Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde centrumda yaptırdık hiç duymadımda istemedilerde histeroskopi ama benimkinin düşüş sebebide belli degil bende bi konuşuyum bakayım
kızlar biz bu gece saat 2de yla çıkıyoruz birdaha belki 2 gün falan giremem dualarınızı istiyrum inşallah hayırlısıyla olumlu olur
selvacıgın kaan hcaya ücreti 1 kere veriyorsun daha hiçbir ücret almıy sadece mtese 550 tl birde ona para veriyorsun bukadar
hoşbulduk canım iyi degilim ya midem agrıyo bugun yine ilaçlar pek işe yaramadı galiba ne yapcam bilmiyorum..:çok üzgünüm:h.geldin belginnn..ben iyiyim sen nasılsın?
hoşbulduk canım iyi degilim ya midem agrıyo bugun yine ilaçlar pek işe yaramadı galiba ne yapcam bilmiyorum..:çok üzgünüm:
histeroskopi nasıl oluyo canım anlamadım benimdemi yaptırmam gerekiyoki bilmem.
benim ilk değer 38.4 2.değer 44 3.değer 52 4.değerde 6 ya düştü....ondan sonraki değerdede bebek düşmüştü canım...ardından histeroskopi istedi dr.da ben yaptırmadım....dr.um 2.denemeden önce histeroskopi sonucunu görmek istediğini söledi...
merhaba ben aranıza yeni katıldım,yaklaşık 1 aydır sizi okuyorum,2 yıllık evliyim ve 1 ay önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik sonrası yıkım zaten hepiniz biliyorsunuzdur,ve deli gibi çocuk istiyorum,öğrenir öğrenmez kaan aydosa koştuk ilaç verdi ve bu ayın 26 sında tekrar çağırdı,sonuca göre micro teseye karar verecek,ama nedense içimde çok kötü hisler var,çok karamsarım galiba
allah hepimizin dualarını kabuletsin,hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin![]()
zaman bacım inş güzel haberler ile dönersinde bi umutta sen olursun bu topiğe RABBİM isteyen herkese nasip eder inş. hayırlısı ile ;aramıza yeni katılan arkadaşlar var inş en kısa zamanda güzel sonuçlar alırlar ama kötü düşünmeyin inş benim eşimde azospermdi ve bizede hiç uğraşmayın gidin donör kullanın dediler ama hiç kötü düşünmedim ve ALLAH a şükür şimdi 3 ayımı dolduracam inş. karnımdaki bebeğimle (İNŞ TÜM TOPİK HAMİLE KALIRDA O ZAMANDA BAŞKA KONULARI KONUŞURUZ;MİDEM ;BAŞIM )))) biz eşimle bu hastalığı 1 ayda yendikkkk...... ama eşim şimdi gene azoya geri döndüüüü
şükürler olsun genedeeee
slm kızlar nasılsınız bizde haftasonu kayınvaldemlerdeydik yeni geldik baya yorulmuşum bu arad zamancığım yola çıkıyomuş inşallah güzel haberlerdle dönersiniz canım allah işinizi rast getirsin kızlar bana uygulanan tedavide uzun protolodü genelde en çok uygulanan protokol adetin 21. günü lucrin iğne ile başlıyosunuz tabi ben ondan öncede adetin 2. günü desolet doğum kontrol hapı kullandım tedavi esnasında kist oluşmasın diye ama genede oluştu iki tane