• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
burdayım canım takılıyodum şimdide sen kaybolmuşsun kız nerdesin bakim aaaaaaaaaaaa kızıyom vallaha şimdi dizim başlıcak azcık konuşak dediydim

kızlar bu arada eşim yarın tekrardan pregnyl iğne kullanmaya başlıyacak dua edin ne olur herşey yoluna girsin.arkadaşlar ben çıkıyorum ilerleyen saatlerde belki girerim girersem görüşürüz...

bend ehanımın ifliği canım izliyom prengnly demek gene başlıcanız hadi şimdiden hayırlı olsun canım

kızlar bu arada eşim yarın tekrardan pregnyl iğne kullanmaya başlıyacak dua edin ne olur herşey yoluna girsin.arkadaşlar ben çıkıyorum ilerleyen saatlerde belki girerim girersem görüşürüz...

hayırlı olur inşaallah şifa bulur....bizde günümüzü bekliyoz 9 ekim ankara....eşimin doğum günüde ayın 10'u...iyi bi haber alırsak çifte mutluluk..kötü bi haber alırsak diye korkuyorum...

hayırlı olur inşaallah şifa bulur....bizde günümüzü bekliyoz 9 ekim ankara....eşimin doğum günüde ayın 10'u...iyi bi haber alırsak çifte mutluluk..kötü bi haber alırsak diye korkuyorum...
korkma canım allahın izniyle inşallah güzel haberler alacaksınız merakla beklıyorum...

selam bacılar nasılsınız kimsecikler yok gene
beni sorarsanız hiç iyi deglim eşimin 1 arkadaşını gördük bizden sonra v
evlendiler ve eşi hamile akşam sabah dogucak gibi duruyordu çok içerledim Allah gercektende dilediğine hesapsızca veriyor

moralini bozma zaman kardeşim inşallah tedavin olumlu sonuçlanır bunlar anı kalır sadece

selam bacılar nasılsınız kimsecikler yok gene
beni sorarsanız hiç iyi deglim eşimin 1 arkadaşını gördük bizden sonra v
evlendiler ve eşi hamile akşam sabah dogucak gibi duruyordu çok içerledim Allah gercektende dilediğine hesapsızca veriyor

slm zamancigim cok haklisin diledigine hesapsizca veriyo bazen cok derin dusununce diyorum acaba cok kotu yada cokmu gunahkar biriyim diye gunaha giriyorum biliyorum ama elimde degil isde bazen disari bile cikmak istemiyorum hamile birini gorecem cocuk gorecem biri bir sey soracak diye inan bazen oturup sayiyorum su kisiler benden sonra evlendi cocuklari oldu diye allahim insalalh tez zamanda bizleride gorurde bian once bebislerimize kavusturur yoksa bazen insan cildircak gibi oluyor dualarim da hep varsiniz canim insalalh en kisa zamanda bizlerde anne oluruz

slm zamancigim cok haklisin diledigine hesapsizca veriyo bazen cok derin dusununce diyorum acaba cok kotu yada cokmu gunahkar biriyim diye gunaha giriyorum biliyorum ama elimde degil isde bazen disari bile cikmak istemiyorum hamile birini gorecem cocuk gorecem biri bir sey soracak diye inan bazen oturup sayiyorum su kisiler benden sonra evlendi cocuklari oldu diye allahim insalalh tez zamanda bizleride gorurde bian once bebislerimize kavusturur yoksa bazen insan cildircak gibi oluyor dualarim da hep varsiniz canim insalalh en kisa zamanda bizlerde anne oluruz

ahhhhhhhh arkadaşlar ahhhh..bendede aynı şey var...hamile birini gördüğümde içim gidiyor....dediğiniz gibi benden sonra evlenenlerde çoluk çocuk sahibi oldu....allah hepsinin çocuğuna uzun gün uzun ömür versin tabi.....bizlerede en yakın zamanda evlat sahibi etsin yüce rabbim.....bide demezlermi ömrümü bitiriyo bu çocuk....allahım işte orda çıldırıyorum...biz çocuğumuz olsun diye çabalıyoruz,bu nedenle ömür bitiriyoruz onlar ne diyo...bari bana deme...benim ne kadar çocuk istediğimi bile bile sölüyor....eeeeeeeee nede olsa çabucak erken bir zamanda evlat sahibi oldular.....zaten bizi anlamalarınıda bekliyemem onlardan.....millet doğuruyo çöpe atıyor...ya bişey de demek istemiyorum isyana girmesini istemiyorum....sonucunda herşey takdir ilahi.......allahım inş bizleride anne yapacak hayırlısıyla.....bu arada kaan aydosun tüm hastaları burda toplanmış heralde....inş hepinizin tedavileri güzel bi şekilde sonuçlanır arkadaşlar.......

arkadaşlar topik çok ilerlemiş ve öncekileri okumadım...umutolsunda dr.a gidicekti ne oldu??tedaviye başladımı??

günaydın bacılar daha uyanmadınızmı kız
kader ve hilal bazen oluyor işte aslında hepimiz yaşıyoruz bunları napalım sabır diyip oturuyoruz
hial bacım kaan hocanın hastaları burda toplanmadı önceden emre beye gidenler cogunluktaydı ama kaan hoca ya gidipte memnunlar olunca eeeee dertte azo olunca kaan hocada sadece azoya bakınca böyle gidenler çogaldı bak bende ona gidiyoruz hatta ilklerden biriyim o günler aklıma geldide ah ah hafta sonları gezmeye diye tüp merkezleine giderdik kimden ne duysam koşardım peşine belgin kız hatırlarmısın sende çok kızardın bana neyse en sonunda kaan hocada kaldık

günaydın bacılar daha uyanmadınızmı kız
kader ve hilal bazen oluyor işte aslında hepimiz yaşıyoruz bunları napalım sabır diyip oturuyoruz
hial bacım kaan hocanın hastaları burda toplanmadı önceden emre beye gidenler cogunluktaydı ama kaan hoca ya gidipte memnunlar olunca eeeee dertte azo olunca kaan hocada sadece azoya bakınca böyle gidenler çogaldı bak bende ona gidiyoruz hatta ilklerden biriyim o günler aklıma geldide ah ah hafta sonları gezmeye diye tüp merkezleine giderdik kimden ne duysam koşardım peşine belgin kız hatırlarmısın sende çok kızardın bana neyse en sonunda kaan hocada kaldık

zaman canım kaan hoca son olur inşaallah ve kucağında meleğinle anarsın bu günleri....rüyamda gelinlik gördüm kızlar o kadar güzeldiki elime gelin çiçeği verdiler...rüya tabirlerinin birinde evliler için bebek yazmış sabah sabah seviç geldi bize...inanıyorum gelecek geçte olsa gelecek.....

Back
X