• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım dualarım seninle allahım yardımcın olsun.küstüm nolmuş okusa hem okur benim zaman cım dimi bacım....

hepimiz okuyoz kısz valla burada kimsenin bencillik yapıp sadece kendine okuyacağını hiiiç düşünmüyom. uykuya dalacağım zaman çevremde bebişi olmayan herkese dua ediyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun. küsme kısz şaka yapıyom. baktım burda herkes üzülen smileylerı kullanıyo valla içim karardı. biraz espiri yapayım dedim kaydirigubbakcemile3

işte budur ohhhhh ne güzel yazmış zamancım hepimizin birbirinin duasına ihtiyacımız var allahım karşılıksız bırakmasın yeter kiii

öyle tabiki belginciğim inan benim böyle içimi döktüğüm tam detaylı anlattıgım kimse yok ne zaman aglasam burdaynız nezaman gülsem burdaydınız daha dün gibi caneyloma gülencime dua edipte pc başında acaba noldu diye bekleşmelerimiz

oh kalabalıgız yine sohbet koyulaştı..inşallah daha güzel günlerdede bol bol konuşuruz...

anam bacım hakkaten olursa haziran annesimi olucam bak ben hesaplamamıştım şaşırttın beni
siz nezaman başlıcaksınız karar verdinizmi hangi dra gidiceksiniz

canım kaan hocadan hala mesaj gelmedi yarın kan değerlerini alalım kaan hoca ile telde konuşucam. gel derse gidicez mtese derlerse aralık ocak gibi. kaan hoca bi şey önermezse emre hoca ile görüşmeyi düşünüyorum. planım hazır kaydirigubbakcemile5 hormon değerleri için dualarınız bekliyorum. lütfennn

evet zamancım senin içinde bekliycez yakın da arkadaşım tam tarıh ne zaman benim heyecanlı bacım...hatırlıyomusun msn de ki sohbetlerimizi ne kararsızdın ama...

ediyorum canım merakla bekliyorum yarın sık sık bakcam yazdınmı diye.bende kaan hocaya mail attım ama banada cevap gelmadii...

öyle tabiki belginciğim inan benim böyle içimi döktüğüm tam detaylı anlattıgım kimse yok ne zaman aglasam burdaynız nezaman gülsem burdaydınız daha dün gibi caneyloma gülencime dua edipte pc başında acaba noldu diye bekleşmelerimiz

benim ilk haberini alacağım hamile sen olucan inşallah. haziranda sıcaklarda çok basmadan bebişine kavuşursun inşallah

evet zamancım senin içinde bekliycez yakın da arkadaşım tam tarıh ne zaman benim heyecanlı bacım...hatırlıyomusun msn de ki sohbetlerimizi ne kararsızdın ama...

ya sorma işte kesin tarih yok bnim reglimin 2. günü başlıyoruz iğnelere bilirsin önce lucrin sonre piregon sonra çatlatma ve yumurta toplama günü mtese günü oluyor bn akşam sabah regli olucam gibi agrılar başaladı

ya sorma işte kesin tarih yok bnim reglimin 2. günü başlıyoruz iğnelere bilirsin önce lucrin sonre piregon sonra çatlatma ve yumurta toplama günü mtese günü oluyor bn akşam sabah regli olucam gibi agrılar başaladı

ikisi de aynı zamanda olucak yani. dondurulmuşlar çözülünce sorun çıkarıyormuş. çok iyi bir karar canım benim.

niye cevap gelmedi ki arkadaşlar iki gün içinde yazar dedi 4 gün oldu :uhm:

ben nezaman yazsam en geç 4 günde cevap yazdı kızlar birdaha yazın bazen arada kaynaya biliyor ama maile cevap konusunda emre bey süper belgin hatırlarmısın seninle konuşurken soru sormuştumda anında cevap vermişti

ben nezaman yazsam en geç 4 günde cevap yazdı kızlar birdaha yazın bazen arada kaynaya biliyor ama maile cevap konusunda emre bey süper belgin hatırlarmısın seninle konuşurken soru sormuştumda anında cevap vermişti

evet canım bundan bir ay önce bende yazdım hemen cevap vermişti...

aa o zaman emre beyin de mailini alayım ben. var mı sende zamancım ?

kızlar burası baya kaynamış yeni gelenler hoş geldiniz gelmeseydini,z daha iyi olurdu kızlar bizim en son 2 yıl önce yani azoyu ögrendigimizde yapılmıştı fsh sonra hiç yapılmadı yeniden tedaviye başladık bu endol ve trantal ne işe yarıyo bileniniz bana biraz acıklayabilirmi?

ikisi de aynı zamanda olucak yani. dondurulmuşlar çözülünce sorun çıkarıyormuş. çok iyi bir karar canım benim.

1 at önce kaan hoca eşime sadece seni mtese yapalım emin degilim çıkması konusunda eşini birdaha yormayalım demiş kabul etmemişti ebnim hazırlanmamı ama buay ki sonuçlar ii çıkınca kabul etti tamam reglinin 2. günü gelin başlayalım dedi eşim aradı uyuyordum uyan hatun dedi tedaviye başlıyoruz birden gözlerim pörtledi nasıl heyecanlandım anlatamam aynı heyecan devam ediyor işte yoksa bizimde dondurulckaktı

Back
X