Kızlar ben calıştığım fabrikanın lojmanında oturuyorum ev dediysem de yeni değil başka lojmana gectim daha guzel ve derli toplu ama bebek için daha iyi. Kızlar ben kacıyorum kendinizee cook iyi bakın.
iyi geceler canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben calıştığım fabrikanın lojmanında oturuyorum ev dediysem de yeni değil başka lojmana gectim daha guzel ve derli toplu ama bebek için daha iyi. Kızlar ben kacıyorum kendinizee cook iyi bakın.
larem inşallah canım benim inşllah sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
arkadaşlar ben 7yıllık evliyim.7 yıldır biz bu savaşı veriyoruz.2kere tüp bebek denemesi yaptık ama ikisindede sperm bulunamadı mikro tesede.tam bir yıkım.derdini hiç kimseylme paylaşamıyosun.çünkü kimse seni anlamıyo.çevremde bir kaç tane arkadaşım vardı onlarında bu sene oldu.allah tamamına erdirsin bütün hamiş olan arkadaşlarımızı.eşimde üretim yapılıyomuş ama bir noktaya geliyomuş duruyomuş.her şey normal.doktor şimdi bize hormon tedavisi verdi.3 aylık tedavi.ilk tüp bebek i memorialde denedik.tese yi semih özkan yaptı.birkaç yıl bekleyin bunun üzerinde çalışıyonrlar dedi.yüzde 5 az gelişmiş hücre yüzde 95 hiç gelişmemiş hücre.bu sene ankara ya gittik.orda da biraz daha iyiymiş bir adım yol katetmişiz.şimdi hormon tedavisine başlayacaz.benimle aynı olan durumu nuz varsa arkadaşlara bana cevap verin .ne kullunıyorsunuz.
hoşgeldin aramıza arkadaşım allahım tez zamanda kurtarsın bu dertten inşaallah...arkadaşlar ben 7yıllık evliyim.7 yıldır biz bu savaşı veriyoruz.2kere tüp bebek denemesi yaptık ama ikisindede sperm bulunamadı mikro tesede.tam bir yıkım.derdini hiç kimseylme paylaşamıyosun.çünkü kimse seni anlamıyo.çevremde bir kaç tane arkadaşım vardı onlarında bu sene oldu.allah tamamına erdirsin bütün hamiş olan arkadaşlarımızı.eşimde üretim yapılıyomuş ama bir noktaya geliyomuş duruyomuş.her şey normal.doktor şimdi bize hormon tedavisi verdi.3 aylık tedavi.ilk tüp bebek i memorialde denedik.tese yi semih özkan yaptı.birkaç yıl bekleyin bunun üzerinde çalışıyonrlar dedi.yüzde 5 az gelişmiş hücre yüzde 95 hiç gelişmemiş hücre.bu sene ankara ya gittik.orda da biraz daha iyiymiş bir adım yol katetmişiz.şimdi hormon tedavisine başlayacaz.benimle aynı olan durumu nuz varsa arkadaşlara bana cevap verin .ne kullunıyorsunuz.
bizde seni özledik nerelerdesin bacım..slm kızlar nasılsınız ... belgin harzem ve diğer kızlar... özledim sizleri
hiç bisey yaptıgım yok canım vallahi aynı işte bekliyorum...sen napıyosun nasılsın...belgincim neler yaptın bakalım görüşmeyeli
canım bizde kaan hocada tedaviye başladık çok ii bi dr bitkisel olarak keçiboynuzunu tavsiye etmişti bize bitkisellerden zarar gelmez dedi.tabiii yalnız degilsin hepimiz arkadaşız burda...kaan aydost nasıl biri ürolog mu bitkisel tedavi veriyomu,uzmaün mı profösörmü.telefonunu alabilirmiyim
arkadaşlar çok sagolun.yalnız degilim artık siz varsınız.dertler paylaştıkça azalır.neler kullanıyorsunuz.bitkisel olarak doktor ne öneriyor.
kaan aydost nasıl biri ürolog mu bitkisel tedavi veriyomu,uzmaün mı profösörmü.telefonunu alabilirmiyim
arkadaşlar çok sagolun.yalnız degilim artık siz varsınız.dertler paylaştıkça azalır.neler kullanıyorsunuz.bitkisel olarak doktor ne öneriyor.