arkadaşlar bende kısaca kendi hikayemi anlatıyım...ilk öncelikle herkese hayırlı bayramlar...ben evlenmeden önce eşime 1 yıl korunmak istediğimi söledim oda tamam evliliğimizin tadını çıkartalım deyip kabul etmişti....fakat 4 ay sonra çocuk isteyip koryunmayı bırakmak istedim...eşim biraz daha bekliyelim dedi çünkü çalışıyodumm....ilk okul servisinde hosteslik yapıyodum...hamile kalırsanda düşer diyodu...fakat ısrarlarım sonucu korunmayı bıraktık...ve tabiki çocuğumuz olmadı...5 yada 6 aylık evliiydim...eşim çocuğumuz olmadığı için hastaneye gitmiş....ilk sperm testi kızılayda yapılmışş sonuç koca bi sıfırdı...sonra haseki ve çapada yaptırdı eşim 1 milyon çıkmış...ve bu testlerden benim haberim yoktu...beni arayıp çocuğumuzun olmayacağını söledi....sölediği gün görümcemdeydik...ve eşimi ilk ve son defa o kadar kötü gördüm....bana sen bu kadar çocukları severken nasıl üzülmem demişti.....ama eşimle konuşup o gün atlattık bu konuyu....şuanda 3 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem olmadı ne yazıkki.bebek tuttu fakat rahimde tutunamadı...ve yani negatiff sonucu aldık..şimdi eşimle merkez arayıp 2.denememizi yapıcaz..ama zamanıda kesin bell,i değil..ssk lıyım raporum var.rapor geçen bi yerde deneyeceğiz....bu arda eşim tese ameliyatı olmadı...1 milyon spermi olduğunu yazmıştım..ilk denemeye başlamadan önce fındık fıstık hindistan cevizi keçi boynuzu ve keçi boynuzu pekmezi ne varsa yedi fakat yine 1 milyon sperm çıktı...ama az hareketliymiş..ondan dolayı 5 embryo koyuldu ve sonuç negatif...neyse çok uzun oldu fakat iiçimi dükmek istedim....