• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı geceler kızlar.................malum bayram gezmeleri pek uğrayamıyoruz buraya..........ama bayram bitti benim işler bitmedi yeni başlıyor yurt dışından kaynım geldi tatile 10 gün burdalar kaynanada bizde kal bana yardımcı ol diye tutturdu eltim yabancı hiç birşey bilmiyor zavallım içimizde gir garip............durum böyle olunca tabi işler benim başıma kalıyor direk olarak...........bir 10 gün boyuncada yoğun olacağım fırsat buldukça gireceğim topiğe malum benden başka herkes tedavide öyle oluncada sizleri merak ediyorum ne yaptınız ettiniz diye.............allah yar ve yardımcınız olsun inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz ikiz bebişler :emir_bebek::emir_bebek:kismet eder

hilal hoş geldin burayada inşallah tez zamanda sende sorunlarını cözersin.

hoşbulduk umut olsun...inş hep beraber sorunlarımızı çözüp evlatlarımıza kavuşuruz.....heralde tdavine yeni başlayacaksın anladığım kadarıyla.....kaçıncı denemen canım ??

hilal 2. denemem inşallah bu defa bebegimi kuzagıma alırım. kızlar bayram gezmelerinden biraz bugün fırsat bulabildik heralde hepimizde.

kızlar yarın kaan beye gidecegiz allahım izin verirse ama hastaneye ulaşamıyorum egerki hanginizde kaan beyin telefon numarası varsa lütfen bana özelden versin.

Merhaba Kizlar

Uzun zamandir giremiyorum. bayram izini gezmeler derken simdide tasinmak icin hazirlaniyorum. yeni evin bazi eksikleri var onu tamamlatiyorum. Allah nasip kismet ederse bu pazar tasiniyorum. Netimi hemen baglatirim cunku ayni yerde bir baska apartmana geciyorum. Off offf Tasimak ne zor ismis yawww.. Neyse canlarim hepinizi opuyorum. Sevgilerrrr...

belgin ve sevgi dolu eşim pazartesi kaan beye gidiyor orada hangi testler yapılıyor yazarsanız sevinirim

Selam gamzesezer ramazan bayramini candan kutlarim.
Esim bir ay klomen kullandi bu sabah kan tahlili yaptirdik bütün degerleri yükseldi sizin gibi iki katina çikti hepsi normal iken birden arti. Esim görünce sonuçlari üzüldü niye böyle sonuç aldik diye.
Kaan aydos'a mail attim bugün bakalim ne söyleyecek.
Esime senin yazdigini okuttum ki esinde aynisini yasadi diye degerlerin yüksek olmassi normal dedim bir türlü rahatlamadi.
Bende tedirgin oldum iyi mi yaptik kötü mü ?

canım hiç tedirgin olmayın.bizde korkmuştuk yüksek çıkınca.ama kaan bey amacının zaten bu olduğunu yazdı ve sonuçlar çok iyi demiş. hatta yükselmese iğne vericektim şimdi yine hapa devam edin demiş. 2. kutuya başladı eşim bitince tekrar test yaptırp gidicez kaan beye.orda da spermigram yaptırcaz.yani kaan bey öyle demiş. demekki gerçekten üretim için bi şansımız varki spermigram istedi.allah yüzümüze güler inşallah:Saruboceq:

canım hiç tedirgin olmayın.bizde korkmuştuk yüksek çıkınca.ama kaan bey amacının zaten bu olduğunu yazdı ve sonuçlar çok iyi demiş. hatta yükselmese iğne vericektim şimdi yine hapa devam edin demiş. 2. kutuya başladı eşim bitince tekrar test yaptırp gidicez kaan beye.orda da spermigram yaptırcaz.yani kaan bey öyle demiş. demekki gerçekten üretim için bi şansımız varki spermigram istedi.allah yüzümüze güler inşallah:Saruboceq:

Merhaba gamzesezer. Iki gündür tedirgindik tahlil sonucu aldigimizda. Esim dün kaan aydos'u aradi durumu anlatti ve çok iyi oldugunu söyledi esim birden rahatladi.
Pazar günü istanbulla usuyoruz ve pazartesi gûnü ankara'ya gidicez kaan aydos'a gelin dedi yüz yüze görüsûrüz daha detayli konusuruz demis;
Insallah görüsmemiz kaan aydos'la hayirli gelir bize.
Dün aksam mailime cevap verdi ve bunu yazdi :

Zaten Klomen'den beklediğim de FSH'nın yükselmesiydi. En az 74 gün tedaviye devam edip, burada sperm analizi yapalım.
Saygılarımla.

slm arkadaşlar bayram bitti okul açıldı minikler geldi yüzümüzü güldürdü....inşaallah herşey yolundadır..espoir-fr umarım görüşmen iyi geçer bakalım bizde ekimin ikinci haftası gidelim diyoruz bayramda eşime çakşır suyu felan aldık gidene kadar kullanacak rabbim şifamızı versin...

merhaba kızlar arefe gününden beri girmiyordum inanın bayramın ikinci gününden beri mide agrısı çekiyordum bugün dr gittim sıkıntı yapma şunu bunu yeme dedi işte ama benim sıkıntıdan yemekten degil.neyse beni boşverin sizlrer nasılsınız UMUTOLSUN canım umarım güzel haberlerle dönersin bana bazo sorular sormuşsun ama açamadım hiç o yüzden görmedim neyse halletmişsindir inşallah...

belgin ve sevgi dolu eşim pazartesi kaan beye gidiyor orada hangi testler yapılıyor yazarsanız sevinirim
merhaba canım kaan hoca testesteron ve fsh testleri isteyecektir benim eşimden fsh istemişti bizim hastalıkta önemli oldugu için inşallah sende iyi haberler veririsin bize canım...

ARKADASLAR MERABA nasılsınız şehir dışındaydık dün geldik ankaraya gittik kaan beye ilk 3. sıraydı ben cok heyecanlandım neyse girdik muane etti eşimi sonra ilaç verdi 1 ay sonra tekrardan gidecekmişiz hiç tahlil falan istemedi 2 sene önceki tahlillere göre ilaç verip 1 ay sonra geldiginizde tahlil yapalım dedi.öylelikle görüşmemiz gecti bende muane oldum rahim agzı yarası için ondada doktordan pek memenun kalamadık işte hiç bişey acıklamadı.doktoru cok iyi buldum ama sanki işlemler tam teşkilatlı gitmiyo gibi bide şey dedi doktor azosperminde ilk amaliyat cok önemli dedi. belki sperm olan yeri 1. amaliyata alınmış olabilir 2.de cıkmayabiir dedi.

selam kızlar...........umutolsun herşeyde bir hayır vardır.....temennim inşallah ameliyata gerek kalmadan eşinden normal sperm çıkışı olurda sende hamiş kalırsın canım...........belgincim çok çok geçmiş olsun canım umarım düzelir miden

ARKADASLAR MERABA nasılsınız şehir dışındaydık dün geldik ankaraya gittik kaan beye ilk 3. sıraydı ben cok heyecanlandım neyse girdik muane etti eşimi sonra ilaç verdi 1 ay sonra tekrardan gidecekmişiz hiç tahlil falan istemedi 2 sene önceki tahlillere göre ilaç verip 1 ay sonra geldiginizde tahlil yapalım dedi.öylelikle görüşmemiz gecti bende muane oldum rahim agzı yarası için ondada doktordan pek memenun kalamadık işte hiç bişey acıklamadı.doktoru cok iyi buldum ama sanki işlemler tam teşkilatlı gitmiyo gibi bide şey dedi doktor azosperminde ilk amaliyat cok önemli dedi. belki sperm olan yeri 1. amaliyata alınmış olabilir 2.de cıkmayabiir dedi.[/QUO
canım umarım böylesi hayırlıdır bir ayın sonunda çook iyi haberler alırsın bizde ekimin ikinci haftası gitcez büyük ihtimalle bizede ilaç vercek bide biz urfadan gelcez hayırlısı...

belgin geçmiş olsun canım...bişey sorsam arkadaşlar umutolsun muane olurken test falan istememiş kaan hoca aceba biz ankaraya gitmeden testleri yaptırıp mı gitsek çünkü zamanımızda yok aynı gün akşama dönmemiz lazım malum okul var...

ARKADASLAR MERABA nasılsınız şehir dışındaydık dün geldik ankaraya gittik kaan beye ilk 3. sıraydı ben cok heyecanlandım neyse girdik muane etti eşimi sonra ilaç verdi 1 ay sonra tekrardan gidecekmişiz hiç tahlil falan istemedi 2 sene önceki tahlillere göre ilaç verip 1 ay sonra geldiginizde tahlil yapalım dedi.öylelikle görüşmemiz gecti bende muane oldum rahim agzı yarası için ondada doktordan pek memenun kalamadık işte hiç bişey acıklamadı.doktoru cok iyi buldum ama sanki işlemler tam teşkilatlı gitmiyo gibi bide şey dedi doktor azosperminde ilk amaliyat cok önemli dedi. belki sperm olan yeri 1. amaliyata alınmış olabilir 2.de cıkmayabiir dedi.

inşallah canım olumlu sonuçlanır normal yolla çıkış sağlanır. o zaman büyük bi umut olursun bizim gibi azolulara. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

slm arkadaşlar selva arkadaşım biz kaan hocaya gitmeden bir gün önce hormon testlerini yaptırmıştık onları gösterdik bence sizde gitmeden önce yaptırın

Merhaba gamzesezer. Iki gündür tedirgindik tahlil sonucu aldigimizda. Esim dün kaan aydos'u aradi durumu anlatti ve çok iyi oldugunu söyledi esim birden rahatladi.
Pazar günü istanbulla usuyoruz ve pazartesi gûnü ankara'ya gidicez kaan aydos'a gelin dedi yüz yüze görüsûrüz daha detayli konusuruz demis;
Insallah görüsmemiz kaan aydos'la hayirli gelir bize.
Dün aksam mailime cevap verdi ve bunu yazdi :

Zaten Klomen'den beklediğim de FSH'nın yükselmesiydi. En az 74 gün tedaviye devam edip, burada sperm analizi yapalım.
Saygılarımla.

canım aynı durumumuz.bizde hap bitince gidicezinşallah işe yarar ya.tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.görüşmeden sonra neler sylediğini yazar mısın? daha 3 hafta var bizim gitmemize.

essalamun aleykum
umarim hepiniz cok iyisinizdir,bende iyi olmaya calisiyorum iste
ne gusel herkes tedaviye baslamis ve herkesin yolunda gorunuyor isler ,ins sonuna kadar iyi gider boyle ve bebeklerinize kavusursunuz hepiniz
banada dua ediin arkadaslar ins bizede tedavi onerir doktor bey
bakalim bizde hormon testlerini tekrarliycaz 1 ay sonra ins normal seviyede cikar bu sefer.
her ay sanki hamile kalacakmisim gibi geliyor veeee adet oluncada hayallerm suya dusuyor.sizce olabilirmi normal yolla bir mucize olsa hamile kalabilirmiyiz acaba,,,,,insalllahhhhh olurrr

Back
X