günaydın arkadaşlar nasılsınız ben allahıma şükürler olsun iyiyim.kaan hocayla herşey güzel geçti zaten sevgili arkadaşim ealsnas sizlere herşeyi anlatmış evet kaan hocanın bize bir ay boyunca verdigi pregnyl igne sayesinde 17 olan fsh 7 ye düşmüş bakalım ekimde tekrar test yaptıracagız ona göre ilaç tedavisine başlıyacagiz.kızlar bitkisellerden zarar gelmiyecegini söyledi hoca bide pharmaton diye bi ilaç var eşim onu kendiliğinden kullanıyordu o ilacı kaan hocaya sorduk kullanalımmı diye oda zaten ben onu yazacaktım iç bi zararı yok onda bütün vitaminler var kullan dedi işte boyle kızlar şimdilik bütün hormonlar normale döndü inşallah böyle devam eder.Sevgiciğimle de karşılaştık oda iyi ondada herşey yolunda oda gelmış olmalı yakında size yazacaktır...arkadaşlar ümidinizi sakın kaybetmeyin bence herşey güzel olcak.orda bir tane hasta var 40 yaşlarında herzaman sıfır çıkan spermiyogram da kaan hocanın sayesinde sperm görülmüş ve tekrar yaptırmış yine zaospermi yani heran herşey olabiliyor kızlar allah büyük sakın ümidinizi kaybetmeyin.HEPİNİZE BENİM İÇİN ENDİŞELENİP DUA ETTİĞİNİZ İÇİN TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAHIM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN...AMİN...