• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
asla çoçuğunuz olmaz demek ne kadar saçma...kaç yıl okumuşlar ama bebeğin bir yumurta ve bir spermden oluştuğunu kavrayamamışlar mı? ne demek asla eşimizden çıkacak bir tek sperm bile bizi bebek sahibi yapabilir.....[/QUOT

evet canim ne gunlerdi o gunler oyle dmeislerdi 2006 da direk esime yuzune senin cocugun olmaz esine baska sperm yerlestirelim dediler bzi tabiki kabul etmedik ama o gun yikilmisdik ben hic sansimiz yok saniyorum ama az da olsa varmis oda bu sitedeki arkadaslarin sayesinde yoksa kaan hocayla tanisamazdik insallah rabbim emeklerimiz bosa cikarmaz hepimizi yavrularimiza kavusturur
ben buna tüm kalbimle inanıyorum....gelecek biraz gecikecek okadar ...

selva canım hadi gözün aydın senin yolun acılmış artık hilalcim dogru söylüyosun seni misafir olarak cagırdım ama iyi bir ev sahibi olamadım zamancım ben senden hamilsin diye cok umutlanmıştım.hayallerimi yıktın neyse herseyin hayırlısı!

inşaallah umutolsun inşaallah yolumuz açılmıştır..rabbim hepimizin yolunu açsın...

selvacm gözün aydın artık hiç korkma bence en önmlisi spermin olmasıydı.geresini düşünme..zamncım çok sevindim regl olmuşsun sonunda.artık hayırlısı olsun.ii haberlerini bekliyoruz

sağol canım benim sizlerinde iyi haberlerini alırız inşaallah...bekliyorum...

canim bu azospermli olan kisilerde sorun ayni galiba tetsis boyu ve fsh ve diger hormanlar 3 yil once olupda simdi nasil olmuyor canim insallah tekarardan normall yolla cikisiniz olur rabbim hepimizin yardimcisi olsun

evet canım bizdede testis küçüklüğü var kaan hoca biri küçük ve tembel kalmış ama diğeri iyi durumda fsh kan iyi demiş bakalım artık hayırlısı....

kızlar sizin testisler gayet iyi bizimki minicik of of

yahu bacım boyut önemli degil bak bizdede 1 tane var mikro tesedede sadece tek oldugu için ona bakılıyor şöyle düşün iki tane var çok şükür iki kat şans demekbu üzülme veren Allah olduktan sonra gerisi boş

ben yokken baya kaynamışsınız kızlar sayfalar çok ilerlemiş
desteginizden dolayı çok teşekkürederim hepinize Allah razı olsun heyecan dorukta kızlar şaka gibi 1 ay içinde inşallah bebilerim olucak hayal gibi geliyor bu ayki reglim son olabilir inşallah baktıgım bebek odası takımlarını hastahane çıkışlarını araba koltugunu almak nasip olur bilememki rabbim bizi bunlara layık görürmü düşünmesi bile içimi isitıyor yüzümü gülümsetiyor dualarınıza çok muhtacım kızlar bu ay herşey belli olucak Rabbim inşallah bu istegimizi hakkımızda hayırlı ederek nasip eder inşallah bu tedavide nasip eder eşimin birönceki tedavide mteseden çıkınca akan yaşlarını busefer akıtmaz inşallah hayırlısıyla ulunurda embriyo oluşur ve ilk tansferde tutunur

ben yokken baya kaynamışsınız kızlar sayfalar çok ilerlemiş
desteginizden dolayı çok teşekkürederim hepinize Allah razı olsun heyecan dorukta kızlar şaka gibi 1 ay içinde inşallah bebilerim olucak hayal gibi geliyor bu ayki reglim son olabilir inşallah baktıgım bebek odası takımlarını hastahane çıkışlarını araba koltugunu almak nasip olur bilememki rabbim bizi bunlara layık görürmü düşünmesi bile içimi isitıyor yüzümü gülümsetiyor dualarınıza çok muhtacım kızlar bu ay herşey belli olucak Rabbim inşallah bu istegimizi hakkımızda hayırlı ederek nasip eder inşallah bu tedavide nasip eder eşimin birönceki tedavide mteseden çıkınca akan yaşlarını busefer akıtmaz inşallah hayırlısıyla ulunurda embriyo oluşur ve ilk tansferde tutunur

zamancigim allah gonlune gore versin canim dualarim seninle insallah tedavin basarili olurda tez zamanda kavursun bebisine canim siz esimdi micro tesemi yapilcak

kızlar kısa protokol uzun protokolden dahamı kötü nette yaşı büyük ve yumurta rezervi az olan bayanlara uygulanır dedi ben 24 yaşındayım benim gibi olupta kısa uygulanan varmı ya az yumurtam çıkarsa ya yetmezse naparım ayyyyyyyy
bide tedaviye başlıyınca neler yemiyorduk kist oluşmasın diye birtek eti hatırlıyorum gerisi neydi ben fena stres yapıyorum galiba belgin falakayı hazırla haketmeye gene başladım

zamancigim allah gonlune gore versin canim dualarim seninle insallah tedavin basarili olurda tez zamanda kavursun bebisine canim siz esimdi micro tesemi yapilcak

evet bacım ya bir daha mtese olucak inşallah bunda çıkıcak hayırlısıyla

günaydın bacılar nasılsınız biz bugün yola çıkıyoruz ama saat kaçta çıkıcaz bilmiyorum yarın dönünce ayrıntılarıyla anlatırım heyecan basıyor bazen kontrol etmeye çalışıyorum da olmuyor be amaaaaannnnnn olsun beklemesi bile güzel

günaydın bacılar nasılsınız biz bugün yola çıkıyoruz ama saat kaçta çıkıcaz bilmiyorum yarın dönünce ayrıntılarıyla anlatırım heyecan basıyor bazen kontrol etmeye çalışıyorum da olmuyor be amaaaaannnnnn olsun beklemesi bile güzel

Günaydın canım,
Hic stresse girme su akar yatağını bulur misali senin tedavinde en iyi şekilde sonuçlanacaktır. Hayırlısı ile allah sana sağlıklı sıhatli bir evlat nasip etsin inşallah canım. Tedavide sakin olman stress yapmaman cok önemli bütün sinirlerin alınmış gibi olman iyi olur ozaman hersey tıkıt tıkır yolunda gidiyor. Ben öyle yapmıştım. Sana bol şans diliyorum arkadaşım. Selametle git kucağın dolu gel.opuyorumnanaktan

kızlar kısa protokol uzun protokolden dahamı kötü nette yaşı büyük ve yumurta rezervi az olan bayanlara uygulanır dedi ben 24 yaşındayım benim gibi olupta kısa uygulanan varmı ya az yumurtam çıkarsa ya yetmezse naparım ayyyyyyyy
bide tedaviye başlıyınca neler yemiyorduk kist oluşmasın diye birtek eti hatırlıyorum gerisi neydi ben fena stres yapıyorum galiba belgin falakayı hazırla haketmeye gene başladım

canım gözün aydın regli olmuşsun sonundaa...bende 24 yaşındayım ve uzun protokol oldu bende...senden neden kısa istemişlerki....bende internetten okuduğum kadarıyla yaşı ilerlemiş olup yumurtalarda sorun olanlarda oluyo...ama dr.lada konuşmadım bunları...internette her yazılana takmamak lazım...ama dr.un açıklar bunu sana heralde....bu arada hayırlı olsun tedavin inş olumlu sonucunu alırsın ve alırızz canım.....bu arada hayırlı yolculuklar..güle güle git..inşş güle güle de gellll....

Back
X