kızlar mrb nasılsınız kızlar derya larem ne kadar şanslısınız bebekleriniz var darısı bizlerre
inş canım en kısa zamanda tüm azolular alır kucağına yavrularını şu cuma vaktin de edilen dualar geri çevrilmez inş....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar mrb nasılsınız kızlar derya larem ne kadar şanslısınız bebekleriniz var darısı bizlerre
inşallah canım allahım böyle bir mutlulugu bizede yaşatsın sende saglıkla al yavrunu kucagına allahım nazarlardan korusun sizi...kızlar teşekkür ederim benim tüp bebek oldu tabi eşimde %0 sperm yani hiç yoktu aşırı verikoselden dolayı tese ameliyatı olmak zorundaydı ama eşim kendi gitmiş biyerden bitkisel bi hap bulmuş onu bir ay boyunca kullandı sonra bidaha spermiogram yaptırdık sperm sayısı 28 olmuş çok şaşırdık daha önce görüştüğümüz doktorlar abiki bu durumda normal yolla bebeğimiz olamıycanı söylemişlerdi tek çaremiz tüp bebekti her şekilde ama eşim tese ameliyatı olmaktan kurtuldu çünkü biliyorsunuz tüp bebek yaptırmak için 1 tane bile olsa yeterli neyse ben 10 gün boyunca ilaç kullandım yumurta geliştirici eşimde o hapı kullanmaya devam etti sonra yumurta toplama işlemi için hastaneye gitttik eşimdende sperm örneği almaları gerekiyordu ve sayı 60 a kadar çıkmış inanamadık ogün yumurtalar toplandı dölleme yapıldı ve 3 gün sonra 3 tane embiryo transfer edildi ve 12 gün sonra kanda gebelik testi yaptırmam gerekiyordu gittik yaptırdık ve sonuç 100.59 çıktı hamileydim Allahım şükürler olsun 1 hafta sonra tekrar o testten yaptırmam gerekiyordu sayının iki kat arttığını görmek için böyle olması gerekiyormuş ozamanda sayımız 459 gibi çıkmıştı daha sonrada ultrasyona girdim ve tek gebelik gözüktü ve atan minicik bi kalp inananın anlatmak çok kolay yaşamak çok zor o günleri atlatmak hiç kolay değildi Allahım bu yola çıkanlara kolaylık ve sabır versin. böye işte başka sormak istediğiniz bişey olursa herşekilde cevaplamaya çalışırım sakın üzülmeyin eşime 3 tane ayrı ayrı hastanede spermiogram yaptırdık ve üçündede sonuç kocaman bir 0 dı. Ama Allahım okadar büyükkü ne doktor ne başkabiri nin tavsiyesi değil eşimin kendi bulduğu bi hap ben onu rabbimizin bize açtığı bir kapı olarak görüyorum bizi dünyanın en güzel varlığına kavuşturdu sakın sağdaki soldaki karamsar düşünce ve lafların etkisinde kalıp moralinizi bozmayın ben hep yanınızdayım arkadaşlar mucizeyi yaşamış biri olarak o mucizenin sizide bulmayacağını nerden bileceksiniz umutla bekleyin ve çok dua edin benimde dualarım sizlerle ameliyata girerken de dualar ettim sizin için inşallah kabul olur.Allaha emanet olun güzel haberlerinizi bekliycem:)
inşallah canım benim sizde saglıkla alın yavrularınızı kucagınıza...darısıda bizlere en kısa zamanda...:Saruboceq:inş canım en kısa zamanda tüm azolular alır kucağına yavrularını şu cuma vaktin de edilen dualar geri çevrilmez inş....
inş canım en kısa zamanda tüm azolular alır kucağına yavrularını şu cuma vaktin de edilen dualar geri çevrilmez inş....
rabbim herşeyin hayırlısını versin arkadaşlar..şimdi haberleri izliyodum bi haber beni çok üzdü çöp kamyonu eve girmiş anne baba ölmüş,çoçukları ortada kalmış..çoçuk okuldaymış çok üzüldüm öğretmenine sarılıp ailem hocam ailem diye ağlıyordu...bunları gördükçe diyorumki rabbim başka dert veripte bunu unutturmasın eşime aileme sağlık sıhhat versin diyorum
canim bende annemi 6 sene once kaybettim boyle haberler benide cok uzer her zaman benim dualrimda oyledir rabbim annemi unutturacak aci verme derim cok korkararim aileme bir sey olcak diye allahim bize sevdiklerimizin acisini gostermesin her seyin basi dedigin gibi saglik canim
cnm senin adına çok sevindim,ne mutlu sana.allah analı babalı büyütsün inşallahkızlar teşekkür ederim benim tüp bebek oldu tabi eşimde %0 sperm yani hiç yoktu aşırı verikoselden dolayı tese ameliyatı olmak zorundaydı ama eşim kendi gitmiş biyerden bitkisel bi hap bulmuş onu bir ay boyunca kullandı sonra bidaha spermiogram yaptırdık sperm sayısı 28 olmuş çok şaşırdık daha önce görüştüğümüz doktorlar abiki bu durumda normal yolla bebeğimiz olamıycanı söylemişlerdi tek çaremiz tüp bebekti her şekilde ama eşim tese ameliyatı olmaktan kurtuldu çünkü biliyorsunuz tüp bebek yaptırmak için 1 tane bile olsa yeterli neyse ben 10 gün boyunca ilaç kullandım yumurta geliştirici eşimde o hapı kullanmaya devam etti sonra yumurta toplama işlemi için hastaneye gitttik eşimdende sperm örneği almaları gerekiyordu ve sayı 60 a kadar çıkmış inanamadık ogün yumurtalar toplandı dölleme yapıldı ve 3 gün sonra 3 tane embiryo transfer edildi ve 12 gün sonra kanda gebelik testi yaptırmam gerekiyordu gittik yaptırdık ve sonuç 100.59 çıktı hamileydim Allahım şükürler olsun 1 hafta sonra tekrar o testten yaptırmam gerekiyordu sayının iki kat arttığını görmek için böyle olması gerekiyormuş ozamanda sayımız 459 gibi çıkmıştı daha sonrada ultrasyona girdim ve tek gebelik gözüktü ve atan minicik bi kalp inananın anlatmak çok kolay yaşamak çok zor o günleri atlatmak hiç kolay değildi Allahım bu yola çıkanlara kolaylık ve sabır versin. böye işte başka sormak istediğiniz bişey olursa herşekilde cevaplamaya çalışırım sakın üzülmeyin eşime 3 tane ayrı ayrı hastanede spermiogram yaptırdık ve üçündede sonuç kocaman bir 0 dı. Ama Allahım okadar büyükkü ne doktor ne başkabiri nin tavsiyesi değil eşimin kendi bulduğu bi hap ben onu rabbimizin bize açtığı bir kapı olarak görüyorum bizi dünyanın en güzel varlığına kavuşturdu sakın sağdaki soldaki karamsar düşünce ve lafların etkisinde kalıp moralinizi bozmayın ben hep yanınızdayım arkadaşlar mucizeyi yaşamış biri olarak o mucizenin sizide bulmayacağını nerden bileceksiniz umutla bekleyin ve çok dua edin benimde dualarım sizlerle ameliyata girerken de dualar ettim sizin için inşallah kabul olur.Allaha emanet olun güzel haberlerinizi bekliycem:)
kizlar moralim cok bozuk esim 1 aydir endol ve trental kullaniyordu test yaptirdik sonuclarini bugun aldik fsh da hic bi degisiklik yok sperm testindede oyle sadece sperm testinde bir sey gorulmusdur yaziyor ama onunda ne oldugunu anlamadik doktor dilinde bir sey hollandaca kaan hocaya yollayacan sonuclari insallah o anlar uff
zaman hadi gözün aydın varya senin hamile olacağın içime doğuyor bak kesin olcak allahıın izni ile öyle hissediyorum send eolumlu düşün olurmu
aaaa üzülme nerde hemen öyle düzelcek sonuçlar biraz sabır eger sonuç alınmazsa kaan hoca ilaçları degiştiriyor merak etme bu arada teste görülen şimdi ismini unuttum ama mikrop olabilir antibiyotik veriyorlar eger onlada gecmezse spermin ilk hali oldugu kanısına varıyorlarmış başka bi forumda azoile savaşanlar bölümünde okumuştum belkide öyledir spermin ilk hali olabilir dur hemen üzülme