• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar merhaba,bende kaan hocada düşünüyordum tüp bebeği ama anlatılanlar biraz üzücü,ben mersinde oturduğum için adanada bir yer buldum nasıl acaba size sormak istedim bilen ve duyan varsa lütfen yazsın,adana ankada tüp bebek merkezi,yanlış yazmadım ankada tüp bebek merkezi,burda m.tesede yapılıyormuş tüp bebekte,sizce kaan hocada devammı etmeliyim yoksa bana daha yakın bi merkezimi düşünmeliyim.nolur bi akıl verin

selam kızlar Allah razı olsun hepinizden destekleriniziçin şimdi düne gidelim akşam saat 5.30umut tüp bebege gittik gitmeden ben biraz itede gezindim ve umutlailgiliyorumları okudum öyle denildiği gibi güler yüzle karşılanmadım girişteki danışmada işlemler yapıldı biz nce emre beyle görüşmek istiyorduk ve o şekildede randevu almıştık bize önce kadın dogumcuyla görüşün denildi istemedik sonra danımadaki kız siz bilirsiniz ulunbey şimdi müsait daha sonra randevulu hastası var ozamanda yapıcak bişeyim yok dedibizde tabibu söz üzerine tamam dedik ve 3. kata yani en üst kata çıktık ulun ulug diye bir kadın dogumuyla görüştürdüler bizi dr iibirine benziyordu konuştuk sorular sordu ve neden bana geldiniz emre bey bi baksın o tamam bu hastda sperm çıkabilir derse bana gelin dedi sanki bizistedik önce senigörmeyi neyse çıktık bekliyoruz emre beyi 1 hasta girdi ki bizden sonra gelmişti ama onu aldılar neyse hasta çıktı biz girdik bu emre beyle 2. görüşmemizdi ilk görüşmemize nazaran çok farklı geldi dün saat 6.30 civarıydı ve son hastada bizdik artık günün yorgunlugundanmıdır nedir sinirliydi biraz eşimin fshve lh testesteron falan sonuçlarını sordu eşimde ezbere bildiği için söylemeye başladı hemen nerden biliyorsun bu sonçları kim söyledi sana falan demeye başladı eşimde kagıt cantada kaldı dedi ha tamam ozaman dedi muayene etti kesinlikle deneyin dedi şanşınız var dedi sonra devamlı kullandıgın bir ilaç varmı diye sordu eşimde kaan hocadan ve tedaviden bahsetti yani tedavi onda olduk mteseyise sende olucaz durumu olunca biraz bozuldu ve eger düşünürseniz 1 sonraki ay gelin başlıyalım dedi genetik ve teststoran tahlilleri istedi sonuç olarak dünki umut grüşmeside çok ii geçmedi ama ilk görüşmemiz şubat ayında olmuştu emre beyle ozaman ikimizde hayran kalmıştık emre beye okadar güler yüzlü saygılı ve ince detaylı anlatıyorduki çok bgenmiştik bu sefer çok farklıydı
sonuç olarak eşim kaan hocada mtese olmayakarar verdi bu durumda bende orda tüpe başlıcam bilemiyorum inşallah hakkımızdan hayırlısı olur üzgünüm ne yapıcagımı bilemiyorum

zaman hakkında hayırlısı olsun..tedaviye başlıyacaksın üzülme yaaa...inş herşey yolunda gider ve sende evlatlarına kavuşursun.....görüşme çok iyi geçmemiş ama eşin orayı kabul etmiş sonucundaa olumlu olll bence...bide bende umut tüp bebek merkezi ile ilgili hiç kötü bişey duymadım...genelde hep iyi şeyler duydum...hatta benim akrabam bana orayı tavsiye ettii ama bana uzak diye pek düşünmüyoruz orda yapmayı....en basitinden ankarada değil istanbulda tedavi görüceksin.....ve seçtiğin hastanede gayet iyi bi hastanee...

hilal bacım yanlış anlama olmasın kociş ankara üni hastanesini seçti orda yapılcak tüpbebek aklımda birsürü soru işareti var bilemiyorum pazartesi ankaraya gidicem ozaman bir daha kaan hocayla görüşücem
şimdi bacılar altını çizerek söylüyorum kaan hoca süper biri inanılmaz iyi ve detaylı anlatıyor elinden gelen herşeyi yapıyor kaan hocada ilaç tedavis olup artık tamam mtese yapalım dediği zaman bence tüpbebegi orda yaptırmamak gerekiyor bilemiyorum belki laremin dediği gibi mteseyi kaan hoca yapsa da çıkan spermi ordaki bi zel tüpbebek merkezi alsa olurmu bilemiyorum aklım çok karışık ama kesinlikle bu anlattıklarım kaan hocadan kaynaklanmıyor kaan hoca süper biri gercekten ilgili sadece devlet hastanesi olması tpbebekte biraz sorun oluyor

evet canım kaan hoca süper dogru söylüyosun fakat tüpbebek için iyi bir yer degil...

kızlar mrb
gelincik canım msn adresiin silinmiş tekrar bana ulaşırsan sana söylüceklerim var jklm aramıza hoş geldin sen nasılsın.kızlar benimde kafam cok karışık ne yapsak ne etsek sizce ankarada hangi tüp bebek merkezi

ankarada benden kan tahlili ultrason ve rahim ilmi istediler netten bi araştırdım anam oda ne ya kızlar bu raim filmi çok acılıymış ankarada çektirmemeye karar verdim istanbulda çektircem bugün baya bir hastane araştırdım ve pazartesi günü çektircem aranızda rahim filmi çektiren varmı

hilal bacım yanlış anlama olmasın kociş ankara üni hastanesini seçti orda yapılcak tüpbebek aklımda birsürü soru işareti var bilemiyorum pazartesi ankaraya gidicem ozaman bir daha kaan hocayla görüşücem
şimdi bacılar altını çizerek söylüyorum kaan hoca süper biri inanılmaz iyi ve detaylı anlatıyor elinden gelen herşeyi yapıyor kaan hocada ilaç tedavis olup artık tamam mtese yapalım dediği zaman bence tüpbebegi orda yaptırmamak gerekiyor bilemiyorum belki laremin dediği gibi mteseyi kaan hoca yapsa da çıkan spermi ordaki bi zel tüpbebek merkezi alsa olurmu bilemiyorum aklım çok karışık ama kesinlikle bu anlattıklarım kaan hocadan kaynaklanmıyor kaan hoca süper biri gercekten ilgili sadece devlet hastanesi olması tpbebekte biraz sorun oluyor

evet yanlış anlamışım arkadaşımmm...mikro teseyi orda yaptırıp başka özel hastaneye götürebilirsin tabidee...spermin taşınması iyi değil felan filan diyolardııı...araştır benceee...kalitesi felan düşüyo diyenler var canım....ama kaan hoca seni yönlendirir heralde bu durumdaa...yada mecburen orda yaptırıcaksınn tüp bebeğiii...

ankarada benden kan tahlili ultrason ve rahim ilmi istediler netten bi araştırdım anam oda ne ya kızlar bu raim filmi çok acılıymış ankarada çektirmemeye karar verdim istanbulda çektircem bugün baya bir hastane araştırdım ve pazartesi günü çektircem aranızda rahim filmi çektiren varmı

canım hepsini çapada yaptırdımmm...ultra sonda dediğin heralde simir testi...hiç korkma korkacak bişey yokk acı felanda olmuyorr kafana takma bunu....özel hastane ne kadar fiyat verdi sana rahim filmi için??

mecburen orda olcak bakalım akşam kocişle etralıca konuşalım ne olucak sonuç

ama anlamadığım şey neden senden bunları daha öce değilde şimdi istiyolar...

ya işte tamamen devletin prosedür işleri illa rahim filmi olucak bari deselerdi yada kaan hoca söyleseydi çektirir öyle giderdim 1 ay daha beklemezdim işin garip tarafı biz evleneli 3 yıl olmadıgı için ssk danda yararlanmıyoruz tamamen ücretli olucak buna ragmen rahim filmini istiyorlar ankarada 5 milyar diyorlar ilaçlar dahil bide oaraya git gel kal derken 2ye yakında öyle gitse napıcaz bilemiyorum

simir testi degil bacım normal kılasik vajinal muayene rahim filmi için 200 ile 500 arası fiyat verdiler bunu ankarada çekiyor ücretsiz olarak ama benim kocişin vakıf üyeliği burdan anlaşmalı hastanelerdende ücretsiz çekiyorlar oyüzden istanbulda yaptırıcam ücretsiz yapanda 2 hastane buldum biri çarşamba dedi benim için çok geç bitarih biride pazartesi dedi pazartesi çektircem bakalım nasıl olucak

simir testi degil bacım normal kılasik vajinal muayene rahim filmi için 200 ile 500 arası fiyat verdiler bunu ankarada çekiyor ücretsiz olarak ama benim kocişin vakıf üyeliği burdan anlaşmalı hastanelerdende ücretsiz çekiyorlar oyüzden istanbulda yaptırıcam ücretsiz yapanda 2 hastane buldum biri çarşamba dedi benim için çok geç bitarih biride pazartesi dedi pazartesi çektircem bakalım nasıl olucak

ya ben raporlu olduğum için bunların hepsini yaptırdım ve bunların arasında simir de vardı....3 yıllık evli olmadığına göre rapordan yararlanamıycaksın ama demekki araştırma hastanelerinde bu sonuçlar isteniyor....bende çapada bedava yaptırmıştım rahim testini.....tekrarlıyorum hiç korkacak bişey yokkk.....hatta işlem bittiği vakit dr.a bittimi diye sordum o kadar kısa bişeyyyy....

nasıl gidiyor zaman allah hayırlısını versin inşallah en iyisi olur sizin için

arkadaşlar merhaba,bende kaan hocada düşünüyordum tüp bebeği ama anlatılanlar biraz üzücü,ben mersinde oturduğum için adanada bir yer buldum nasıl acaba size sormak istedim bilen ve duyan varsa lütfen yazsın,adana ankada tüp bebek merkezi,yanlış yazmadım ankada tüp bebek merkezi,burda m.tesede yapılıyormuş tüp bebekte,sizce kaan hocada devammı etmeliyim yoksa bana daha yakın bi merkezimi düşünmeliyim.nolur bi akıl verin
canım merkazin sana yakın olması önemli,kontroller için her gün gitmen gerekecek,ama merkez yakın olsun diye rastgele bir merkeze gitme bence,önce araştır başarılı bir merkezmi labaratuvarı nasıl hepsini sor iyice öğren sonra karar ver.hakkında hayırlısı olsun.
canım ben rahim filmi 2 kez çektirdim.iliside ağrılıydı.ama ilkinde doktordanmı çabuk bitti ve ağrım çok olmadı.ama 2.rahim filmi çok ağrılıydı ve uzun sürdü ağlayarak bekeldim ne zaman bitecek diye.ama dr.tek kelimeyle berbattı ben bu kadar duyarsız dr.hiç görmemiştim şimdiye kadar.:olmaz:
nasılsın artvinliiii
iyiyim hilalcim çok şükür,sen nasılsın tatlım.opuyorumnanaktan

canım merkazin sana yakın olması önemli,kontroller için her gün gitmen gerekecek,ama merkez yakın olsun diye rastgele bir merkeze gitme bence,önce araştır başarılı bir merkezmi labaratuvarı nasıl hepsini sor iyice öğren sonra karar ver.hakkında hayırlısı olsun.

canım ben rahim filmi 2 kez çektirdim.iliside ağrılıydı.ama ilkinde doktordanmı çabuk bitti ve ağrım çok olmadı.ama 2.rahim filmi çok ağrılıydı ve uzun sürdü ağlayarak bekeldim ne zaman bitecek diye.ama dr.tek kelimeyle berbattı ben bu kadar duyarsız dr.hiç görmemiştim şimdiye kadar.:olmaz:

iyiyim hilalcim çok şükür,sen nasılsın tatlım.opuyorumnanaktan

bende iyiyim allaha şükürrr...

ya nasıl o kadar ağrılı oldukiiii??ben çapada yaptırdım araştırma hastanesinde ağrım olmadı....dr.da çok iyiydi ama

Back
X