• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese slm. uzun zamandır yazmadım ama sizi takip ediyorum. eşimin tahlillerini sonunda yaptırdık. üniversite hastanelerinde biraz uzun sürüyor eşim de her zaman işten izin alamıyor. sonunda sonuçlar elimde ama dr. daha gösteremedim. hiçbir bilgim yok anlayacağınız. anlayanlarınız varsa lütfeeeeeeeeeen yardım etsin. FSH 5.65 LH 3.41 TESTESTERON 382.7 SAĞ TESTıS 30*14*16*mm SOL TESTıS 39*18*23mm ANLAYAN YARDIM ETSıNNNN

selam bacılar az ömce eve girdim şöyle bir ortalıgı topladım karnımı tuta tuta şimdide kanama başladı direk yatsaydım diyorum ama ev o haldeykende içim elvermezki yatim
eeeeeeee artık benimde anlatıcak bir rahim filmimim oldu bu sabah özelbi hastaneye gittik 9.40 civarı çekildi işlem acılımı derseniz hüngür hüngür agladım bide azar işittim drdan sus bakim ne bagırıyorsun ne var bunda bide cocuk istiyorum derler daha bunun acısına dayanamıyorsun nasıl dogurcaksın ama Allah razı olsun röntgeni çeken kız çok yardımcı oldu çok ii davrandı eşim giydirdi düşünün artık okadar acıyordu hala acıyor ama ilk zamanlarki gibi degil şimdi içim dökülücekmiş gibi bi his var otururken kalkaerken yürürken naıl anlatsam tuhaf bişey içim sarkmış gibi geliyor sonuç tüpler acık bu raporu alıp ankaradaki kıvırcık uzun saçlı asistanın gözüne sokasım var ama iiki burda çektirmişim bu halde ankarada yanlız başıma ne yapardım hem daha ucuz oldu sırf 70 tl yol parası vericekken 12 tl katılım parası verdim okadar

zamancım geçmiş olsun.ben tedaviye umutta başlamıştım.istemediler rahim filmi.gerçi biz hemen başladık tedaviye vakit olmadı film için ama illaki gerekli demediler.vakit özellerde zorunlu değildir belkide.aslında tüplerin açıklığını öğrenmek için çok ii ama yinede o kadr acı korkutuyo yaaa

amin inşallah hayırlısıyla olur sen nasılsın bebiş nasıl epey ilerledi hamilelik bak gene diyorum sakin iş yapma yorma kendini iyice dinlen nasıl olsa inşallah 9ay sonra oturmaya fırsatın olmuyacak Allaha emenatsiniz kendinede bebişimizede ii bak umudumuzsunuz

sağol canım allaha şükür bende bebişde iyiyiz günler ilerledikçe daha iyi oluyoruz korkular yerini yavaş yavaş heyecana bırakıyo rabbim hepimize yaşatsın böyle heyecanları azolu olupta doğum yapabilen her kişi umudumuza bin damla daha katıyo umutlarımız artıkça bebişlerimizde artacak inşallah dua ... dua... dua... her işin başı dua ve azim azmedip vazgeçmemek gerekiyo rabbim inşallah sonunda hepimizin yüzünü güldürsün...

selam bacılar az ömce eve girdim şöyle bir ortalıgı topladım karnımı tuta tuta şimdide kanama başladı direk yatsaydım diyorum ama ev o haldeykende içim elvermezki yatim
eeeeeeee artık benimde anlatıcak bir rahim filmimim oldu bu sabah özelbi hastaneye gittik 9.40 civarı çekildi işlem acılımı derseniz hüngür hüngür agladım bide azar işittim drdan sus bakim ne bagırıyorsun ne var bunda bide cocuk istiyorum derler daha bunun acısına dayanamıyorsun nasıl dogurcaksın ama Allah razı olsun röntgeni çeken kız çok yardımcı oldu çok ii davrandı eşim giydirdi düşünün artık okadar acıyordu hala acıyor ama ilk zamanlarki gibi degil şimdi içim dökülücekmiş gibi bi his var otururken kalkaerken yürürken naıl anlatsam tuhaf bişey içim sarkmış gibi geliyor sonuç tüpler acık bu raporu alıp ankaradaki kıvırcık uzun saçlı asistanın gözüne sokasım var ama iiki burda çektirmişim bu halde ankarada yanlız başıma ne yapardım hem daha ucuz oldu sırf 70 tl yol parası vericekken 12 tl katılım parası verdim okadar

canım çok geçmiş olsun atlatmışsın işte bu yollürü düşünce olması gereken bi şey rahim filmi ama biliyosun bi kere çektirmek yeterli bi dahada böyle bi acı yaşamıycaksın inşallah sende bi kaç gün dikket et canım ağır iş yapma rahim toparlasın biraz kendini kendine iyi bak canım....

bu arada hepinize selam kızlar.......

larem harzem nasılsınız kızlar hogeldiniz...
iyiyim canım sen nasılsın...........miğde rahatsızlığın nasıl oldu umarım iyileşmişsindir........... canım gördüğünüz tedavinin sonucu senin için eşin için en iyisi en güzeli olur eşinin kullandığı ilaçlar şifa olur rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz sende bebişine kavuşursun güzelim iğneydi ilaçtı bayadır uğraşıp duruyorsunuz ama şunu bil kavuşacaksın bebeğine bana öyle geliyor

hasibe belgin caneylom selva gamze ve varsa unuttugum affına sıgınarak hepinize çok teşükkürederim uyudum biraz yeni uyandım bişeyler yerken bakim dedim ne var neyok
kızlar aramızda rahim filmi çektiren vardı ya sizlerinde böyle sonradan agrılarınız oldumu ve regli olmuş gibi kanamanız varmıydı merak ediyorum

zaman ; bende intenette araştırıyordum biraz lekelenme olması normal ama bir kaç günden çok olursa kanama doktora başvurulmalıymış ağrıda olurmuş

hasibe belgin caneylom selva gamze ve varsa unuttugum affına sıgınarak hepinize çok teşükkürederim uyudum biraz yeni uyandım bişeyler yerken bakim dedim ne var neyok
kızlar aramızda rahim filmi çektiren vardı ya sizlerinde böyle sonradan agrılarınız oldumu ve regli olmuş gibi kanamanız varmıydı merak ediyorum

Canım benim işlemden hemen sonra çok ağrım oldu. 2 saat kadar. Hemen bi ağrı kesici aldım ama daha öncede bilgim vardı bu konuda diğer formdaki arkadaşlar sağolsunlar beni bilgilendirmişlerdi. Ama benim çok kanamam olmadı. Zaten akşamınada pek bişeyim kalmadı.

Tekrar geçmiş olsun canım

herkese slm. uzun zamandır yazmadım ama sizi takip ediyorum. eşimin tahlillerini sonunda yaptırdık. üniversite hastanelerinde biraz uzun sürüyor eşim de her zaman işten izin alamıyor. sonunda sonuçlar elimde ama dr. daha gösteremedim. hiçbir bilgim yok anlayacağınız. anlayanlarınız varsa lütfeeeeeeeeeen yardım etsin. FSH 5.65 LH 3.41 TESTESTERON 382.7 SAĞ TESTİS 30*14*16*mm SOL TESTİS 39*18*23mm ANLAYAN YARDIM ETSİNNNN

canım eşimin sonuçlarını aldım ve ordaki referans aralıgına bakarak
fsh referans aralıgı 1.27 - 19.03 sizinki normal lh referans aralıgı 1.24-8.6 sizin ki normal testesteron referans aralıgı 175-781 sizinki gene normal
sağ testis biraz küçük ama sol testis normal boyutlarda
tabi bunlar benim anladıgımız kadarıyla böyle en dogru sonucu drlar söylicektir

gazelim bu arada yazdıgım referans aralıkları ankara cebeci üniv hastanesinin referans aralıkları
hasibe bacım bende içtim gittim bukonuda bende araştırdım biliyordum yani agrı olucagını ama bukadar olcagını tahmin etmemiştim demin gene agrı kesici aldım ama sanki içim sökülüyor uyandım agrım dahada arttı bide bişey sorucam sıkılan ilaç senden kalkınca hemen geri geldimi benden az bişey katateri falan içime döşediği aletleri alınca geldi dahada gelmedi nasıl çıkıcak bu ilaç bide baya vardı 2 kutu ilaç almıştım yani sıkılan kadar gelmedi

canım eşimin sonuçlarını aldım ve ordaki referans aralıgına bakarak
fsh referans aralıgı 1.27 - 19.03 sizinki normal lh referans aralıgı 1.24-8.6 sizin ki normal testesteron referans aralıgı 175-781 sizinki gene normal
sağ testis biraz küçük ama sol testis normal boyutlarda
tabi bunlar benim anladıgımız kadarıyla böyle en dogru sonucu drlar söylicektir

zaman çok teşekkür ederim. bana da normal gibi geldi ama yine de bilgisi olan bi kişiye sormak istedim. sonuçlara cuma günü bakacak dr. o zamana kadar beklemek çok zor

Back
X