangilerini birakayim bilmiyorum.
nohut suyunun etkisi ne biliyomusunuz?
ve diger lerinden hangilerini birakayim sizce hepsinimi bali ,polenii.....

Lamyaycim ben hic kür denemedim açıkçası ama incirin sperm sayısını arttırdığını biliyorum hormonlarla ilgili olarakta mutlaka yukarda saydıklarının bir etkisi oluyordur. Findik fistik cevizde cok faydalı onuda cok iyi biliyorum. Bence kürleri ve otları denemeden once cok iyi araştırmak lazım cunku hormon sevyelerini değiştiriyor.
Bence fındık fıstık ceviz havuc bal polen arı sütüde filan yemeye devam etsin dışardan vitamin takviyesi almasın cunku sonucta aşırı vitamin yüklemeniinde yan etkileri var.
Sonra bir hormon testi daha yaparsınız sonucları kaan hocaya gonderirsin eminim o seni daha iyi yönlendirecektir.

Lamyaycim bunu netten buldum

Bazı erkeklerin testislerinde sperm üretimi yoktur.Buna azosperm denilir.Fakat bu kişilerin kök hücreleri bir miktar sperm üretebilmektedir.

Bu kişiler nohut kürünü uyguladıklarında başarı oranı %35-40 oranında artmaktadır.

kızlar bu arısütünü aldım beyaz bişey bi kac yerde de baktım şeffaf renkte sizinkiler nasıl ealsnas arkadasıum biz azoluyuz böyle bir ihtimal olabilirmi

kızlar bu arısütünü aldım beyaz bişey bi kac yerde de baktım şeffaf renkte sizinkiler nasıl ealsnas arkadasıum biz azoluyuz böyle bir ihtimal olabilirmi

Benim arkadaşın kuzeni azoluymuş ilk bebeklerini tüple yapmışlar sonra nasıl olsa azoluyuz bebek mebek olmaz demişler ikince bebeklerine normal yolla sahip olmuşlar.. Herşey mümkündür.

kızlar bugün doktoro gittim test yaptırdım malasef aradım sonucu aldım kocaman sıfır zaqten umudum yoktuda belki bir ihtimal dedim ama oda olamdı kızlar ya

canım olsun sıkma canını elbet birgün bizde anne olacagız.gelecek o günler ben inannıyorummmmm

cok tebrık edıyorum..sımdı daha heyecanlı gunler senı beklıyor...o kalp atısını duyunca ınsan mest oluyor..super bır duygu....Allah burdakı herkese ve her cocuk ısteyen aıleye inşallah verir..kucakları bos bırakmaz.....
:CüvCüv:

mavimenekse bende mesaj attim kaan beye banada ilac onermedi ne yazikki
bizim hormonlar soyleeee:
FSH 20.27 IU/L
LH 11.51 IU/L
ESTRADIAL 41.60 pg/ml
TESTOSTERON 7.30 ng/ml

kaan beye sorduk neden ilacla olmuyor diye hem FSH hemde TESTESTERON yuksek ondan dedi,ilacla tedaviyi ancak 1i yuksek olunca oluyomusssss bizim ikiside yuksekmisssss

lh 19,01
fsh 22.,22
total testesteron 2,56

ben geldim bacılar
şimdi ben enson düşük oldugu gün doktora gitmiştim ondan beri yani 1 bucuk yıldır hiç gitmedim bugün gittim bi test verdim yarın gel dedi gidip gitmeme konusunda kararsızım ne yapayım kızlar aklıma şu geldi ramazandan sonra hemen tedaviye başlıcaz nasıl olsa ramazan içerisinde gitmem gerekiyo hiç degilse oruc degilken gideyim diyorum kararsızım yinede

cok tebrık edıyorum..sımdı daha heyecanlı gunler senı beklıyor...o kalp atısını duyunca ınsan mest oluyor..super bır duygu....Allah burdakı herkese ve her cocuk ısteyen aıleye inşallah verir..kucakları bos bırakmaz.....
:CüvCüv:

sağol canım darısı tüm isteyenlere olsun evet buda farklı bir sınavmış acaba değer yükseldimi acaba kalbi atıyormu acaba kaç keseeee varrr bunun sonu galibaaaa
dünyaya geldiği zaman

Back
X