• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese merhaba
şu an türkiyedeyim eşimle beraber tatil yapıyoruz
pazartesi günü kaan aydos'la görüştük eşimi muayene etti herey normal dedi testis boyutu
hormon tahliline iyi dedı eşim bir aydır klomen kullanıyor çok iyi cevap verdiğini söyledi
3 ay daha devam etsin dedi her ay kan tahlili yaptırıp sonuçları bana yazın dedi
hatta testiste sperm bulma imkanı yüksek hemen mikro tese yapmak istedi biz istemedik zamanımız kısıtlı olduğu için biz önümüzdeki yaza düşünüyoruz
belki normal yolla çıkış olabilir dedir yada tıkanıklık da olabilir dedi
tıkanıklığı ameliyatla açabileceğini söyledi
şimdilik bizden bu kadar eşim klomene devam ediyor

hadi bakalım hayırlı olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan çıkar çok sevinim Rabbim tamına erdirsin nşallah

bacılar hepinizden Allah razı olsun biliyorum dualarınızda olucam inşallah olmadı belginin dediği gibi bulursam temiz bi intermet kafe oraya girerim yaşadıklarımızı son durumumuzu yazarım ama ben hala regli olmadım bu gün olsam bari gecen haftadan beri bekliyorum ama yok yok

slm kızlar ............ben geldim ama kısa kalcem...merak ettim ne var ne yok diye.......eşim 4 gün evde cumaya kadar yanımda sonra tekrar işe.........pek giremeyeceğim nete sadece fırsat bulursam girerim herhalde.............

zamancım hadi hakkında hayırlısı canım..............inşallah bu sefer yüzün güler bebişlerine kavuşursun güzelim..............oh oh ne güzel herkes tedavide umarım bütün arkadaşlar teker teker hamiş kalırda bu topikte kimse kalmaz.......azolu hamişler topiğinde yazışırsınız inşallahhhhhhhhhhhhhh

herkese iyi akşamlar kılzra espoir senin adın asevindim inşallah normal yoldan çıkış olur canım bende fazla giremiyorum bu aralar benimde mide ülserim vardı genelde ilaç kullanıyodum bu aralar gene azdı dün doktora gittim mide asitim 2 cm olmuş büyümüş doktor gene ilça verdi bukadar kızlar

herkese merhaba
pazartesi günü kaan aydos'la görüştük eşimi muayene etti herey normal dedi testis boyutu
hormon tahliline iyi dedı eşim bir aydır klomen kullanıyor çok iyi cevap verdiğini söyledi
3 ay daha devam etsin dedi her ay kan tahlili yaptırıp sonuçları bana yazın dedi
hatta testiste sperm bulma imkanı yüksek hemen mikro tese yapmak istedi biz istemedik zamanımız kısıtlı olduğu için biz önümüzdeki yaza düşünüyoruz

çok sevindim canım inşallah hayırlısıyla yaza kadar doğal yoldan hamile kalırsın:dance:

herkese merhaba

oh oh ne güzel haberler bunlar.çok sevindim canım.ii yapmışsınız hemen m tese olmamkla bence.belki yaza kadr doğal yoldan çıkış olur.neler olacağı hiç belli olmazzemuszemus

merhaba arkadaşlar nasılsınız.belgin sevgidolu,harzem,zaman,daha ismini hatırlıyamadığım arkadaşlar,nasıl gidiyor tedavi süreçleriniz başladımı.arada girip takip etmeye çalışıyorum ama,hepinize tek tek dua ediyorum.

Artvinli canım hoşgeldia.s.HIM canım söylemeyi unuttum geçenlerde tesadüf bi yerde gördüm adını yanlışlıkla senin yerine başkasına özel mesaj yollamışım biliyomusun söylemeyi unuttumkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar nasılsınız.belgin sevgidolu,harzem,zaman,daha ismini hatırlıyamadığım arkadaşlar,nasıl gidiyor tedavi süreçleriniz başladımı.arada girip takip etmeye çalışıyorum ama,hepinize tek tek dua ediyorum.

canım çok teşekkürler iyiyim sen nasılsın canım bizim tedavi biliyosun üç ay önce tüp denememiz oldu eşimde elengo hücre bulundu şimdide eşim kaan aydosta ilaç tedavisi görüyo

selam kızlar
ay yok ben kesin çatlıcam hala regli olmadım olmak için hapta kullandım dün bitti ama gene yok napıcamı şaşırdım Allahım ol demedikçe olmuyor işte bacılarım nolur bana dua edin yarın olabilirim inşallah

Artvinli canım hoşgeldia.s.HIM canım söylemeyi unuttum geçenlerde tesadüf bi yerde gördüm adını yanlışlıkla senin yerine başkasına özel mesaj yollamışım biliyomusun söylemeyi unuttumkaydirigubbakcemile3
Hoşbulduk belgincim.merak ettim nerede gördün ismimi,kime yanlışlıkla mesaj attın,geri cevap verincemi anladın ben olmadığımı.
canım çok teşekkürler iyiyim sen nasılsın canım bizim tedavi biliyosun üç ay önce tüp denememiz oldu eşimde elengo hücre bulundu şimdide eşim kaan aydosta ilaç tedavisi görüyo

saolasın canım,iyiyim bende idare ediyoruz işte.tedaviye başladığını biliyorum ama gidişat nasıl oldu takip edemedim.canım kusuruma bakma ama ne demek elengo hücre?rabbim gönlüne göre versin,sağlıkllı evlatlar nasip etsin rabbim:Saruboceq:

artvinli hoş geldin ne alemdsin kız sesin soluun çıkmıyor
yagmurum sende hoşgeldin kusura bakma ama seni hatırlayamadım ben bir ara yoktumda eeeee anlat bakalım sende durum lar nasıl

Hoşbulduk belgincim.merak ettim nerede gördün ismimi,kime yanlışlıkla mesaj attın,geri cevap verincemi anladın ben olmadığımı.

saolasın canım,iyiyim bende idare ediyoruz işte.tedaviye başladığını biliyorum ama gidişat nasıl oldu takip edemedim.canım kusuruma bakma ama ne demek elengo hücre?rabbim gönlüne göre versin,sağlıkllı evlatlar nasip etsin rabbim:Saruboceq:

sevgidolu yok ama ben cevp verim elonge hücre demek azonun en iyi hali yani 1olgun spermin 1 önceki hali inşallah o safhaya kadar gwliyorsa tedaviyle olgun spermde olucak

hoşbulduk zamancım.iyiyim canım ya idare ediyorum işte.evet epey oldu topiğe girmeyeli,ama bir düşük yaşadım gerçi kendimi toparladım çok şükür ama biraz uzak kaldım bu süreçte sizlerden.sen nasılsın nasıl gidiyor tedavi varmı yakın zamanda*

iyi geceler karular........artvinli hoşgeldin canım demek bir düşük yaşadın ismini hatırlıyorumda tedavi sürecinden haberim yoktur güzelim............inşallah bidaha böyle kötü olaylar yaşamazsın rabbim sana hayırlı sağlıklı salih bir evlat nasip eder canım..........espoir canım inşallah sende doğal yolla kavuşursun bebişine o zor tüpbebek protokolünü yaşamazsın

gızzzzzzzz nazmiye yine uğramaz oldun ha topiğe bi rastlarsam san yolucam saçlarını :oklava: ona göre.............bide banban vardı evini taşıyıp internet bağlantısını yaptıracaktı sonra tekrar buraya dönecekti ama nedense dönmedi bi haberde vermedi bir gitti pir gitti yane

harzemcim aslında giriyo banban ben kullanıcı profilini sürekli inceliyorum ama aramıza katılmıyor nedense..

Back
X