• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gamzecim sevindim canım degerleriniz için. hoca güzel demiş.....hadi inşaallah Rabbim hayırlısıyla emellerimize ulaştıracak bizleri

kaan aydosa yani sonuçlar ne cıkacak cok meraktayım dua edin banada
ayrıca 1 kişi 1 yasin dagıtıyorum almak isteyen olusa cevap versin bayrama kadar allah rızası için.

sagolasın kadaercim allah razı olsun.

arkadaşlar ben bayramda yokum şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum Allah bayramda hepimize iyilikler ve güzellikler versin iyi bayramlar görüşmek üzere kendinize iyi bakın.

iyi aksamlar kizlar.
Benim esimde klomen kullaniyor çarsamba 25 tane olmustu birakti ara verdi pazartesi günü kan tahlili yaptircak. Sonuçlari alir almaz kaan aydosa yazicam insallah degerler iyi çikar.
Ekim'e randevu alicam hafta türkiye'ye yolcuyuz hayirlis olsun.

bende alayım bir yasin........umutolsunum................
kızlar herkesin bayramı mübarek olsun ben de kaynanatörün yanına çufçufluyom...............

selam bacılar nabersiniz ben iyiyim gerci soranda yok ama genede iyiyim :sinifsinif:
vvvvvvvvveeeeeeeeeeeee yolun sonuna geldik kaan aydosla süren tedavimizim sonundayız hoca eşimin en sonki degerlerini çok begendi ve ilacı artık 1er gün ara ile kullanıcak buarada bende regli olunca 2. günü başlıyoruz 2. tüp denememize inanın nasıl heyecanlıyım ay busefer günler geçsede tedavi başlasa diye bkıyorum artık bi an önce kavuşsam benim ikizlere inşallah hayırlısı ile olucak bu sefer şimdiden duaya başlıyoruz kızlar hepinizden dua istiyorum yolun sonuna geldik baksanıza ne cabuk geçti aylar gecen sene kasım ayında ilk mteseyi olmuştu eşim ameliyathanenin kapısında onu sedyede aglıyarak bulmuştum bulunmadı diye aglıyordu o an yıkılmıştım inşallah busefer sizlerinde duası ile bulunucak ben çok inanıyorum
neyse kızlar yarın görüşürüz belki eski dostlar bi selam yazarda unutulmadıgımızı anlarız

zamancım tedavin hayırlı olsun inşallah bu defa bulunur tüp bebegi nerde yaptırcaksınız.

zamancım nedemek canım unutmak ben çok merak etmiştim geçmişi okursan birçok kez sordum seni.hadi hayırlısı olsun tedaviniz ama canım hiç bahsetmemiştin yakın zamanda başlıyacagınızı kaan hoca tekrar m.tesemi yapcak eşine kız merak ettim ani oldu bu haber ama dualarım seninle hadi inşallah bu sefer herşey yolunda gider...

merhaba zamancigim.
Insallah bu kez hayirli olur tedavin ve mutlu sonla bebeklerine kavusursun.
Degerleriniz güzelmis bu kez esinde bulunur insallah.

canlarım hepinizin mübarek ramazaan bayramını şimdiden kutluyorum en güzel gününüz şeker tadında olsun arkadaşlar hayırlı bayramlar....

herkese hayırlı bayramlar.....zaman umarım bu sefer ıstedıgın olur ve sende bebıslerıne kavusursun.....yalnız ıkız gebelıgı bıle zor ben bayagı sıkıntı cekıyorum..onu ıkı kere dusun...tek olsun temız olsun...

Back
X