• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım çok saol gerçi hocanın yanıt vereceğini sanmıyorum. baksana bir sürü hasta bir sürü mesaj zor gibi ama hemen mesaj atıyorum. inşallah cevap verir.

bacım cevap veriyor ama 2 günü bulabiliyor cevap vermesi bazende hemen cevap veriyor ama mutlaka cevap veriyor merak etme birde doktorlar sitesi var ordanda sorabilirsin aklında olsun

kızlar nasılsınız biz bugün yine kaan beyle görüştük ama kadın dogum olarak kim ilgileniyo biliyomusunuz o hastanede sizin bildiginiz bi kadın dogumcu varmı hemen cevaplarsanız sevinirim.

bacım kaan hoca işin okısmıyla pek ilğilenmiyor bizde önümüzdki hafta karar vericez nasıl olucagına bakalım haftaya gidersek daha detaylı anlatırım
kız nur one öyle anam 8 milyar testisi yenidenmi üretiyorlarmış canım devlet destegi olmasa bile enfazla ilaç dahil 5 tutuyor malum azolu olsan bile yeni çıkan kanuna göre 3yıl evli olma şartı var bak ben ilk denememde sskdan yararlandım ozaman bu kanun yoktu şimdi hepsi cepten olucak buarada kaan hoca 550 tlye yapıyor mteseyi

hoşbulduk espoir sen nasılsın az kalmış hadi inşallah güzel haberlerle dönersiniz ankaradan

iyiyim sevgidolu.
Beni heyecan sardi.
Tatil heyecani birde doktor heyecani ikisi bir arada. Insallah iyi geçerde tatilimizde iyi geder moral olarak çok önemli.
Ama esim ön görüsme yapti telefonda kaan aydos'la esimi rahatlatti pazartesi günü yüz yüze görüsücez hayirlisi olsun.

bacım kaan hoca işin okısmıyla pek ilğilenmiyor bizde önümüzdki hafta karar vericez nasıl olucagına bakalım haftaya gidersek daha detaylı anlatırım
kız nur one öyle anam 8 milyar testisi yenidenmi üretiyorlarmış canım devlet destegi olmasa bile enfazla ilaç dahil 5 tutuyor malum azolu olsan bile yeni çıkan kanuna göre 3yıl evli olma şartı var bak ben ilk denememde sskdan yararlandım ozaman bu kanun yoktu şimdi hepsi cepten olucak buarada kaan hoca 550 tlye yapıyor mteseyi

canım ya beni bu iki gündür ilk defa gülümsettin. 8 milyar bana da fazla geldi. olsun hani onu da veririz de ne bileyim artık kim ne dese ona inamaya başladım herkesin ağzından çıkan lafa bakıyorum alık alık. allah inşallah sesimizi duyordur. bu iki gün beni gerçekten yıprattı. ben de sizin gibi sohbete katılırım inşallah.

nurdost hepimiz geçtik bu yollardan.aynı şeyleri yaşadık.ama sen şanslısın bence hemen bu siteyi buldun.burdan çok doğru tavsiyeler albilirsin.çünkü hepimiz araştırma yaptık,denedik,uğraştık.az çok tecrübeliyiz yani.hem çok fazla kişye danışmakta ii olmuyo.kafan çok karışır.önce kaan beye git.ondan sonra zaten yapıcaklarınız planlanır

selamünaleyküm.........................kızlar nasılsınız................
ben bu aralar bebiş fikrinden uzagım niyeki yaaaa

selamünaleyküm.........................kızlar nasılsınız................
ben bu aralar bebiş fikrinden uzagım niyeki yaaaa

canım arada banada oluyor öyle haller. hiç sebep arama bence. elimizde olan bişey değil napalım olmuyorsada hayat devam ediyor ama hiçte aklımızdan çıkmıyor oda ayrı bi konu tabi. herşeyin bi zamanı vardır ya olduğu zaman gör bak içimiz nasıl ısınacak başka bişey düşünemeyeceğiz. hakkımızda hayırlısı olsun...

arkadaşlar merhaba,
biz geldik..
oğlum size selam söyledi şimdik..
biraz bahsedeyim
4.5 aylık olduk biz maşallah
oğlumuz olacakmış oğlumun adı ya ege yada doruk yada umut olacak
eşim bazen diyor
daha öcndeden biri cocuk falan soracak diye ödüm patlardı , gecende filanca kişi sırtını sıvazlamış tebrik edeirm erkek babası oluyormuşsun demiş.. çok gururlanmış erkek babası olduna değil ama baba olduna.. yüzüm artık egik değil diyor ve biz ne zaman eski günlerden konuşsak aglıyoruz..
darısı inşallah sizlerin başına

gülencim tebrik ederim.
Oglunuzu saglikli kucaya almayi nasip etsin.
Darisi bütün isteyenlere.

arkadaşlar merhaba,
biz geldik..
biraz bahsedeyim
eşim bazen diyor
daha öcndeden biri cocuk falan soracak diye ödüm patlardı , gecende filanca kişi sırtını sıvazlamış tebrik edeirm erkek babası oluyormuşsun demiş.. çok gururlanmış erkek babası olduna değil ama baba olduna.. yüzüm artık egik değil diyor ve biz ne zaman eski günlerden konuşsak aglıyoruz..

amin canım ya.allah bizede mutluluktan ağlamayı nasip eder inş.sorun eşlerimizde olduğundan onlar için çok daha zor tabi bu durum.umarım hayırlısıyla tez zamnda kucağına alırsın bebişini:ecrin_bebek:

slm herkese. maşallah bu topik ne kadar çok ilerliyor böyle. takip etmekte zorlanıyorum. ilk mesajımı size yazalı 2 hafta kadar olmuştur. bu arada eşimi dr götürdüm. tekrar bir sperm testi sonuç yine aynı 0. bide kromozom testi yapıldı.ulturason ve kan tahlili. tabi kan tahlilini daha yaptıramadık üniversite hastanelerinde işler biraz uzuyor tabi.bide kromozom testi sonçları bi hafta sonra çıkıcakmış. sonra dr la görüşecez. ne yapacağımıda bilmiyorum. sizce doğru yolda mıyım. fikrinizi almak istiyorum. lütfennnn.

eşime bu arada tribulus terrestris diye bi hap aldım. sanırım iyi geliyormuş.bide giseng in macununu aldım. sizce eşim bunları kullanmalı. yoksa kan tahlilini de yaptırıp doktorla görüştükten sonra mı kullanmalı. yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar merhaba,
biz geldik..
biraz bahsedeyim
eşim bazen diyor

canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. maşallah ne kadar çabuk geçmiş zaman öyle. insan mutlu olmazmı dünyanın en büyük mutluluğu bu.

eşime bu arada tribulus terrestris diye bi hap aldım. sanırım iyi geliyormuş.bide giseng in macununu aldım. sizce eşim bunları kullanmalı. yoksa kan tahlilini de yaptırıp doktorla görüştükten sonra mı kullanmalı. yardımcı olursanız sevinirim.

tribulus iyi geliyor diye duydum ama bence hem doktoruna sor hemde tahlil sonuçlarını bekle. bizim durumumuzda olanlar için yanlış bişeyler kullanmak yapmak çok büyük şeylere sebep olabilir canım.

arkadaşlar merhaba,
biz geldik..
biraz bahsedeyim
eşim bazen diyor
:nazar:tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin saglıklı sıhatli hayırlı bir evladın olur inşallah....

espoir canım hadi güle güle git mi yoksa gelmi demeliyim neyse inşallah herşey yolunda gider...

merhaba arkadaşlar bildiginiz gibi eşim arısütü polene başlamıştı karışımı hazırlayan adam on gün kullandıktan sonra spermiyogram ve hormon testi yaptırmamızı söyledi tabii spermiyogramda kocaman bir sıfır vardı ama kaan hocanın iğneyle 7 ye düşürdüğü fsh 20 çıkmış çok moralım bozuldu neden acaba şimdi kaan beye mail atcam bakalım ne diyecek hiç 20 çıkmamıştısenağlama

merhaba arkadaşlar bildiginiz gibi eşim arısütü polene başlamıştı karışımı hazırlayan adam on gün kullandıktan sonra spermiyogram ve hormon testi yaptırmamızı söyledi tabii spermiyogramda kocaman bir sıfır vardı ama kaan hocanın iğneyle 7 ye düşürdüğü fsh 20 çıkmış çok moralım bozuldu neden acaba şimdi kaan beye mail atcam bakalım ne diyecek hiç 20 çıkmamıştısenağlama

belgincim bitkisel haplarda amaç üretim olduğu için direkt fsh yi yükseltiyo.eşinde düşük olması gerekiyorsa bence bu hapları kullanma.

Back
X