• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgincim sana sormuştum. Kimlerin Kaan Beyin hastası olduğunu bilmek istiyodum da. Kaan Beyin hastası olup da hamile kalanlar var mı. Bide benim bu kocam sigarayı bırakmıyo. Doktor bırak dedi. Sanki yalvaracak doktor buna çok umrundaya. 1 ay sonra bi değişiklik olmazsa bırakcakmış. Bişey bilmiyo araştırmıyo durumun ne kadar vahim olduğunun farkında bile değil. Bide zaten çok kafaya takıyo. Bende öğrendiklerimi anlatıyorum. Herşeyi yemeye razı da bırakmıyo şu mereti.

Bide kızlar ağlamayın ya.ınşallah olur. Bu bir imtihan sonu çok güzel olacak. Moral motivasyon çok önemli biliyosunuz. Herkese iyi akşamlar. ısimlerimizle birbirimize dua edelim.

iyi aksamlar kizlar size bisey sorcaktim ,testesteronun normali kac oluyo bilginiz varmi

shr canim ,bizde kaan aydosla gorusuyoruz daha tedaviye baslamadik ama baslarsak onda olcak
peki sendemi ona gitceksin
esine gelince benimkide aynisi ,kac ay oldu daha biraktigi yok
mesela ogun doktora gidiyo doktor birak diyo, oyle bi etkisinde kaliyo birakcam diyor, sonrasinda yine ayni
koca yonunden bende fazlasiyla dertliyim

selam bacılar az ömce eve girdim şöyle bir ortalıgı topladım karnımı tuta tuta şimdide kanama başladı direk yatsaydım diyorum ama ev o haldeykende içim elvermezki yatim
eeeeeeee artık benimde anlatıcak bir rahim filmimim oldu bu sabah özelbi hastaneye gittik 9.40 civarı çekildi işlem acılımı derseniz hüngür hüngür agladım bide azar işittim drdan sus bakim ne bagırıyorsun ne var bunda bide cocuk istiyorum derler daha bunun acısına dayanamıyorsun nasıl dogurcaksın ama Allah razı olsun röntgeni çeken kız çok yardımcı oldu çok ii davrandı eşim giydirdi düşünün artık okadar acıyordu hala acıyor ama ilk zamanlarki gibi degil şimdi içim dökülücekmiş gibi bi his var otururken kalkaerken yürürken naıl anlatsam tuhaf bişey içim sarkmış gibi geliyor sonuç tüpler acık bu raporu alıp ankaradaki kıvırcık uzun saçlı asistanın gözüne sokasım var ama iiki burda çektirmişim bu halde ankarada yanlız başıma ne yapardım hem daha ucuz oldu sırf 70 tl yol parası vericekken 12 tl katılım parası verdim okadar

Sympatique valla yukarıda zaman arkadaşın neler yazdığını okuyunca nerdeyse çocuktan vazgeçecem ben. Aslında Kaan Beyle devam etmek istiyorum ama özel muamele görmeyeceğimiz için manevi olarak durumun çok kötü olmasından korkuyorum. Hormon testlerindeki aralığa bakarak 252-400 arası normal sanırım.

zaman arkadaş bu rahim filmi işini doktor banada sordu biz 1 ay oldu biliyosun başlayalı hemen isterler mi.

hayırlı günler kızlar..........yeni gelenler hoşgeldiniz dicem ama nedeni pek hoş değil allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah

selam bacılar az ömce eve girdim şöyle bir ortalıgı topladım karnımı tuta tuta şimdide kanama başladı direk yatsaydım diyorum ama ev o haldeykende içim elvermezki yatim
eeeeeeee artık benimde anlatıcak bir rahim filmimim oldu bu sabah özelbi hastaneye gittik 9.40 civarı çekildi işlem acılımı derseniz hüngür hüngür agladım bide azar işittim drdan sus bakim ne bagırıyorsun ne var bunda bide cocuk istiyorum derler daha bunun acısına dayanamıyorsun nasıl dogurcaksın ama Allah razı olsun röntgeni çeken kız çok yardımcı oldu çok ii davrandı eşim giydirdi düşünün artık okadar acıyordu hala acıyor ama ilk zamanlarki gibi degil şimdi içim dökülücekmiş gibi bi his var otururken kalkaerken yürürken naıl anlatsam tuhaf bişey içim sarkmış gibi geliyor sonuç tüpler acık bu raporu alıp ankaradaki kıvırcık uzun saçlı asistanın gözüne sokasım var ama iiki burda çektirmişim bu halde ankarada yanlız başıma ne yapardım hem daha ucuz oldu sırf 70 tl yol parası vericekken 12 tl katılım parası verdim okadar
zaman arkadaşım geçmiş olsun deyim ağrıların en kısa zamanda geçer umarım...bişey sorcam ilk doktora bebek için gittiğimizde önce beni alttan muane etti sonra ultrasyona tuttu eşimden test istedi durum azo çıkınca bi daha beni muane eden olmadı herşey normal demişlerdi bana...bu rahim filmi gözümü korkutuyo tüp bebek için mi istiyorlar..bide bi kere çektirsek ne kadar geçerli aceba yani bi tedavide tüp bebek olmazsa sonra bi daha mı isteyecekler?

Sympatique valla yukarıda zaman arkadaşın neler yazdığını okuyunca nerdeyse çocuktan vazgeçecem ben. Aslında Kaan Beyle devam etmek istiyorum ama özel muamele görmeyeceğimiz için manevi olarak durumun çok kötü olmasından korkuyorum. Hormon testlerindeki aralığa bakarak 252-400 arası normal sanırım.

zaman arkadaş bu rahim filmi işini doktor banada sordu biz 1 ay oldu biliyosun başlayalı hemen isterler mi.

eh okadarda degil hani niye okadar vazgeciyorsun bence kaan hoca süper eşim orda ilaç tedavisi gördü ama tüp bebek için orayı tercih etmicez gibi görünüyor emre beyin istediği kıromozom testinin sonucuna göre kesin karar belli olucak eger kıromozomlarda sorun yoksa emre beyde olucak yani umut tüpde rahim filmine gelince ben özel saygı hastahanesinde çektirdim işlem acılı ama öyle anestezi alcak kadar degil ilk yarım saat baya acıdı sonra azaldı şimdi regli gibi kanamam var ortalama 2-3 gün sürüyormuş kanama 2 gün banyo yasak eeee tabi ilişkide yasak zaten regli bittikten en fazla 4 gün sonra çekiyorlar bu arada regli bittikten sonrada ilişki yasak rahim filmi eger ilişkiye giriliyorsa çekilmiyormuş bugün sordum o neden diye tüplere bakılıyor ondan dediler benden ilk tüpte istemediler ama ankarada istediler

zaman arkadaşım geçmiş olsun deyim ağrıların en kısa zamanda geçer umarım...bişey sorcam ilk doktora bebek için gittiğimizde önce beni alttan muane etti sonra ultrasyona tuttu eşimden test istedi durum azo çıkınca bi daha beni muane eden olmadı herşey normal demişlerdi bana...bu rahim filmi gözümü korkutuyo tüp bebek için mi istiyorlar..bide bi kere çektirsek ne kadar geçerli aceba yani bi tedavide tüp bebek olmazsa sonra bi daha mı isteyecekler?

biz zaten azo oldugunu biliyorduk ilk tüpde beni ultrasonla muayene ettiler herşey normal dediler ve öyle rahim filmi istemediler sonra sadece yumurta takibi için muayene ettiler okadr yani normal rahim filminin gecerliliğini bende araştırdım ama öyle bi gecerlilik süresi yokmuş 6 yıl öncekini bile kullanan var gebelik ve tüpbebek özel bölümde bu konudan epey topik var

biz zaten azo oldugunu biliyorduk ilk tüpde beni ultrasonla muayene ettiler herşey normal dediler ve öyle rahim filmi istemediler sonra sadece yumurta takibi için muayene ettiler okadr yani normal rahim filminin gecerliliğini bende araştırdım ama öyle bi gecerlilik süresi yokmuş 6 yıl öncekini bile kullanan var gebelik ve tüpbebek özel bölümde bu konudan epey topik var

iyi o zaman en azından bir kere yaptırınca işimiz bitecek..tekrar yaptırmaya gerek yok..ağrılıda olsa sancılıda olsa ben herşeye razıyım çekerim yeterki bebeğim gelsin biri bana anne desin....

Geçmiş olsun canm. Aynı şeyleri bende yaşadım. Daha önce biraz anlatmıştım. Ama benim dr um çok iyiydi çok cesaretlendirdi. Malesef seninki baya geveze çıkmış. Ben anlamıyorum bu ebeleri doktorları. Ebeler bebek yaparken banamı sordun diye azarlarlar dr lar bu şekilde. Allah onları bildiği gibi yapsın inşallah. Herşey ne kadar basit geliyo onlara hergün aynı işi yapınca. Sanki acı çeken insan değil.

İnşallah bu acılarımıza değer canım. İnşallah emeklerin boşa çıkmaz ve hamilelik haberlerinide okuruz.

canım çok geçmiş olsun yorma kendini dinlen biraz ben hiç rahim filmi çektirmedim bilmiyorum ama tabiki acıyodur.ama dr davranışına bozuldum çocuk dogurmakla niye kıyaslıyorki sanki o başka bu başka insanların acıyada saygısı kalmamış neyseki tüplerde sorun yok canım..

lamyay nerelerdesin arkadaşım görüşemiyoruz bende merak etmeye başlamıştım seni...

lamyay nerelerdesin arkadaşım görüşemiyoruz bende merak etmeye başlamıştım seni...

iyiim canim sagol,evet nerdeyse 1 aydir ugrmiyorum
ben ayniyim hic bi degisiklik yok,herhqangui bir arastirma yada tedaviye baslamadik,nasipse martta basliycaz ins.
ins bir mucize olurda marta kadar tedaviye gerek kalmadan olur bebegim((:
sende bi degisiklik varmi teadaviniz nasil gidiyo kaan beyle

inşallah canım kalmaz tedaviye gerek.bizde aynı canım bildiğin gibi fsh düşmüştü tekrar test yaptırmıştık yüksek çıkmıştı tekrar mail atmıştım kaan beye iğneleri tekrar başlatacagını bu sefer haftada iki kullanmasını söyledi bakalım az kaldı haftaya tekrar test yaptıracagız allahım hepimizin yardımcısı olsun...

hoşbulduk canım iyiyim şükür ama bu kusmalar beni öldürecek galibaaaa
sen nasılsın canımm
bişey olmaz canım geçer unutursun bebegini kucagına alınca bende iyiyim canım nolsun işte aynı hala bekliyoruz eşim iğnelerini kullanıyor kaan hocanın verdiği...

iyi aksamlar kizlar size bisey sorcaktim ,testesteronun normali kac oluyo bilginiz varmi

shr canim ,bizde kaan aydosla gorusuyoruz daha tedaviye baslamadik ama baslarsak onda olcak
peki sendemi ona gitceksin
esine gelince benimkide aynisi ,kac ay oldu daha biraktigi yok
mesela ogun doktora gidiyo doktor birak diyo, oyle bi etkisinde kaliyo birakcam diyor, sonrasinda yine ayni
koca yonunden bende fazlasiyla dertliyim
canım her hastanenein kendi degerleri oluyo ama sanırım 500 ,800 arası olmalı..

Back
X