Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok saol gerçi hocanın yanıt vereceğini sanmıyorum. baksana bir sürü hasta bir sürü mesaj zor gibi ama hemen mesaj atıyorum. inşallah cevap verir.
kızlar nasılsınız biz bugün yine kaan beyle görüştük ama kadın dogum olarak kim ilgileniyo biliyomusunuz o hastanede sizin bildiginiz bi kadın dogumcu varmı hemen cevaplarsanız sevinirim.
bacım kaan hoca işin okısmıyla pek ilğilenmiyor bizde önümüzdki hafta karar vericez nasıl olucagına bakalım haftaya gidersek daha detaylı anlatırım
kız nur one öyle anam 8 milyar testisi yenidenmi üretiyorlarmış canım devlet destegi olmasa bile enfazla ilaç dahil 5 tutuyor malum azolu olsan bile yeni çıkan kanuna göre 3yıl evli olma şartı var bak ben ilk denememde sskdan yararlandım ozaman bu kanun yoktu şimdi hepsi cepten olucak buarada kaan hoca 550 tlye yapıyor mteseyi
selamünaleyküm.........................kızlar nasılsınız................
ben bu aralar bebiş fikrinden uzagım niyeki yaaaa
arkadaşlar merhaba,
biz geldik..
oğlum size selam söyledi şimdik..
biraz bahsedeyim
4.5 aylık olduk biz maşallah
oğlumuz olacakmış oğlumun adı ya ege yada doruk yada umut olacak
eşim bazen diyor
daha öcndeden biri cocuk falan soracak diye ödüm patlardı , gecende filanca kişi sırtını sıvazlamış tebrik edeirm erkek babası oluyormuşsun demiş.. çok gururlanmış erkek babası olduna değil ama baba olduna.. yüzüm artık egik değil diyor ve biz ne zaman eski günlerden konuşsak aglıyoruz..
darısı inşallah sizlerin başına
arkadaşlar merhaba,
biz geldik..
biraz bahsedeyim
eşim bazen diyor
daha öcndeden biri cocuk falan soracak diye ödüm patlardı , gecende filanca kişi sırtını sıvazlamış tebrik edeirm erkek babası oluyormuşsun demiş.. çok gururlanmış erkek babası olduna değil ama baba olduna.. yüzüm artık egik değil diyor ve biz ne zaman eski günlerden konuşsak aglıyoruz..
eşime bu arada tribulus terrestris diye bi hap aldım. sanırım iyi geliyormuş.bide giseng in macununu aldım. sizce eşim bunları kullanmalı. yoksa kan tahlilini de yaptırıp doktorla görüştükten sonra mı kullanmalı. yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar merhaba,
biz geldik..
biraz bahsedeyim
eşim bazen diyor
merhaba arkadaşlar bildiginiz gibi eşim arısütü polene başlamıştı karışımı hazırlayan adam on gün kullandıktan sonra spermiyogram ve hormon testi yaptırmamızı söyledi tabii spermiyogramda kocaman bir sıfır vardı ama kaan hocanın iğneyle 7 ye düşürdüğü fsh 20 çıkmış çok moralım bozuldu neden acaba şimdi kaan beye mail atcam bakalım ne diyecek hiç 20 çıkmamıştısenağlama