• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar günaydın nasılsınız bakalım gelincik bizde genetik sorun var ama yinede ilaçtan fayda görebilirmişiz siz ne durmdasınız artık gelmiyorsun msn ye.

artvinli canım evet yazdıgım arkadaş bana cev yazınca anladımki sen degilsin nerde gördüm bilmiyorum adını gördüm yazmıştın herhalde birden diğer yazana geçtim farkedemeden...

aşkolsun ZAMAN bukadar çok sitres yaparsan tabiii adet olamazsın sıkma rahat bırak kendini...boşuna zamanı uzatıyorsun rahat ol bacım...

iyi geceler karular........artvinli hoşgeldin canım demek bir düşük yaşadın ismini hatırlıyorumda tedavi sürecinden haberim yoktur güzelim............inşallah bidaha böyle kötü olaylar yaşamazsın rabbim sana hayırlı sağlıklı salih bir evlat nasip eder canım..........espoir canım inşallah sende doğal yolla kavuşursun bebişine o zor tüpbebek protokolünü yaşamazsın
hoşbulduk harzemcim.evet canım malesef bizde azoluyuz,ama çok şükür ben hamile kalıyorum fakat düşük oluyor.2 kez düşük yaşadım,birde biliyorsunuz ikizlerimi doğumdan 5 gün sonra kaybettim.aslında önemli olan ne biliyormusun,hamile kalmak değil sağlıkla bebeğinin olması.benim yaşadığım tecrübeler çok zordu rabbim kimseye yaşatmasın.
kızlar günaydın nasılsınız bakalım gelincik bizde genetik sorun var ama yinede ilaçtan fayda görebilirmişiz siz ne durmdasınız artık gelmiyorsun msn ye.

merhaba canım.genetik problem varmış sendemi eşindemi problem.sakın stres yapma herşeyin çözümü var.:olmaz:

zaman bencede sitres yapma sitres yaptığın sürece olmuyosun....bende çok sitres yapmıştım rahim filmi testi çekitiricektim ve adet olmam gerekiyodu 44 gün olmadım adet sitresten canım......ve çok da sık adet olan biri olmama rağmen.....ondan biraz en azından biraz kafan rahat olsun...bu işlerde sitres yapmamak diye bişey olmuyo ne yazıkki....gerçi ilaç da kullanmışsın olursun en yakın zamanda illaki......

artvinli eşimde klini felter sendromu var canım sizde problem neydi

atrvinli canım baya zorlu dönemlerden geçmişsin inşallah rabbim bunların mükafatını hayırlı sağlıklı bebişlerle verir güzelim.........bencede hamilelik kesinleşince doğuracan hemen anne olacan diye birşey yok hayırlısıyla hamile kalsanda doğum yapsanda verende allah alanda allah olduğu için ne yaşayacağımızı neolacağımızı bilemiyoruz........herşeyin hayırlısını istemekten başka çaremiz yoktur............olsada hayırlısı olmasada hayırlısı benim felsefem bu salla gitsin olmassada kendimi üzüp paralamam yane bi daha dünyaya gelecezmi

selam bacılar
belgin ve hilal anam nediyim size haklısınız bende farkındayım ama elimdenden geldikçe rahat olmaya çalışıyorum ama olmuyor galiba kaç gündür emareleri var bakalım bekliyorum işte stres yapmamay çalışıyorum ne kadar başarıryosam artık orası meçhul
artvinli Allah yardımcın olsun yaşadıkların gercekten zor bişey sorucam eşin azolu ise sperm mikrotese ilemi bulunuyor sizin durumunuz tam olarak ne biraz anlatırmısın

merhaba,arkadaşlar umarım iyisiniz....zaman daha regl olmadınmı?Kendini rahatlatmaya çalış,olumadı diye düşünmek bile stres..en son mesajlarımda biraz üzgündüm sizleride üzdüm hakkınızı helal edin..eşim yarın testlerini yaptırıyor ve yola çıkıyor.Cuma kaan hocada randevumuz var arkadaşlar duanıza ihtiyacım var herzaman olduğu gibi....

selva canım dualarım seninle ve eşinle inşallah güzel haberlerle döner allah yardımcınız olsun...

kızlar nasılsınız harzem bugün kocan evdeye nasıl girebildin kocanın yanında olması baya fark ettirmiş sana herşeye boşverip sallayabiliyorsun demekki zamancım sen de en kısa zamanda adet olursun inşallah selva rabbim eşinin ve senin yardımcısı olsun umarım sonuçlarınız cok iyi cıkar belgin sen nasılsın msn ye gelde konuşalım benim bütün adresler silinmiş ne yapacam bilmem harzem bana tekrardan adresini yollarmısın.

kızlar nasılsınız harzem bugün kocan evdeye nasıl girebildin kocanın yanında olması baya fark ettirmiş sana herşeye boşverip sallayabiliyorsun demekki zamancım sen de en kısa zamanda adet olursun inşallah selva rabbim eşinin ve senin yardımcısı olsun umarım sonuçlarınız cok iyi cıkar belgin sen nasılsın msn ye gelde konuşalım benim bütün adresler silinmiş ne yapacam bilmem harzem bana tekrardan adresini yollarmısın.

umutolsun sağol canım bakalım cuma günü ne diyecek kaan hoca mailde sonuçları beğenmiş tıkanıklık olabilir doğal yolla sperm çıkabilir gelin demişti...rabbim ahh bi tıkanıklık var halledilir dese bana dünyaları verse...rabbim yardım et....

canım kociş evde ama öğlenden beri çarşıda işleri var bide benim pc bozuldu onu yaptıracaktı ben şimdi onun lettopunu kullanıyom.........kaç saatten beri bir konu vardı ona takıldım kaldım 2 saat dile kolay gözlerim yanmaya başladı popomda ağrıyo şekilden şekile giriyom................ammannnnnnnnn kız ben oldum olası pek takmıyom bebek meselesini sonuçta bizim suçumuz değil rabbim nasıl uygun görüyorsa o zaman gönderir sağlığımız sıhhatimiz huzurumuz yerinde olsun bana yetiyor artıyor bile çok şükür hiç bir sorunumuz yok bebekte ister olsun ister olmasın eşimle 8 yıldan beri evliyiz 4 yılda öyle görüştük toplam 12 yıl eder inşallah usanmayız birbirimizden 8 yıldan beride azolu olduğunu biliyoruz 3 yıl önce bir denememiz oldu ondan sonra bir çabamız bir tedavimiz olmadı belki seneye dr gideriz kesinde değil açıkçası........diyorum ya siz ne güzel tedavi için nasılda uğraşıyorsunuz çabalarınız baya var galiba ben hazırcıyım ben allaha bıraktım bir mucize olurda kendiliğinden hamile kalırsam kalırım yoksa pek uğraşmıyoruz sadece arısütü polen bal karışımı kullanıyor eşim oda düzenli değil işi yüzünden...........allah hepimizin hakkında hayırlı olanını versin eğer bir evladı uygun görüyorsa nasip etsin bizlere...................kocişim 2gün daha yanımda cuma öğlen gidecek işe bende o zaman ya kaynanagile yada annemgile gideceğim yarında kaynım geliyor eşimle adanaya onları karşılamaya gideceğiz ......bugün fırsattan istifade kalkmıyorum pc başından.............he bu arada sana yazdım az önce gördüm açtığını msn ni ben genelde çevrimdışı yapıyorum

harzemcim canım nasıl başarıyosun bu kadar rahat olmayı maşaallah bende bi sıkıntı var sanırım sürekli aklımda...bir yıl 2 aylık evliyim ve öğreneli 3 ay olacak nerdeyse...sanırım daha kabullenemedim ,bu kadar aklımda olması bu yüzden...

canım kociş evde ama öğlenden beri çarşıda işleri var bide benim pc bozuldu onu yaptıracaktı ben şimdi onun lettopunu kullanıyom.........kaç saatten beri bir konu vardı ona takıldım kaldım 2 saat dile kolay gözlerim yanmaya başladı popomda ağrıyo şekilden şekile giriyom................ammannnnnnnnn kız ben oldum olası pek takmıyom bebek meselesini sonuçta bizim suçumuz değil rabbim nasıl uygun görüyorsa o zaman gönderir sağlığımız sıhhatimiz huzurumuz yerinde olsun bana yetiyor artıyor bile çok şükür hiç bir sorunumuz yok bebekte ister olsun ister olmasın eşimle 8 yıldan beri evliyiz 4 yılda öyle görüştük toplam 12 yıl eder inşallah usanmayız birbirimizden 8 yıldan beride azolu olduğunu biliyoruz 3 yıl önce bir denememiz oldu ondan sonra bir çabamız bir tedavimiz olmadı belki seneye dr gideriz kesinde değil açıkçası........diyorum ya siz ne güzel tedavi için nasılda uğraşıyorsunuz çabalarınız baya var galiba ben hazırcıyım ben allaha bıraktım bir mucize olurda kendiliğinden hamile kalırsam kalırım yoksa pek uğraşmıyoruz sadece arısütü polen bal karışımı kullanıyor eşim oda düzenli değil işi yüzünden...........allah hepimizin hakkında hayırlı olanını versin eğer bir evladı uygun görüyorsa nasip etsin bizlere...................kocişim 2gün daha yanımda cuma öğlen gidecek işe bende o zaman ya kaynanagile yada annemgile gideceğim yarında kaynım geliyor eşimle adanaya onları karşılamaya gideceğiz ......bugün fırsattan istifade kalkmıyorum pc başından.............he bu arada sana yazdım az önce gördüm açtığını msn ni ben genelde çevrimdışı yapıyorum

valla canım bu kadar rahat olman bi yönden iyi bi yönden de kötü....bende 3 yıllık evliyim yeni ilk tüp bebek denememi ve olumsuz sonucumu aldım....fakat 3 ay sonra felan 2.denemeyi düşünüyoruz....tabi buda kesin değil.....bence herşeyi oluruna bırakmak o kadar da iyi değil...çünkü bekledikçe yaşda gidiyor.....sen zaten bu rahatlıkla tedavi sürecindede çok sitres yapmazsın......ben böle rahat olamadım ne yazıkki...keşke olabilsem...hakkında hayırlısı canım...bu bekleme sürecinde inş mucizene kavuşursun......belkide sen doğrusunuı yapıyosun kafana takmayarak...ben şimdiden 2.denememi nerde yapsam diye düşünüyorum....hatta bana kalsa ben bugünde hemen denemek istiyorum ama olmuyo işte beklemek gerekiyor.....

hadi inşallah slva cuma günü hayır haberlerini alırız
harzem alemsin ne diyim Rabbim umdugun gibi versin inşallah

artvinli eşimde klini felter sendromu var canım sizde problem neydi
arkadaşım kusuruma bakma ne olur.eşindeki sorunu açarmısın,dr.terimlerinden hiç anlamıyorum.canım bizde azosperm var.eşimde sperm üretimi var fakat kanallar tıkalı sperm menide bulunamıyor.
atrvinli canım baya zorlu dönemlerden geçmişsin inşallah rabbim bunların mükafatını hayırlı sağlıklı bebişlerle verir güzelim.........bencede hamilelik kesinleşince doğuracan hemen anne olacan diye birşey yok hayırlısıyla hamile kalsanda doğum yapsanda verende allah alanda allah olduğu için ne yaşayacağımızı neolacağımızı bilemiyoruz........herşeyin hayırlısını istemekten başka çaremiz yoktur............olsada hayırlısı olmasada hayırlısı benim felsefem bu salla gitsin olmassada kendimi üzüp paralamam yane bi daha dünyaya gelecezmi
amin canım.evet çok zor dönemlerden geçtim.ikizlerimi kaybedeli 2 sene olacak ama içimden bir an olsun çıkmıyorlar.::çok üzgünüm:rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve kimseye evlat acısı tattırmasın.helede böyle evlat hasretiyle yanıp tutuşup tam oldu derken kaybetmek....rabbim kimseye yaşatmasın.:Saruboceq::Saruboceq:
selam bacılar
belgin ve hilal anam nediyim size haklısınız bende farkındayım ama elimdenden geldikçe rahat olmaya çalışıyorum ama olmuyor galiba kaç gündür emareleri var bakalım bekliyorum işte stres yapmamay çalışıyorum ne kadar başarıryosam artık orası meçhul
artvinli Allah yardımcın olsun yaşadıkların gercekten zor bişey sorucam eşin azolu ise sperm mikrotese ilemi bulunuyor sizin durumunuz tam olarak ne biraz anlatırmısın
amin canım rabbim düşmanıma bile yaşatmasın benim yaşadıklarımı.canım benim eşim azosperm,mikro tese ile sperm bulundu,aslında sağlıklı sperm üretimi var ama damarlarda tıkanıklık varmış...........fisfisfis

merhaba hilalcim.ilk denemeni nerede yaptırmıştın?bencede en doğrusu ilk denemenden sonra ara vermek,vucudun kendini toparlasın ilaçlar bir atılsın vucuttan tekrar denersin inşallah.o kadar hormon yüklenmek hiç kolay değil yaşamışsın insanın bünyesini nasıl etkiliyor,adetlerinin düzenini bozuyor.rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.

Back
X