• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım benim eşimde küçükken çok ateşlenirmiş ama inmemiş testis degil bizde bilmiyoruz ne oldugunu..

oooooooooooooooooooo burası dolmuş valla................çok sağolun kıslarrrrrrrrrr ...balık tutma hevesim şimdi bana acı çektiriyor ama olsun devam etcem işte..........sayescim sanada geçmiş olsun canım.........biraz sıkıcıda olsa balık tutmak güzel önce bir heves başlıyosun sonra ne gelen ne giden olunca sıkılmaya başlıyosun ama baya kafa dinlendiriyor bu bir gerçek ben denizsiz yapamam yaaaaaaa soğuk kış günleride olsa gidecem denize içime çekecem kokusunu ohhhhhhhhhh misler gibi ankarada 1 ay kaldım tedavideyken tek özlediğim denizdi hemşirelerede söylüyodum denizsiz siz nasıl yaşıyonuz diye.....................inşallah canım tedaviniz mutlu sonla sonuçlanır yüzünüz güler kavuşursunuz bebişlerinize........buradaki bütün arkadaşlar umarım birgün kavuşurlar meleklerine

ya canım amin inşallah kavuşuruz hepimiz birden nerede varsa :) balık tutmayı çok seviorum denizi zaten çok seviyorum sinirli oludğum zaman eşim senin denizin gelmiş der beni hemen deniz kıyısına götürür :))))))) Biz çok ciddiyiz balık tutarken bir hırs ikimizde de :) İlk balığı kim alacak kim daha çok tutacak diye ben de iyiyim ama yani öyle hanım evladı değilim yem keserim, takarım hatta geçen gün kırmızı ojelerimle yem takarken eşim çok güldü bana :)

inşallah sayescim bende bazen çok umutluyu bazende işte karamsar oluyorum ama elbet birgün bizde kavuşacagız bebeklerimize...

sevgicim bende evdeydim canım bayramda bayagı temizlik yapmıştım bi zaman ellemem temiz zaten boş boş oturdum bende...

Canım benim belgincim umutsuz olma sakın. Allah gerçekten çok büyük geçen gün gazete ENBE orkestrasının şefi var Behzat Gerçeker onun röportajını okudum 10 yıl çocuk sahibi olamamışlar hem eşimde hem onda problemler çıkmış. Sonra kendiliğinden 2 tane evlatları olmuş. En önemli şey inanç diyor inancımı hiç bir zaman kaybetmedim diyor....

evet canım inanmak başarmanın yarısı aslında bu benim felsefem ama işte insanız etkileniyoruz ama iyiyim geçti...

Ben de doktora gittikten sonra kendimi sınamış olucam. Belki içimde test yalnıştır, yıkamalı da az da olsa sperm bulanabilir diye bir umut var inkar edemem. O zaman görücem kendimi biraz da kendi testim olacak bakalım kendimi mi kandırıyorum yoksa gerçekten güçlü müyüm?

güçlüsün canım hiç korkma dogru diyosun belkide yıkamalıda çıkabilir belkide bi yanlışlık olmuştur inşallahhhhhhhhhhh

ama ne olursa olsun yine de inanıyorum. Bazı geceler Allah'ım eğer bebeğimiz olucaksa bana rüyamda göster diyorum hiç bişey görmüyorum. Alakasız günlerde çok güzel anlamları olan rüyalar görüyorum ama sonra içime kurt düşüyor olmayacak galiba diyorum:( Ama hepimiz eşlerini seven mutlu olan insanlarız (Allah bozmasın) sınavımız buysa allah bu sınavdan alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin inşallah...

Canım bence buradaki herkes çok güçlü, ne yaptığını bilen ve bilinçli insanlar. Ben çok yazmasam da oturup hepsini tek tek okuyorum ve ne kadar büyük çaba sarfettiğimizi görüyorum. Bence buradaki herkes anne olmayı eşleri de baba olmayı hak eden insanlar. Yıkılıp tekrar ayağa kalkan aynı istekle tekrar amacına ulaşmaya çalışan herkesin Rabbim yolunu açsın, mükafatlarımız versin inşallah !!!

ya kızlar benim midem hala agrıyor ne zaman kurtulacam bu dertden içmediğim ilaç kalmadı.:1no2:

canım benim ne güzel dileklerde bulunuyorsun bencede bu durumda güçlu olmayan kimse başedemezdi zaten..bizler hep beraber bu günleri atlatacagız..bizler tek dostlarız...

geçerde dayanamoyorum yaaa canım çok yoruyor benii.inşallah gecer yarın tam bir hafta olcak bir haftadır çekiyorum bu derdi dde ufffffffff

slm arkadaşlar umarım iyi haberler vardır bayramdan beri bir kere girebildim...okullarda açıldı iş çoookk...geçmiş olsun belgincim....

ammannnnnnnnnnnnnnn olursa olur olmassa çokda tın yane............yüce rabbim ne yazmışsa o kabulüm ..........verende o alanda o..........hakkımızda ne hayırlıysa versin sağlık huzur daha önemli bence çocuk herşey değil tamam yokluğu aranıyor ama varlığıda şart değil.....şu sıralar eşimin farklı bir rahatsızlığızla uğraşıyoruz bağırsaklarından biyopsi oldu 10 gün sonra sonuçları gelecek dr korkulacak birşey yok diyo ama ister istemez kaygılıyız işte bağırsaklarda iltihap çıktı sonuca göre tedavi uygulanacak inşallah iyi sonuç gelir....eşim benim çocuktan daha önemli sağlığı yerinde olsun varsın çocuğumuz olması demiiiiii..............ben alıştığım için kolay geliyor üzmüyo artık galiba dile kolay 8 bitti 9 olacaz zaten evlendikten hemen sonra öğrenmiştik azo bize biz azoya alıştık

Back
X