• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:merhaba ben aranıza yeni katıldım.benim eşimde azosperm sizlerle paylaşmak istiyorum

larem inşallah canım benim inşllah sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor

çok şükür iyiyim canım ;hamilelik zor biraz her gün serum takıyorlar bana bu kusmalar bana zor geldi tam 6 kilo verdim 15 günde yemek yemeyi özledim ben ama şükürler olsun bebişime değer dimi :ecrin_bebek: darısı en kısa zamanda sizlere inş...

arkadaşlar ben 7yıllık evliyim.7 yıldır biz bu savaşı veriyoruz.2kere tüp bebek denemesi yaptık ama ikisindede sperm bulunamadı mikro tesede.tam bir yıkım.derdini hiç kimseylme paylaşamıyosun.çünkü kimse seni anlamıyo.çevremde bir kaç tane arkadaşım vardı onlarında bu sene oldu.allah tamamına erdirsin bütün hamiş olan arkadaşlarımızı.eşimde üretim yapılıyomuş ama bir noktaya geliyomuş duruyomuş.her şey normal.doktor şimdi bize hormon tedavisi verdi.3 aylık tedavi.ilk tüp bebek i memorialde denedik.tese yi semih özkan yaptı.birkaç yıl bekleyin bunun üzerinde çalışıyonrlar dedi.yüzde 5 az gelişmiş hücre yüzde 95 hiç gelişmemiş hücre.bu sene ankara ya gittik.orda da biraz daha iyiymiş bir adım yol katetmişiz.şimdi hormon tedavisine başlayacaz.benimle aynı olan durumu nuz varsa arkadaşlara bana cevap verin .ne kullunıyorsunuz.

ayrıca size tavsiyem peygamber efendimizin bir hadisi perşembeyi cuma ya bağlayan gecede keyf süresini okuyana duble duble şifalar vardır.karı koca okuyun hem rahatlarsınız.ama her şeyden evvel inanmak lazım.dermansız gibi görünen rertlerde bile hiç tereddütetmeden ve kabul edilecene kalpten inanaraktan dua edersek inşallah biz bu savaşı kazanırız.

arkadaşlar ben 7yıllık evliyim.7 yıldır biz bu savaşı veriyoruz.2kere tüp bebek denemesi yaptık ama ikisindede sperm bulunamadı mikro tesede.tam bir yıkım.derdini hiç kimseylme paylaşamıyosun.çünkü kimse seni anlamıyo.çevremde bir kaç tane arkadaşım vardı onlarında bu sene oldu.allah tamamına erdirsin bütün hamiş olan arkadaşlarımızı.eşimde üretim yapılıyomuş ama bir noktaya geliyomuş duruyomuş.her şey normal.doktor şimdi bize hormon tedavisi verdi.3 aylık tedavi.ilk tüp bebek i memorialde denedik.tese yi semih özkan yaptı.birkaç yıl bekleyin bunun üzerinde çalışıyonrlar dedi.yüzde 5 az gelişmiş hücre yüzde 95 hiç gelişmemiş hücre.bu sene ankara ya gittik.orda da biraz daha iyiymiş bir adım yol katetmişiz.şimdi hormon tedavisine başlayacaz.benimle aynı olan durumu nuz varsa arkadaşlara bana cevap verin .ne kullunıyorsunuz.

aramıza hoş geldin bacıma.s.
burda bak elonge bulunan belgin var sonra spermin evreleri bulunan ben varım yani yanlız degilsin bizdede o dertlerden var bak biz ankaradaa kaan aydostda tedavi oluyoruz eşime hormon tedavisi uyguladı ama bu kişiye göre degişiyor yani ilaç isimlerini vermekle olmuyor kan degerlerine göre haplarda tedavide degişe biliyor en iyisi siz isterseniz bi orda muayene olun inşallah olumlu sonuç alırsınız

hoşgeldin aramıza arkadaşım allahım tez zamanda kurtarsın bu dertten inşaallah...

kaan aydost nasıl biri ürolog mu bitkisel tedavi veriyomu,uzmaün mı profösörmü.telefonunu alabilirmiyim
arkadaşlar çok sagolun.yalnız degilim artık siz varsınız.dertler paylaştıkça azalır.neler kullanıyorsunuz.bitkisel olarak doktor ne öneriyor.

kızlar dün akşam girememişti sevgidolu ve ealsnas bacım gelmiş nasılsınız kızlar...

kaan aydost nasıl biri ürolog mu bitkisel tedavi veriyomu,uzmaün mı profösörmü.telefonunu alabilirmiyim
arkadaşlar çok sagolun.yalnız degilim artık siz varsınız.dertler paylaştıkça azalır.neler kullanıyorsunuz.bitkisel olarak doktor ne öneriyor.
canım bizde kaan hocada tedaviye başladık çok ii bi dr bitkisel olarak keçiboynuzunu tavsiye etmişti bize bitkisellerden zarar gelmez dedi.tabiii yalnız degilsin hepimiz arkadaşız burda...

selam kızlar.........bir bakıp kaçayım dedim.........sultancım nerelerdesin kız...gene ben kaybolduğumda yazıyorum şurdaydım şunu yaptım diye ama senden haber yok ihmal etme gız buraları............ben birazdan kaynanamgile gidiyorum araba saat 6 kalkacak ya pazartesi ya salı gelirim büyük ihtimal kendinize iyi bakın öptüm hepiniziŞeniz

Hoşgeldin canım. Kaan hoca çok iyi bir ürolok. Ankara Cebeci tıp fakultesinde kısırlık bölümünde.

Tel:0312 595 6832
telefonlara bakıyor çokı mütevazi bir dr. Maillede ulaşabilirsin arkadaşlar yazmış. Ben kendi kanaatimce hüzre çıkanların daha şanslı olduğuna inanıyorum. Kaan beyden çok faydalanacaklarını düşünüyorum. Tabi takdir Allahtan. Umut fakirin ekmeği herşeyden bir umut çıkarıyoruz. Seninde en kısa zamanda derdine deva olur inşallah canım.

iyi akşamlar kızlar nasılnız sudenaz arkadaşım hoşgeldin inşallah güzel haberlerinide alırız kaan hoca çok iyi bir doktor insana umut aşılıyo çokta mütavazi tavsiye ederim

Back
X