• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın canım,
Hic stresse girme su akar yatağını bulur misali senin tedavinde en iyi şekilde sonuçlanacaktır. Hayırlısı ile allah sana sağlıklı sıhatli bir evlat nasip etsin inşallah canım. Tedavide sakin olman stress yapmaman cok önemli bütün sinirlerin alınmış gibi olman iyi olur ozaman hersey tıkıt tıkır yolunda gidiyor. Ben öyle yapmıştım. Sana bol şans diliyorum arkadaşım. Selametle git kucağın dolu gel.opuyorumnanaktan[/QUOT
işte düündükçe heyecan oluyor hamile olucam bebeğim olucak falan bilirsiniz bunları onun haricinde şimdilik sakinim inallahda böyle gider senin kadar soguk kanlı olabilirmiyim bilmiyorum hayırlısıyla inşallah olur

canım gözün aydın regli olmuşsun sonundaa...bende 24 yaşındayım ve uzun protokol oldu bende...senden neden kısa istemişlerki....bende internetten okuduğum kadarıyla yaşı ilerlemiş olup yumurtalarda sorun olanlarda oluyo...ama dr.lada konuşmadım bunları...internette her yazılana takmamak lazım...ama dr.un açıklar bunu sana heralde....bu arada hayırlı olsun tedavin inş olumlu sonucunu alırsın ve alırızz canım.....bu arada hayırlı yolculuklar..güle güle git..inşş güle güle de gellll....

ya bize kaan hoca dedi adetin 2. günü gelin tüpe başlıyoruz diye bende bilmiyorum inşallah sorun olmaz

ya bize kaan hoca dedi adetin 2. günü gelin tüpe başlıyoruz diye bende bilmiyorum inşallah sorun olmaz

bence bunu takma kafana canım mutlaka dr.un bi bildiği varrdır...dahası gidince konuşursunuz....bide duyduğum kadarıyla bazılarına kısa protokol daha iyi geliyomuşşş....bide bana dr.um ne kısa neden uzun protokol olup olmadığını sölememişti...ben internette araştırdım adetten sonra 21.günde başladım....buda uzun protokol oluyomuş...neyse bunları kafaya takmamak lazım...ve bişey olacağınıda sanmıyorum..kısa protokol yapıp 15 tane yumurtası oluşanlar var.....hakkında hayırlısı canım...

günaydın bacılar nasılsınz

umutolsun çocuğunun tutup düştüğünü yazmıştın heralde....ne kadarlıkken düştü senin ki bilmiyorum ama sormak istediğim şey senden düşükten sonra test felan istendimi yada histeroskopi??benden histeroskopi istendi fakat ben yaptırmadım..çok para geldi bize...bide bazıları yaptır derken bazılarıda yaptırmana gerek yok dedi....ve bu benim kafamı 2.tedaviden önce çok karıştırıyorrr....bi bilgisi olan varmı bu konudaa??hatta burdaki derya aykırıya sordum oda yaptırmana gerek yok dedi....kafam hepten karıştı....

hilalcim bu kısa ve uzun protokol dediğiniz ne oluyo? ilk defa duydum ben

hilalcim bu kısa ve uzun protokol dediğiniz ne oluyo? ilk defa duydum ben

ya canım o kadar benimde bilgim yok...dr bana da böle bişey demedi.ben bu siteye girdiğimde gördüm ve araştırdım..bayanların sorunlarına bağlı olarak yapılan tedaviler heralde....olması gereken uzun protokolmüş....adetle birlikte 21.günde başlanıyor..kısa protokol ise adetin 2 yada 3.günü başlıyor...ve heralde başka protokollerde varmış da onları bilmiyorum...

anladım canım sağol.daha öğreniceğimiz çok şey var demekki.sürekli yeni bişey çıkıyo

uzun protokol de 21 gün tedavi sürüyor 21 günden sonra felan alınıyo yumurtalar...kısa protokolde ise 1 hafta sürüyorr...1 haftadan sonra alınıyo yumurtalar....

gece çıkıcaz yola kociş evde yok onu bekliyorum gelsinde toparlanıp gecede gideriz galiba

zaman yolunuz acık olsun hilal bi test falan istemediler seninki neden düş tü szin teseyelemi sperm bulunmuştu.

zaman yolunuz acık olsun hilal bi test falan istemediler seninki neden düş tü szin teseyelemi sperm bulunmuştu.

benim ilk değer 38.4 2.değer 44 3.değer 52 4.değerde 6 ya düştü....ondan sonraki değerdede bebek düşmüştü canım...ardından histeroskopi istedi dr.da ben yaptırmadım....dr.um 2.denemeden önce histeroskopi sonucunu görmek istediğini söledi...

bende 2.denemeyi orda yaptırmıycam diye hiç aramadım hastanemi onlarda beni aramadı....senin ne zaman düştü....bide teseyle alınmadı canım 1milyon sperm var benim eşimde az hareketli

arkadaşlar bişey sormak istiyorum...eşim kaan hocaya muaneye gitmiştiya sevksiz olduğu için165 tl vermiş.ve dosya açılmış..bir daha ne zaman ücret alınacak..

hilal canım bizimki neden düştü bilmiyoruz ama senin dedigini anlamadım o ne gibi bi operasyon yaptı.

histeroskopi nasıl oluyo canım anlamadım benimdemi yaptırmam gerekiyoki bilmem.

histeroskopi nasıl oluyo canım anlamadım benimdemi yaptırmam gerekiyoki bilmem.

ben sana soruyorum sen bana canım...senin de kafanı karıştırmak istemedim ben...sadece senden test istedilermi diye merak ettim....histeroskopi anestzi altında rahime bakılması canım....dr.um bana dediği bebeğin neden tuttuda rahimde tutunamadı diye rahimine bakalım demişti....bende yapmadım ondan yaptırsammı diye araştırıyorum....

canım yok bende yaptırmadım öyle bişey ama sanırsam mantıklı

Back
X