• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hilalcim seni burda daha önce görmemiştim kız...

canım daha önce yazmıştım buraya..hatta kendimide anlatmıştım ama topik ilerlediği için farketmemişsindir....çok yazıda yazmadım ama sadece kendi sorunumu yazmıştım...umut olsun azolular buraya gelsin demişti bende gelmiştimkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar
bende farkekettim birkaç gündür topiniğizin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.bende sizinle aynı derdi paylaşıyorum.ama sizlerdeki negatif düşünceler bana da geçti...

negatif olmayalım arkadaşlar lütfen üzülmeyelim. Ölümden başka herşeyin çaresi var. Kaç tane hamile haberi aldım Mayıs'tan beri... Allah herkese tattırsın inşallah anne ve babalık duygusunu. Ben inanıyorum ve her zaman hepimize dua ediyorum inşallah umduklarımızdan emin olalım. Biz de bu ay Emre Bey'e gidicez nedenini öğrenmek için inşallah herkes hayırlı haberlerini burada paylaşır ben inanıyorum herkes bir gün anne baba olucak biz de eşlerimiz de bebişlerimizle beraber bugünleri anı olarak hatırlıcaz.....

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun ruyamda hamile oldugumu gordum karnim buyumeye baslamis elimi koyuyorum karnima sert biraz cikmis ayy cok guzel bi ruyaydi ruyamda bi seviniyorum anlatamam size sanki gercek gibiydi ayyy insalalh bi gun gercek olurda ruyalarimiz kollarimiza yavrularimizi tez zamanda aliriz insalalh

Arkadaşlar, Umut Tüp Bebek'e mesaj yazmıştım aradılar. Neslihan hn.la konuştum. Çok ilgililer zaten öyle duymuştum buradan da. Haftaya salı büyük ihtimal gideceğiz Emre Bey ile görüşmeye. ınşallah olumlu şeyler duyarım şimdiden dua etmeye başladım. Tatildi ramazandı bayramdı derken hazirandan beri 4 ay oldu. ınşallah biz de hayırlı haberlerle döneriz şimdiden heyecanı bastı vallahi :) Nedenini en azından öğrenebilsek, zaten sizlerden de bildiğim için hemen m.tese olmaya tüp bebeğe niyetim yok açıkçası. En azından kafamızdaki sorulardan kurtulup biraz rahatlamak istiyoruz.

Arkadaşlar, Umut Tüp Bebek'e mesaj yazmıştım aradılar. Neslihan hn.la konuştum. Çok ilgililer zaten öyle duymuştum buradan da. Haftaya salı büyük ihtimal gideceğiz Emre Bey ile görüşmeye. İnşallah olumlu şeyler duyarım şimdiden dua etmeye başladım. Tatildi ramazandı bayramdı derken hazirandan beri 4 ay oldu. İnşallah biz de hayırlı haberlerle döneriz şimdiden heyecanı bastı vallahi :) Nedenini en azından öğrenebilsek, zaten sizlerden de bildiğim için hemen m.tese olmaya tüp bebeğe niyetim yok açıkçası. En azından kafamızdaki sorulardan kurtulup biraz rahatlamak istiyoruz.
canım allahım yardımcınız olsun inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle iyi haberlerini bekliyorum.:Saruboceq:

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun ruyamda hamile oldugumu gordum karnim buyumeye baslamis elimi koyuyorum karnima sert biraz cikmis ayy cok guzel bi ruyaydi ruyamda bi seviniyorum anlatamam size sanki gercek gibiydi ayyy insalalh bi gun gercek olurda ruyalarimiz kollarimiza yavrularimizi tez zamanda aliriz insalalh
iyiyim canım bu rüyanın aynısını 4-5 gün önce bende görmüştüm inşallah hepimiz için bu güzel duygu rüya olmaktan çıkar...:Saruboceq:

slm zamancigim cok haklisin diledigine hesapsizca veriyo bazen cok derin dusununce diyorum acaba cok kotu yada cokmu gunahkar biriyim diye gunaha giriyorum biliyorum ama elimde degil isde bazen disari bile cikmak istemiyorum hamile birini gorecem cocuk gorecem biri bir sey soracak diye inan bazen oturup sayiyorum su kisiler benden sonra evlendi cocuklari oldu diye allahim insalalh tez zamanda bizleride gorurde bian once bebislerimize kavusturur yoksa bazen insan cildircak gibi oluyor dualarim da hep varsiniz canim insalalh en kisa zamanda bizlerde anne oluruz

kızlar bana dusmez ama olaylara yanlıs cerceveden bakıyosunuz..bu dunyada hepımız turlu turlu ımtıhanlardan gecıyoruz kımı ıcın para kımı ıcın ask kımı ıcın cocuk ne bılım yuzlerce cesıtlı seyler var..cocuk sahıbı olamamanında bı sebeı vardır belkı o kadar kotu bır evladın olucakdır kı Allah da senı sevdııgnden vermıyordur..ne bılım dıledıgıne hesapsızca verıyor lafı bence ınanılmaz kotu bır laf..tabıkı oyle olucak herseyın sahıbı Allah...bazen sabrederek sınavlardan gecerız bazende baska yolla bılemıyorum ama bır seyın gercekten ıstersen olur..Herkese umarım Allah nasıb eder....Rabbım kımseyı cocuksuz bırakmasın gecemıyecegımzı ımtıhanlarıda bıze nasıp etmesın ....Hepınız bır gun Anne olucaksınız hıc merak etmeyın....

Allah'a şükür benim ne hamile görünce moralim bozuluyor ne de bebek... ınanın kimseyi kırmak üzmek kınamak için yazmıyorum sakın beni yanlış anlamayın lütfen. Ama benim içimde hiç öyle hisler yok aklımın ucundan bile geçmiyor bakıp geçiyorum aynı eskisi gibi. Bizim imtihanımız buymuş alaina arkadaşımızın dediği gibi. Kimisi evlat sahibi olup büyüttükten sonra imtihan oluyor evladıyla, demek ki biz de olmadan önce imtihan ediliyoruz. Herşey kader kısmet, çaresini aramaktan ve duadan başka bir çaremiz yok.

Ben eşimle kimse için kötülük düşünmem, herkes için iyilik düşünür elimizden geldiğince iyilik yapmaya çalışırız. Buradaki hiç kimsenin de çok kötü insanlar olduğunu sanmıyorum. Demek ki diyorum Allah bizi bir de böyle sınıyor bakalım bu sefer isyan edecekler mi diye. Ama inşallah etmeyiz inşallah sabırla ve dua ile bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

canım allahım yardımcınız olsun inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle iyi haberlerini bekliyorum.:Saruboceq:

belgincim çok sağol iyi dileklerin için. bakalım bu ara biraz aksilikler üst üste geliyor bizde de. Allah'a şükür sağlıkla huzurla bir alakası yok ama ufak tefek pürüzler çıkıyor eşimin ve benim işlerimde. İnşallah bu ay gidelim de hayırlısıyla ilk sınavımızı verelim.

Rabbim hepimizin sabrını artırsın arkadaşlar. biran bile vazgeçmeyelim sabretmekten. ne yapalım buda bizim kaderimiz deyip oturmayalım mücadelemize devam edelim.
öncelerden bende çok üzülüyordm hamile birini görsem anne baba diye dolaşan çocukları görsem çok üzülüyordum niye bizim olmuyor diye ama zamanla insan hem alışıyor hemde tevekkül etmesini biliyor. içimde bi burukluk olsada çok ta fazla üzülmüyorum eskisi kadar.
Rabbim inşallah tez zamanda hepimizin mucizelerini göndersin.

inşallah canım bu güzel rüyan en kısa zamanda gerçeğe dönüşür. Allah gönlüne göre versin.

Arkadaşlar, Umut Tüp Bebek'e mesaj yazmıştım aradılar. Neslihan hn.la konuştum. Çok ilgililer zaten öyle duymuştum buradan da. Haftaya salı büyük ihtimal gideceğiz Emre Bey ile görüşmeye. İnşallah olumlu şeyler duyarım şimdiden dua etmeye başladım. Tatildi ramazandı bayramdı derken hazirandan beri 4 ay oldu. İnşallah biz de hayırlı haberlerle döneriz şimdiden heyecanı bastı vallahi :) Nedenini en azından öğrenebilsek, zaten sizlerden de bildiğim için hemen m.tese olmaya tüp bebeğe niyetim yok açıkçası. En azından kafamızdaki sorulardan kurtulup biraz rahatlamak istiyoruz.

hayırlı olsun arkadaşım bi yerden başlıyorsun inşallah olumlu şeyler duyarsın herşey yolunda gider sonuna dek.

kızlar bana dusmez ama olaylara yanlıs cerceveden bakıyosunuz..bu dunyada hepımız turlu turlu ımtıhanlardan gecıyoruz kımı ıcın para kımı ıcın ask kımı ıcın cocuk ne bılım yuzlerce cesıtlı seyler var..cocuk sahıbı olamamanında bı sebeı vardır belkı o kadar kotu bır evladın olucakdır kı Allah da senı sevdııgnden vermıyordur..ne bılım dıledıgıne hesapsızca verıyor lafı bence ınanılmaz kotu bır laf..tabıkı oyle olucak herseyın sahıbı Allah...bazen sabrederek sınavlardan gecerız bazende baska yolla bılemıyorum ama bır seyın gercekten ıstersen olur..Herkese umarım Allah nasıb eder....Rabbım kımseyı cocuksuz bırakmasın gecemıyecegımzı ımtıhanlarıda bıze nasıp etmesın ....Hepınız bır gun Anne olucaksınız hıc merak etmeyın....

cok haklisin canim ama isde bazen dayanamadigimiz anlar oluyor gunaha girdiysem rabbim affetsin hayirlsii versin hepimizede

Back
X