• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar kaan beyin cep numarası olan varsa bana özelden bi mesaj atarsa sevinirim

Hoşbulduk sevgidolu burada biçok kaan beyin hastası var. Bizi buradaki doktor sevk etti kaan beyin şöhretinden haberim yoktu. Size sormak istediğim bu endol ve trental ne işe yarıyo.Ayrıca bize doğal yöntemleride önerdi çünkü eşimin tligliseridi de 290 çok kilolu değil ama kalıtımsal sanırım. Kırmızı eti kestik.

iyi akşamlar kılzra hande bizede 27 ekim dedi ama ben 26 sına aldırmak istiyorum cünkü eşim o zaman izin alabilecek.
merhaba umutolsun,normal teli yok mu sende.biraz ulaşmak zor oluyor ama uğraşınca ulaşıyosun kaan hocaya.telle ulaşamazsan mail at maile bakar bakmaz cvp verir sana,ankarada oturuyosun heralde cebeciye yolun düşerse gidip konuşadabilirsinde.ama bence mail at

kızlar slm dün misafirim vardı giremedim ama baya kaynatmışsınız deryacım seninde bebeğin olmuş allah analı babalı büyütsün canım sizin kullandınız ilaç trübülüs terrerist değilmi benmi yanlış hatırlıyorum

saol canım darısı herkesin başına evet canım ilaç firma adı sepe natural ilacın adı da tribulus terrestris bizim işimize yaradıya umuyorum bizimle aynı durumda olan herkesinde aynı şekilde işine yarasın güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar bu arada bu hapı ben hep söylüyorum alıpta kullananlar varmı acaba :?

Hayırlı uğurlu olsun bebişin ersndrya86 mutluluklar dilerim. Ben yeni geldim. Benim eşim de aynı azospermi tüp bebeği kime yaptırmıştınız. Ben çok korkuyorum tüp bebek tecrübelerini paylaşırmısın.

saol canım darısı herkesin başına evet canım ilaç firma adı sepe natural ilacın adı da tribulus terrestris bizim işimize yaradıya umuyorum bizimle aynı durumda olan herkesinde aynı şekilde işine yarasın güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar bu arada bu hapı ben hep söylüyorum alıpta kullananlar varmı acaba :?

canım sağol yol gösterdiğin için tabiki herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir ama denemekte yarar var diye düşünüyorum biz kullandık bi kutudan sonra tüp bebeğe gitmiştik randevu günümüz gelmişti yani çıkış olmadı ama tesede sperm bulundu

korktuğun şey tüp bebek tedavisiyse hiç korkma korkacak bişey yokkk...bi başla devamı gelirrrrr....

zamancım tedavin kasımdaymış canım hayırlısı olsun bakalım inşallah sende 2010 a en az iki kişi olarak girersin allah büyüktür haznesinde bol rabbimin bellimi olur belki tülay arkadaşımız gibi üç kişi girersin belkide elmuallim arkadaşım gibi 4 kişi girersin rabbim inşallah herkeslere tattırsın inşallah
aminnnnnnnnn

oohhhhhh dün bayagı kaynatmışsınız aramıza bi arkadaşımız daha katılmış hoşgeldin...

bgn pek uğrayan olmamış sanki.2 sayfa ancak ilerlemiş.kızlar nerelerdesiniz?herkesin temizlik günümü yksa:))

Hayırlı uğurlu olsun bebişin ersndrya86 mutluluklar dilerim. Ben yeni geldim. Benim eşim de aynı azospermi tüp bebeği kime yaptırmıştınız. Ben çok korkuyorum tüp bebek tecrübelerini paylaşırmısın.

teşekkür ederim canım ben tüp bebeği istanbulda MEDİCANA İNTERNATİONAL HOSPİTAL de yaptırdım internetten araştırırsın hastaneyle ilgili istediğin bilgiye ulaşırsın. ben reglimin 2. günü gittim hastaneye ilaç tadavime başladım ilk dozu iğne olarak karından onlar yapıyor yumurta geliştirmesi için sonra kendin evde yapıyorsun çok basit ve ağrısız korkmana gerek yok sana uygulanacak testle den sonra tedavi şeklin belli olur ve ona göre hareket edersin inşallah sağlıklı hayırlı bebeişler alırsın kucağına :Saruboceq:

zamancım tedavin kasımdaymış canım hayırlısı olsun bakalım inşallah sende 2010 a en az iki kişi olarak girersin allah büyüktür haznesinde bol rabbimin bellimi olur belki tülay arkadaşımız gibi üç kişi girersin belkide elmuallim arkadaşım gibi 4 kişi girersin rabbim inşallah herkeslere tattırsın inşallah
aminnnnnnnnn

amin inşallah hayırlısıyla olur sen nasılsın bebiş nasıl epey ilerledi hamilelik bak gene diyorum sakin iş yapma yorma kendini iyice dinlen nasıl olsa inşallah 9ay sonra oturmaya fırsatın olmuyacak Allaha emenatsiniz kendinede bebişimizede ii bak umudumuzsunuz

Hoşbulduk sevgidolu burada biçok kaan beyin hastası var. Bizi buradaki doktor sevk etti kaan beyin şöhretinden haberim yoktu. Size sormak istediğim bu endol ve trental ne işe yarıyo.Ayrıca bize doğal yöntemleride önerdi çünkü eşimin tligliseridi de 290 çok kilolu değil ama kalıtımsal sanırım. Kırmızı eti kestik.
canım endol ve trentalı bizde kullandık enfeksiyon giderici galiba kaan hoca herkese öneriyo sizinde fsh düşük anladım kadarıyla bizimde düşüktü bir aydır eşim klomen kulllanıyo şimdi yükseldi korkma sizede kaan hoca sonra bu ilaçtan veriri bide bize keçiboynuzu tozu önerdi bunun yanında eşime incir yediriyorum

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr anam nerelerdesiniz bugün akşama kadar dışardaydım hava süperdi aşırı sıcak vardı kocacımla gezdik şimdide ayaklarım ağrıyo baya yorulmuşum siz anlatın neler yaptınız bakalım bugün

kızlar mrb nasılsınız bende bugün yeni girebildim kız sevgi naptınız bugün kocanla anlat bakalım

benim misafirim vardı yarında var burda hava bozuktu öyle dışarda çokda gezilcek hava yoktu şimdide yagmur yagıyor zaten

kızlar mrb nasılsınız bende bugün yeni girebildim kız sevgi naptınız bugün kocanla anlat bakalım

canım benim gezdik vallah sonra bişeyler aldık takıldık benim kovcişi zarten zar zor dışarı çıkartıyom ben çok severim ama o yengeç burcuya evi çok seviyo

Back
X