• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar
nasılsınız
ben patlıcam nasıl şiştim anlatamam hala regli olamadım olamadıgım içinde tedaviye başlıyamıyoruz umreye giderkende böyle olmuştu gecen haftadan beri bekliyorum agrılar şişkinlik hafif sinir tüm belirtiler tamam birtek kendisi gelmedi Rabbim inşallah yarın izin verirde regli olurum akşamda yola çıkarım ve tedavi başlar hayırlısı ile inşallah kızlar dua edin hayırlısı ile olayım arık normalde gecen hafta olamam lazımdı

şimdi aklıma geldi ben ankarada sizlerle nasıl iletişim kurucam :uhm:
çatlarım anlatmazsam kim bana destek olucak sizlerde olmicaksınız anam ben napıcam

selam kızlar
nasılsınız
ben patlıcam nasıl şiştim anlatamam hala regli olamadım olamadıgım içinde tedaviye başlıyamıyoruz umreye giderkende böyle olmuştu gecen haftadan beri bekliyorum agrılar şişkinlik hafif sinir tüm belirtiler tamam birtek kendisi gelmedi Rabbim inşallah yarın izin verirde regli olurum akşamda yola çıkarım ve tedavi başlar hayırlısı ile inşallah kızlar dua edin hayırlısı ile olayım arık normalde gecen hafta olamam lazımdı

stres yapma canım. sen bekliyorsun ya o gelmez inat eder gibi. temmuzdaki tedavimde benimkide gecikmişti. bugün yarın olursun inşallah.

selam kızlar
nasılsınız

beklediğinde böyle oluyo genelde.strestenmidir nedir olsun dedikçe gecikiyo.rahat ol nasıl olsa bundan kaçış yok:)))

kızlar iyi akşamlar nasılsınız baya kaynatmışsınız.

merhaba arkadaşlar

çatlarım anlatmazsam kim bana destek olucak sizlerde olmicaksınız anam ben napıcam

canım sen bizi manevi olarak yanında hisset :) merak etme yanında olacağız zaten :)

kızlar neden bu aralar herkes mutsuz ve üzgün bende kendimi cok olumsuz hissediyorum.

hilal gecmişi okumadın heralde ben şöyle acıklayım bizede endol ve trental verdi 27 ekime randevü verdi inşallah ogün herşey güzel olur

hoşbulduk belgin,

benin her zamanki gibi uyku tutmadı :(
bende kalkıp yazdıklarınızı okuyayım dedim.topiğiniz o kadar hızlı ilerliyor ki yetişemiyorum :)
belgin hoşbulduk biraz gerilerde kalmış yazdığın ama girmeyince bir süre cevap yazamadım

bazen herşey çok güzel oluyor , bazen yazılanlardan olumsuz etkileniyorum ve bir sre netten uzaklaşıyorum...daha yeni öğrendiğimiz için sanırım moral olarak inişler ve çıkışlar yaşıyorum (1 ay oldu sanırım daha ama bana sorsanız 1 ömür gibi geldi geçirdiğim günler)
umarım hepimiz doğru ve hayırlı bir zamanda dileklerimize kavuşur; dualarımız kabul olur...

hilal gecmişi okumadın heralde ben şöyle acıklayım bizede endol ve trental verdi 27 ekime randevü verdi inşallah ogün herşey güzel olur

vermiş olduğu ilaçlar ne işe yarıyor? bizde genetik sorunda var ya yinede normal yolla çıkış olabilirmiymiş onunla ilgili bişey söyledimi kaan aydos

canım benim biz seninle olacagız dualarımızla merak etme ama bir internet kafeye felan gidersin eger çok sıkışırsan allahım yardımcın olsun...:Saruboceq:

kızlar bugün dr gittim tekrardan dr da kullandıgım ilaçlara 15 gün daha devam etmemi sonra tekrar gitmemi söyledi.adama dr bey midem agrıyo dedim benide biraz ufak tefek gördü herhalda ne dese begenirsiniz bu yaşta ne agrısı dedi...bilmiyoki bu kız neler yaşıyo...

herkese merhaba
şu an türkiyedeyim eşimle beraber tatil yapıyoruz
pazartesi günü kaan aydos'la görüştük eşimi muayene etti herey normal dedi testis boyutu
hormon tahliline iyi dedı eşim bir aydır klomen kullanıyor çok iyi cevap verdiğini söyledi
3 ay daha devam etsin dedi her ay kan tahlili yaptırıp sonuçları bana yazın dedi
hatta testiste sperm bulma imkanı yüksek hemen mikro tese yapmak istedi biz istemedik zamanımız kısıtlı olduğu için biz önümüzdeki yaza düşünüyoruz
belki normal yolla çıkış olabilir dedir yada tıkanıklık da olabilir dedi
tıkanıklığı ameliyatla açabileceğini söyledi
şimdilik bizden bu kadar eşim klomene devam ediyor

herkese merhaba
şu an türkiyedeyim eşimle beraber tatil yapıyoruz
pazartesi günü kaan aydos'la görüştük eşimi muayene etti herey normal dedi testis boyutu
hormon tahliline iyi dedı eşim bir aydır klomen kullanıyor çok iyi cevap verdiğini söyledi
3 ay daha devam etsin dedi her ay kan tahlili yaptırıp sonuçları bana yazın dedi
hatta testiste sperm bulma imkanı yüksek hemen mikro tese yapmak istedi biz istemedik zamanımız kısıtlı olduğu için biz önümüzdeki yaza düşünüyoruz
belki normal yolla çıkış olabilir dedir yada tıkanıklık da olabilir dedi
tıkanıklığı ameliyatla açabileceğini söyledi
şimdilik bizden bu kadar eşim klomene devam ediyor

canim cok sevindim insallah normal yolla cikis olur da bi an once bebisini kucagina alirsin

Back
X